Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım yani şimdi en iyi marka protez sorusu,en iyi doktor sorusunun cevabına benzer.Ben kendi protez markamdan memnun oldugum için kendi protez markamı söylerim,başka protez taktıran arkadaşlarda dogal olarak kendi protez markalarını söylerler.Ben Mentor diyorum o zaman Naci beyin ameliyat fiyatı biraz yüksek evet,bende ameliyat öncesi doktor görüşmeleri için randevu aldıgımda Naci beyin ameliyat fiyatı yüksek gelmişti bana.Ama yaptıgı ameliyat sonuçlarınıda begeniyorum.Ameliyat öncesi 3 boyutlu çalışmayıda yapıyor,onun fiyatıda eklenince fiyat yükseliyor tabi..Mesela Hasan Fındık bu ameliyatı 6000 ytl ye yapıyor diye biliyorum şu anda.İstersen onunlada bir görüş,birşey kaybetmezsin sonuçta,muayene ücretsiz Burada albümlerimizde foto paylaşıyoruz.Mesela benim albümümde ameliyat öncesi halim ve şimdiki halim var.Bakabilirsin,fikir olur

bana 3750 fiyat verildi. 350cc yuvarlak silikondu. fiyat iyi ama içimde bir kütleyle hareket edebilecek miyim..süte geçer mi vs.
bikaç ay önce bir günde karar verdim burun ameliyatı oldum..ama meme estetiği çok düşündürüyor

canım bende sağlıkta çalışan biri olarak söyleyeyim. bu bahsettiğin durum tam gün yasasından sonra değişti şu anda devlette ve özelde aynı anda çalışabilen doktor yok. sadece bazı proflar ünide. ders verip özelde hasta bakıyor. ama onlarında kamu hastanelerinde hastaya bakmaları ve amleiyat etmeleri kesinlikle yasak. ben olsam bu dönemde bir devlet hastanesindeki palstik cerraha ameliyat olmam. çünkü zaten iyi olanalar bir şekilde özele geçti yada kendi klniğini açtı. pek tecrübesi olmayanlar yada meme estetiğine çok önem vermeyenler orda..

canım nerde verildi bu fiyat..

bence yanlış düşünüyorsunuz bende devlet hastanesinde ameliyat oldum ve doktorum çok gençti ama okadar bilgiliydiki bilgisiyle beni ikna etti sonuçtan memnunum hatta onu dinleseydim şimdi büyük bulduğum göğüsler tam istediğim gibi olucakmış
bence ön yargılı olma elbetteki işini iyi yapmayan doktorlarda vardır devlet hastanelerinde ama ben burda okadar çok arkadaş gördümki özelde olupta memnun kalmayan iyi araştırılmalı doktorda emin olursanız nerde olduğu önemli değil ben 2000 lira harcadım ameliyatıma inan özelde olan bir çok arkadaşıma göre çok iyi
albümümde gören arkadaşlarımda fikirleriyle buna katıldılar
elbetteki otel konforu olan bir hastanede ameliyat olmayı ister herkes çünkü devlet hastaneleri malum özeller kadar konforlu değil
ben istesemde özel bir hastanede ameliyat olmazdım çünkü kalıcak yer sorunum vardı küçük bir ilçede yaşıyorum ama bazı arkadaşlarımızında maddi durumu elvermiyor sırf bu yüzden sürekli erteleyen arkadaşlar var en azından onlar için bir seçenek devlet hastaneleri

inşallah cnm aminn..bahsettiğin fiyat mentor içinmi yoksa başka bi protez markasımı cnmcım??güncel fiyat buysa iyiymiş fiyatlar..aradaki farklarda öylee:44:

hadi bi cesaret cnm,burun olduysan meme yi hiç düşünme bence burun ameliyatları daha fena.ona dayandıysan ohoooooooooo hiç düşünme derim

hadi bi cesaret cnm,burun olduysan meme yi hiç düşünme bence burun ameliyatları daha fena.ona dayandıysan ohoooooooooo hiç düşünme derim

cnm 3 yıl arayla ikisinide olan biri olarak burun göğüsle kıyaslanamıyacak derecede basit kalıyor ağrı olarak ben sabah burun ameliyatı olmuştum akşamına eve gitmiştim bütün işlerimi rahatça yapmıştım bir tane bile ağrı kesici kullanmamıştım sadece nefes sorun olmuştu 3 gün sonra oda bitmişti
göğüste 4 gün resmen işkence çektim buna birazda esnek olmayan cildim neden olmuş 1 hafta birisi olmadan kendim yatıp kalkamadım tabiki bu kişiye göre değişir ama ben 4 kere daha burun ameliyatını baştan yaşayabilirim ama bir kez daha baştan meme büyütmeye 2 kere düşünürüm
ama şu var zaten meme ameliyatı olmuş birine ikinci kez ameliyat oluyorsa aynı sıkıntıyı çekmez cep hazırdır deri hazırdır falan
sadece dikişlerin zorluğunu yaşar

inşallah cnm aminn..bahsettiğin fiyat mentor içinmi yoksa başka bi protez markasımı cnmcım??güncel fiyat buysa iyiymiş fiyatlar..aradaki farklarda öylee:44:

Canım nagorun silikon ömrü için mesaj attıgımda bana geri telefonla dönen Endomek şirketinden arayan kişi söylemişti..Nagor marka silikon dagıtımı yaptıklarına göre Nagor silikon fiyatıdır

İki kez burun ameliyatı olmuş biri olarakta ben yorum yapayım o zaman.Bence burun ameliyatı meme ameliyatından daha zor Kişiden kişiye degişebilen bir sonuçtur bence,ama meme ameliyatı olan birinin ikinci operasyonu kesinlikle daha kolay olacaktır Ameliyat yönteminde degişiklik yapılmazsa,yada dikleştirme gerekmezse.Mesela zaman sonra gögüslerimizde sarkma olursa ve protez degiştirilirse protezler kas altına konur ve dikleştirme operasyonu olur.Fazla olan deri alınır,gerdirilir,meme ucu çıkarılıp yukarıya dikilir.Ters T şeklinde kesi olur yada lolipop

heh işte bende böyle diyenlere ooo ozaman ben ameliyattan sonra normal hayata dönerim diyordum hıııı döndüm
kişiye göre değişiyor orası kesin bence ameliyat olucaklar bunlara hiççç takılmasınlar kendilerini ağrıya hazırlasınlar ben hazırlamamıştım doğrusu bu yüzden hep bir terslik olduğuna inanıyordum
kendimi nasıl inandırdıysam artık

sanırım daha çok kafam karıştı
burun çok zorlu geçmedi.2.5 saat sürdü ameliyat.doktorum konusunda uzman çünkü senede bine akın burun yapıyor.sonuçtan da memnunum.
ilk gün dışında ağrım olmadı
memede 5 gün şiddetli ağrıdan bahsediliyor.onu konuşamaz mıyız doktorla..çok güçlü ağrı kesici veremez mi?
sonrasına gelince buunda hep bir darbe alma korkusu var. allah korusun kırılırsa kıkırdak kalmadı ki düzeltilsin.fındık kadar kaldı.memede korumak daha kolay snırım..o avantajı var..
allahım ne olur bu foruma bebeğini emzirmiş silikonlu birkaç anne gelsin.....

kıyamam yaa merak etme bu ameliyatı az ağrılı atlatan bir sürü arkadaşımız var burda hatta onlar ağrı çekenlerden daha fazla
benim öyle bir tanıdığım var
sorun yaşamamış ama çocuk emmediği zamanlarda baya şiş oluyormuş göğüsleri ama bu zaten protez olmadığındada ortaya çıkan bir durum emzirme sonrası çok az bir esneklik var diyordu ama görünüşte hala çok güzel görünüyordu yinede bu benim tercih edeceğim bir durum olmaz sanırım zira ben fazla pimpirikliyim bişey olmasada zararı oldumu acaba çocuğuma diye kendimi yerdim her ne kadar olmaz desede doktorlar
benim bir oğlum var başka çocuk düşünmüyorum ama hayat bu belli olmaz eğer kararım değşirse ilk işim protezleri çıkarttırmak olur sonrasında yeniden taktırırım onlarsız yapamam gibi geliyor
bide çıkartma işlemi lokal anestezi ile bile yapılıyormuş basitmiş ben diyenlerin yalancısıyım
kafan karışmasın maddi manevi durumun varsa erteleme

selaaam burun ve meme estetıgının zorlugu farklı mı? meme buyutme sankı daha zor gıbı gelıyor ama tecrubesızım, tahmınen yazıyorum..sızce acıklarmısınız bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…