Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kizlar Ankarada 100.yil hastanesi veya akay hastanesinde meme buyutme ameliyati olan birileri var mıııııı birkaç soru soracaktım da? :)

Gunaydin kizlar benim sikayetlerim bitmicek sanirim yaa 11 gun oldu iki gundur dikis yerimin altindaki bibyer agriyor bugun iyice artti dr aradim icerdede dikisler var hassasiyet olabilir dedi yrn gidebilcem doktora ama ever goguslerim yumusadi ama iki gogsumun ortasi gergin sanki ayrilmak istiyor goguslerm sizdede oldumu böyle dikislerde gerginlik yanma batma hissi

oldu tabi bunlar iyileşme belirtileri. dur daha kaşınmaya başlayacaklar :)))

Kızlar bugün sabah çıkarıp bikinilerimi denedim. Tabii önce içindeki tüm destekleri, süngerleri çıkardım. Hepsi küçük geldi ama o kadar güzel durdu ki :) herkes bu mutluluğu yaşar inşallah.
Bugün 27.günüm..Daha da yumuşasa birazcık da birleşse başka bişey istemiyorum..

Canım benim de 27. günüm bende de oluyor bahsettiğin şeyler. Özellikle sabah kalktığımda sol göğsümün yanına bir agrı saplanıyor. benim de iki göğsümün arası gergin seninki gibi. inşallah düzelecek hepsi. sol göğsüm daha şiş ve gergin. iki göğüs arasında böyle fark olur mu kızlar? bi de kolumu oynattığımda o göğsümü daha gergin hissediyorum. sizde de olmuş muydu?

Reactions: srm
Ne guzel ya bnde artik destekli sungerli giymek istemiorum doktorum amelyat tarihini 9uncu aya verebilirim dedi cok canim sıkıldi artik beklemek istemiorum biran once olsun bitsin diodum yine olmadi

Evet evet bunlarda oluyor aynen sol goguste bendede hatta onda kocaman siyah bir morluk var onla dahami cok ugrasti ne

oldu tabi bunlar iyileşme belirtileri. dur daha kaşınmaya başlayacaklar :)))
Ya ben okuduklarimdan boyle anlamamistim ama yani ilk 1 haftadan sonra tabiki agri vs oluyor ama normal hayata aktivitelere geri donebiliyordunuz benim bu agri 3 gunudr artti iyice bu ne yahu benim daha bi kiyafet bikini vs denicek keyifli anim olmadi

Bende bi hafta sonra agri kalmio diye biliorum siz bole soyleyince merak ettim agriyi . Dayinilmiycak derecede degildir heralde ?? Agrilar sanirim herkes de farkli oluo ô biraz doktorun eliyle ilgili birde kisinin agriya dayanma gucu sanirim kisiden kisiye degisio

Ya evet sanirim dediginiz gibi ama ben ilk gunler o kdr iiydim ki ilk gunler bahsedilen sikintilari nerdeyse cekmedim sonradan cikinca bunlar can sikici ve panik yaratici oluyor

canım dikiş uçlarını kontrol et belki biri içine batmıştır. oda çok ağrı yapar. iki ucununda dışarıda olması gerekiyor.

canım dikiş uçlarını kontrol et belki biri içine batmıştır. oda çok ağrı yapar. iki ucununda dışarıda olması gerekiyor.
Aaaa nasil anlicam battığıni bakamiyorum bile ama oyleyse napicaz peki krem surmustum yeni oleyse nasi duzelcek uffff bole dik duramiyorum icerden cekiliyo sanki

Evet evet bunlarda oluyor aynen sol goguste bendede hatta onda kocaman siyah bir morluk var onla dahami cok ugrasti ne
canım benimde 8.günüm bugün, morluklara hiç takılma benim sağ ğöğsüm resmen çürümüş gibi çok morardı, doktor nadir gördüğüm bişey bu kdr morarma dedi, ama geçicekmiş zamanla, seninki bnmkinin yanında eminim hiçbişeydir:) ilk 3 günden sonra benimde ağrılarım çok azalmıştı, kollarımı çok kullandım, sonrasında ağrılarım arttı şimdi daha tedbirli davranıyorum, benimde p.tesi iş başı ama nasıl başlycam bilmiyorum vallahi, ateşin olmadıkça sıvı fln gelmedikçe korkma bence, ağrılar olması normaldir..

Evet harektli birgunun ertesi basladi bu agri ama valla gecicek gibi diil bende düşündüm calisiyo olsaydim napardim die allah yardimciniZ olsin.valla gerci bende pzt gununden beri çocukla yanliz kaldm ama evdeyim sonuçta

Kizlar Anlattigiklarinizin hepsi bende de var.Bugun 16.gunum ve her gun baska hisler agrilar gerginlikler oluyo ama hic takilmiorum cunku hepsi normal biliorum.Ameliyattan once cok arastirdim basima gelebilecekleri yasicaklarimi biliodum o yuzden takilmiorun.Hatta her firsatta cikip sutyen deniorumnapim agrilarimi kafaya takarsam kendimi dinlersem olmuo.Bende kuculmeye taktim hergun olcuorum kuculdumu diye herkesin takintisi baska iste kizlar.

Reactions: srm
Baktim canim yok içte gibi bi goruntu ucunda siyah bisi var cunku ip mi kabuk mu anlamadim. Ayrica benim dikislerim sizlerinki gibi muntazam diil bugun bantlari cikardimda umarim zmanla duzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…