Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bana da 250 damla demişti, iyi bir doktormuş kendisi duydum çok ama damla istemediğimden vazgeçtim, size damla yuvarlak konusunda birşey söyledi mi?
Dün muayene oldum. Memeler tübüler memeymiş. Meme ucundan açıp yapacakmış, süte bezlerini kesip protezin üzerine yayacakmış. Ama sütbezleri büyük olasılıkla zarar görecek dedi. 240-250cc yuvarlak daha büyük olmaz dedi.
Sütbezleri zarar görmesin dersen alttan keser yaparım ama bakınca protez belli olur ve çıplakken çirkin durur dedi.

Aa ilk kez böyle birşey duyuyorum. Süt bezlerinin zarar görmesi kötü birşey, tek doktorla mı görüştünüz siz?

Yakın arkadaşım tavsiye ettikten sonra bir 3-4 ay önce burak türkyılmaz yaptı operasyonumu. Çok abartılı olmaması işin anahtarı kanımca. Kendi bedeninize uyumlu oranlarda bir implant gerekiyor. en akıllıcası doktorunuzla konuşmak. Sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım :)

Canım sen başka doktordan da bilgi al süt bezinin zarar görmesi iyi degil

Aa ilk kez böyle birşey duyuyorum. Süt bezlerinin zarar görmesi kötü birşey, tek doktorla mı görüştünüz siz?
evet şimdilik tek doktorla görüştüm. Memeler gelişirken süt kanalları uca doğru toplanıyormuş ve diğer dokuların gelişimine izin vermiyormuş, be sebeple de zaten fala büyümüyorlarmış, sebebi bilinmeyen doğuştan gelen bir anormallik.
Protezi kasaltına yerleştirmek için süt bezlerini kesip protezin üzerine örtüyorlarmış ki doğal görünsün.
Yabancı sitelerde ameliyatlarını izledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…