Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yanlis anlamis olabilirmisin acaba. Kas alti olunca sut bezlerine neden dokunulsunki. Ve zaten protez kasaltina konulunca dogal duruyo meme dokusu olmayanlar icin. Yada doktorun teknigi bi garipmis.

ne yapsam kilo alamıyorum sigara belasından :)) ama baya aldım ameliyattan sonra sigarayıda kestim inşallah biraz daha alırım :)
Benim boyum 162,3 sene önce sigarayı bıraktım 47 den 55 e çıktım.zamanla 52 oldum.ameliyat oldum,bu defa 57 ye çıktım.şimdi zayıflayayım diye uğraşıyorum

Benim boyum 162,3 sene önce sigarayı bıraktım 47 den 55 e çıktım.zamanla 52 oldum.ameliyat oldum,bu defa 57 ye çıktım.şimdi zayıflayayım diye uğraşıyorum
Nasıl bıraktın ben canım istemediği halde sanki görevmiş gibi içmekten vazgeçemiyorum

Kizlar Uzun zamandir siteyi takip ediyordum sizlere yardimci olabilirim diye az once uye oldum.Bugun oglen ameliyattan ciktim.Mentor marka,puruzlu yuzey,high profil,kas alti,meme alti kesisiyle 400 cc protez yerlestirildi.Su an gayet iyiyim.Kas agrisi gibi sirta,kollara ve gogus kafesine yayilan agrim var ama hareket ederken.Oda cok rahatsiz etmiyo.Annem yardimci oluyo hareket etmeme.Sorulariniz varsa seve seve cevaplarim.

gecmiş olsun biz olmaadan önce üye olmstuk buraya üye olmayanlar nerden arastırıo acaba merk ediorum

Çok geçmiş olsun:)

M Minam84 cok geçmiş olsun iyi olmana sevindim bende 2 hafta sonra olacagım ve 400 cc düşünüorm emin değilim o yüzden 400 cc takılanları takipteyim :)

Gecmis olsun hosgeldin aramiza doktoru kimdi ?

Kizlar memesizliktenmidir nedir 400 bile tatmin edemedi beni.Annem ve arkadaslarim gayet buyuk oldugunu soyluyolar bakalim bi hafta gecsin dekolteli bisey giyinim anlicaz.Estetik yaptirmayi seven biriyim surekli biseyler yaptiriyorum bu da tatminsizlik yaratmis olabilir bende.

Aaayy bunlar ne zaman aşağı inicek çok tepedeler ağzıma gircek füze gibii ve de alt tarafı oval değil biraz düz geliyoo

Ben Nedense bu fuze hallerinden cok memnunum deliyim galiba agrim var uyuyamiorum meger o agrisizlik agri kesicidenmis

Resim ekliyecekmisiniz? Merak ettim dogrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…