Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ameliyattan çıktım
Korkulacak bişey yokmuş yaa.hastanedeyim iyi hissedersem eve de g8debilirmisim.290 cc koymuş Öteki ler büyük geldi dedi .Küçüksu açana diye düşünüyorum

Geçmiş olsun Canim. Gogus kafesin dar ise kucuk protez yeterli gelmis olabilir. Odemlerin inince dolgunlasacaklar zaten. Agrim yok diye cok zorlama kendini 1 hafta mutlaka hic zorlanma.

Dr Asuman Sevin e ameliyat olan var mii? Onumuzdeki hafta muayene olup bian evvel yaptirmayi dusunuyorum birde oncesinde ne gibi testler yapiliyor bi anlatin kizlarrr :(

Memealti kesisi ile ameliyat olan arkadaşlar dikisleriniz baslarda sertmiydi elleyince bastırınca sanki arkadada bisi var sert ve gergin sezeryandada bolemiydi hatirlamiyorum umarim bu sureclerde hatirlayamacagim kdr sorunsuz gecer artık simdiden sıkildim valla

Geçmiş olsun Canim. Gogus kafesin dar ise kucuk protez yeterli gelmis olabilir. Odemlerin inince dolgunlasacaklar zaten. Agrim yok diye cok zorlama kendini 1 hafta mutlaka hic zorlanma.
Göğüs kafesi m dar değil canım ya 88cm.
Ödem inince dolgunlasirmi bunlar küçücük gibi geliyo.yandan bakınca silikon varmış gibi de onden sanki yok gibi.gece hep yan yattım ben taş gibi oldu yan yatınca da .uyuyamadim başka türlü. Moderate plus bide

Memealti kesisi ile ameliyat olan arkadaşlar dikisleriniz baslarda sertmiydi elleyince bastırınca sanki arkadada bisi var sert ve gergin sezeryandada bolemiydi hatirlamiyorum umarim bu sureclerde hatirlayamacagim kdr sorunsuz gecer artık simdiden sıkildim valla

Canım benimki de öyle, ben de meme altı kesisiyle oldum. Bastırdığımda elime sertlik geliyor.

Göğüs kafesi m dar değil canım ya 88cm.
Ödem inince dolgunlasirmi bunlar küçücük gibi geliyo.yandan bakınca silikon varmış gibi de onden sanki yok gibi.gece hep yan yattım ben taş gibi oldu yan yatınca da .uyuyamadim başka türlü. Moderate plus bide

Yani odemlerin inince biraz daha dolgun gorunur tabi ama bana biraz kucukmus gibi geldi. Tabi foto koyarsan daha net yorum yapabiliriz.

srm srm ilk zamanlar sertlik oluyo eline sert geliyodur pütürlü ama zamanla o geçiyor yumuşuyor merak etme

Hanimlar ben kas alti yöntemiyle ameliyat olali 7 hafta oldu ameliyattan birkac gün sonra adet gördüm ama cok az ve 2 3 gün sürdü. 5 gündür yine adetliyim ve adet oldugum günden beri sag gögsüm inanilmaz gergin masaj yaptigimda cok az yumusasa da sonra yine tas gibi oluyor ve agri yapiyor bu gerginlik ilk günlerde ki gibi, gögsüme tas bastirilmis gibi hissediyorum. Doktorum adetten dolayi olmustur normal desede cok rahatsiz oldum. Normal mi gercekten?

srm srm Canim bende meme alti kesisiyle oldum ayni seyler var.Kizlar nolur yanlis anlamayin ama bisey soylemek istiyorum.Bizler bi operation gecirdik ve mememize ona ait olmayan bi madde yerlestirildi,kesi acildi dikis atildi yasadigimiz sertlik,agri,dikis izi,protezi zaman zaman hissetme yani bunlarda anormal hicbisey yok ki.Nolur boyle siradan seyler icin endiselenmeyin mutlaka gecicektir.Anlattiginiz hersey bende de var ama inanin bi gun bile bunun siradisi oldugunu dusunmedim.Bu dusuncelerle kendinizi uzmektense keyfini cikarin derim ben.

srm srm Canim bende meme alti kesisiyle oldum ayni seyler var.Kizlar nolur yanlis anlamayin ama bisey soylemek istiyorum.Bizler bi operation gecirdik ve mememize ona ait olmayan bi madde yerlestirildi,kesi acildi dikis atildi yasadigimiz sertlik,agri,dikis izi,protezi zaman zaman hissetme yani bunlarda anormal hicbisey yok ki.Nolur boyle siradan seyler icin endiselenmeyin mutlaka gecicektir.Anlattiginiz hersey bende de var ama inanin bi gun bile bunun siradisi oldugunu dusunmedim.Bu dusuncelerle kendinizi uzmektense keyfini cikarin derim ben.
:KK68:Başka söze gerek yok ... Çok güzel anlatmışsın arkadaşım ;) kızlar okusun da biraz rahatlasın ... Gerçi ben ameliyat olunca artık neleri takarım bilmiyorum:-)

srm srm benim meme altı değil memebaşından ama bendede vardı. Dr.a sorduğumda içtede dikişler var demişti, bir aya kadar onlarda eriyip yumuşar demişti. Bir ay sonra hala o sertlik değişmeyince parmak ucuyla yuvarlak daireler şeklinde masaj yap demişti, hatırladığım kadarıyla ikibiçuk ayda anca gitti. Sanırım sendede içteki dikiştir, merak etme zamanla gidecektir. Insan ister istemez herşeyi kafasına takıyor.

Kizlar tekrar merhaba.benim 300 cc high profil takilmisti.yani sundan bir hafta falan önce gözüme büyük görünüyordu. Simdi küçük duruyor gibi:)bir de kizlar bu memeler yürürken şöyle ziplayacaklarmi y.yumusayinca dolgunlasiyorlarmi.biraz dolgunlassinlar ya.bazen diyorum 325 mi olsalarmis acaba:)

Gogus ucu mu alti mi daha iyi ameliyat icin? Hangisi daha az acir :KK43: bide top gibi durmasini istemiyorum korkayrumm kizlaarr :eek:

Kizlar tekrar merhaba.benim 300 cc high profil takilmisti.yani sundan bir hafta falan önce gözüme büyük görünüyordu. Simdi küçük duruyor gibi:)bir de kizlar bu memeler yürürken şöyle ziplayacaklarmi y.yumusayinca dolgunlasiyorlarmi.biraz dolgunlassinlar ya.bazen diyorum 325 mi olsalarmis acaba:)
Al benden de okadar dün ameliyata girerken 350 takarim dedi uyandığımda 295 şoka girdim kıyafetle hiç belli olmuo gibi azcık tişörtler den belli olcak sanıyordum

Back