Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

M Minam84 bu arada yuvarlakmi damlami yazmamissin?
Fotolari da sadece izlediklerim ayarla ki sadece senin izlediklerin gorebilsin

Kizlar Sarjim bitiyo sarja takicam uzanamiyorum henuz o yuzden yazamicam.Siz akliniza takilan herseyi sorun seve seve cevaplarim.Uyuyamicam gibi gorunuo bu gece hadi hayirlisi bakalim uyku ilaci da kar etmedi.

Kizlar Sarjim bitiyo sarja takicam uzanamiyorum henuz o yuzden yazamicam.Siz akliniza takilan herseyi sorun seve seve cevaplarim.Uyuyamicam gibi gorunuo bu gece hadi hayirlisi bakalim uyku ilaci da kar etmedi.
Canım çok geçmiş olsun hayırlı olsun :) dinlen bol bol yorma kendini çok fazla iyi olacaksın

Merhaba, nerde hangi doktora ameliyat oldunuz?

Yanlis anlamis olabilirmisin acaba. Kas alti olunca sut bezlerine neden dokunulsunki. Ve zaten protez kasaltina konulunca dogal duruyo meme dokusu olmayanlar icin. Yada doktorun teknigi bi garipmis.
Yok canım yanlış anlamadım. Tübüler meme doğuştan bir gelişim bozukluğuymuş. Süt bezlerinden başka doku yok zaten memede, onların da yeri yanlış. Bezler meme ucunda biriktiği için meme dokularının oluşmasını yani memenin normal gelişimini engelliyormuş. Bu operasyonlarda önce bozukluğu düzeltiyorlar sonra protez koyuyorlarmış. Yani önce zorunlu bir düzeltme sonra güzellik diyor doktor. Normal operasyon 1-1,5 saat sürer bu operasyon 3 saatten önce bitmez dedi.

hımm. ilk defa duydum değişikmiş :)) canım sağ sağlim atlatırsın inşallah. merakla bekliyor olacağız :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…