- 3 Ekim 2007
- 3.594
- 951
- 688
Evet o 4 gün meşhur:))ben de 4. günün akşamına kadar şiddetli ağrı çektim.ilk o zaman derin bir oh çektim.benim drenler 6 gün kalmıştı.drenler ve sargılarımın çıkmasıyla tamamen rahatlamıştım:)Su saat itibariyle 72 saati devirdim, herkesin agzinda bi 4 gun var, yarin aksami merakla bekliyorum, daha iyi olcam insallah
Geçmiş olsun canım.operasyon sonrası vücut ödem yapıyor ama 18 gün geçmiş.hala ödemin etkisimidir bilemedim.ben ameliyattan sonra 5 kg aldım.ama benimki tamamen çok yememle alakalıydı.şimdi vericem diye uğraşıyorumArkadaşlar bu operasyon sonrasi vücut ödem yapyor mu. Ameliyat olali 18 gun oldu. 2 kilo fazla çıkıyorum tartida.Benim ki mecburi bir operasyondU. Mastektomi yapildi. Iki göğüs alinip silikon takıldı.
Baska linkte de sormuştum. Cevap, veren arkadaşımızda da ödem olmus. Demek odem olabiliyor. Kilo biraz alsamda karnimin bu kadar şiş olmasi garip. O nedenle ödem diye düşündüm. Sen de ödem kac gün sürmüştü canım. Bu arada cevabın için çok teşekkür ediyorum.Geçmiş olsun canım.operasyon sonrası vücut ödem yapıyor ama 18 gün geçmiş.hala ödemin etkisimidir bilemedim.ben ameliyattan sonra 5 kg aldım.ama benimki tamamen çok yememle alakalıydı.şimdi vericem diye uğraşıyorum
Gecmis olsun, benim daha 3 gun oldu ama,.kesinlikle yapiyor ben de şişlik var, bir de silikonlarin kac cc, onlari da dusmelisin simdiki kilondanArkadaşlar bu operasyon sonrasi vücut ödem yapyor mu. Ameliyat olali 18 gun oldu. 2 kilo fazla çıkıyorum tartida.Benim ki mecburi bir operasyondU. Mastektomi yapildi. Iki göğüs alinip silikon takıldı.
Ben de yiyeyim diye ugrasiyorum, canim.lokma istemiyor, buguN direnler ciktiktan sonra biraz biraz yedimGeçmiş olsun canım.operasyon sonrası vücut ödem yapıyor ama 18 gün geçmiş.hala ödemin etkisimidir bilemedim.ben ameliyattan sonra 5 kg aldım.ama benimki tamamen çok yememle alakalıydı.şimdi vericem diye uğraşıyorum
Birşey değil canım:)Evet ödem oluyor.ben de kendimi çok şiş hissetmiştim.ilk günler tartılmadım ama zamanla ödemler azalsa da benim kilom ameliyat öncesine göre artmaya devam etti.(3 hafta da vücudumdaki şişlik epey azalmıştı.bir tek göğüslerim biraz şişti diye hatırlıyorum.ama kişiye göre de değişir tabi)ameliyatı atlatmış olmanın rahatlığıyla iştahım açıldı.burada benim gibi kilo alan arkadaşlarda var.o yüzden dikkat etmekte fayda var.Baska linkte de sormuştum. Cevap, veren arkadaşımızda da ödem olmus. Demek odem olabiliyor. Kilo biraz alsamda karnimin bu kadar şiş olmasi garip. O nedenle ödem diye düşündüm. Sen de ödem kac gün sürmüştü canım. Bu arada cevabın için çok teşekkür ediyorum.
cnm gögüslerinin şişi ne zaman indiBirşey değil canım:)Evet ödem oluyor.ben de kendimi çok şiş hissetmiştim.ilk günler tartılmadım ama zamanla ödemler azalsa da benim kilom ameliyat öncesine göre artmaya devam etti.(3 hafta da vücudumdaki şişlik epey azalmıştı.bir tek göğüslerim biraz şişti diye hatırlıyorum.ama kişiye göre de değişir tabi)ameliyatı atlatmış olmanın rahatlığıyla iştahım açıldı.burada benim gibi kilo alan arkadaşlarda var.o yüzden dikkat etmekte fayda var.
1. ay bittiğinde doktorum artık küçülmeyeceklerini söylemişti ama bana biraz daha küçüldüler gibi geliyor.1.5 -2 ayda gerçek boyutlarını bulmuşlardı artık.cnm gögüslerinin şişi ne zaman indi
şuanki halleri iyi gibi inş çok inmez hayal kırıklığı olur benim için1. ay bittiğinde doktorum artık küçülmeyeceklerini söylemişti ama bana biraz daha küçüldüler gibi geliyor.1.5 -2 ayda gerçek boyutlarını bulmuşlardı artık.
Burda bir arkadaşın karnında çok ödem olmuştu. 6 aylık hamile gibiyim demişti hatta. Geçecektir mutlaka.Baska linkte de sormuştum. Cevap, veren arkadaşımızda da ödem olmus. Demek odem olabiliyor. Kilo biraz alsamda karnimin bu kadar şiş olmasi garip. O nedenle ödem diye düşündüm. Sen de ödem kac gün sürmüştü canım. Bu arada cevabın için çok teşekkür ediyorum.
Su saat itibariyle 72 saati devirdim, herkesin agzinda bi 4 gun var, yarin aksami merakla bekliyorum, daha iyi olcam insallah
1bucuk aydir hic bi skntim yoktu bugun sol memenin sol altinda bi agri var batma gbide anlamadm normalmi ki bu :/
Geçmiş olsun canım muhkak ödem oluyor bi ayı bulur gitmesi iki üç kilo fazla gelmen normal bol su içmeye devam etArkadaşlar bu operasyon sonrasi vücut ödem yapyor mu. Ameliyat olali 18 gun oldu. 2 kilo fazla çıkıyorum tartida.Benim ki mecburi bir operasyondU. Mastektomi yapildi. Iki göğüs alinip silikon takıldı.
Bnde zayiflamstm bole hastalik filam bana ii gelmio hemen zayifliorumBen 4 kilo aldımm2 kilo ne kiii. Benim de 1 ayda gider inşallah
Psikolojik degil direnler agri ve batma yapio bnde 3.gun alinmsti cok rahatlamstm")Bugun herkes nerde, kimse yazmamis, simdi kontrolden geldim, direnleri cikardi, psikolojik mi bilmiyorum ama direnler cikinca biraz daha rahatladim sanki
Bende kilo aldım ama inşallah benim kilolarım gitmezBen 4 kilo aldımm2 kilo ne kiii. Benim de 1 ayda gider inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?