- 28 Mart 2015
- 79
- 136
- 8
Kacinci gunundesin su anda, simdi durumlar nasil ? Benim daha bu aksam 19:30 da 48 saat dolacak
Hayirli olsun kuzum aramizda 11 gun olacakKızllaarrrr, Oolleyyy ben de 27 haziran esteworld Kamran Bey e olucammmmmmm
Hayırlı olsun cnm. Merakla takip edecegim seni, benimde Kamran bey dr.umduÇarşamba karar verecek büyük ihtimalle 280cc.
Canim çok geçmiş olsun, benimde kas alti 375 damla. Ağrilari çok çabuk unutmuşum ben. Inan, birkaç güne rahatlayacaksin eminim. Biraz hareket etmeye bak. Açiliyorsun. Ilk on gün yatmak ölüm geliyordu, yanliz sirtüstü yatabiliyordum, asla uyuyamam diyenlerdendim ama alişiyor insan.10. gün yan yatmaya başladım, ağrisada yattim vallahi, daha rahat ediyordum. Kollarinda fark edeceksin, hergün daha iyi kullanabileceksin. Ilk üç gün kesinlikle çeketimi bile asamiyordum, sonra onu bile kendim asmaya başladim. Lavobaya ilk günden kendim çıktım. Yatip kalkarken ölüm olsada ve ağir çekim olsada hep kendim yaptim, daha hizli iyileştim onun sayesinde sanki. Pes etme, kendinede kizma, herşey güzel olacak:)Kacinci gunundesin su anda, simdi durumlar nasil ? Benim daha bu aksam 19:30 da 48 saat dolacak
Hic gecmeyecekmis gibi su anda, sonsuza kadar benimle kalacak agrilar sanki, dikis yerlerinin agrisini unuttum, kas agrisi fenaymisCanim çok geçmiş olsun, benimde kas alti 375 damla. Ağrilari çok çabuk unutmuşum ben. Inan, birkaç güne rahatlayacaksin eminim. Biraz hareket etmeye bak. Açiliyorsun. Ilk on gün yatmak ölüm geliyordu, yanliz sirtüstü yatabiliyordum, asla uyuyamam diyenlerdendim ama alişiyor insan.10. gün yan yatmaya başladım, ağrisada yattim vallahi, daha rahat ediyordum. Kollarinda fark edeceksin, hergün daha iyi kullanabileceksin. Ilk üç gün kesinlikle çeketimi bile asamiyordum, sonra onu bile kendim asmaya başladim. Lavobaya ilk günden kendim çıktım. Yatip kalkarken ölüm olsada ve ağir çekim olsada hep kendim yaptim, daha hizli iyileştim onun sayesinde sanki. Pes etme, kendinede kizma, herşey güzel olacak:)
Canım bugün benim 8. Günüm ağrılar baya baya azaldı korkma canını sıkma bende hiç geçmicek sanıyordum işkence gibiydi şuan çok iyiyim sende iyi olacaksın :) ama göğüs kaslarım mı kasılıyo protezler mi dönüyor anlayamadım kuşkulanmaya başladım hıçkırır gibi sıçratıyor beni garip bir şekilde :/375 cc damla kas alti, valla sonucu.daha tam olarak goremedim, buyuk.gibi.geldiler bana. Hepinize.gecmis olsun dilekleriniz icin cok tsk ederim de bu agrilar ne zmn azalacak, zor nefes aliyorum, sirtim agriyor, kollarim kalkmiyor, kani sulandiriyor diye paroldan baska agri kesici de alamiyorum, beni biraz motive edin,agridan dolayi, kendime kufur edip duruyorum
Geçmiş olsun Nasıl muayene olsunuz bide toplam ne kadara mâl oldu damla mı yuvarlakmı yaptırdınızSelam,
Ben de hacettepede gorev yapan bir doktora Serdar Nasir a ameliyat oldum, dun, hacettepeye gitmedim ama muayenehanesine gittim, ameliyati koru da yapti, benim.diklestirme ve protez, su anda inanamiyorum goruntulerine. Biraz toparlayim once sonra fotosu koycam, bugun agrim var maalesef.
Canım ankaradamısın hala ?
Tmm cnm whatsapta konusmadan once yazmıstım sanırım onuEvettt canımm ankaradayım o yüzden çok giremiyorum zaten foruma
Canım seni çok iyi anlıyorum benimde 375cc. Takıldı 3 hafta oldu bi hafta.sonra kendini daha iyi hissediceksin banada hala büyük gi bn i geliyo ama şişlikler gitigindw süper olucaklar inşallah375 cc damla kas alti, valla sonucu.daha tam olarak goremedim, buyuk.gibi.geldiler bana. Hepinize.gecmis olsun dilekleriniz icin cok tsk ederim de bu agrilar ne zmn azalacak, zor nefes aliyorum, sirtim agriyor, kollarim kalkmiyor, kani sulandiriyor diye paroldan baska agri kesici de alamiyorum, beni biraz motive edin,agridan dolayi, kendime kufur edip duruyorum
bana da 250 damla demişti, iyi bir doktormuş kendisi duydum çok ama damla istemediğimden vazgeçtim, size damla yuvarlak konusunda birşey söyledi mi?Çarşamba karar verecek büyük ihtimalle 280cc.
Canım resmine baktım ve ikimiz de aynıyız, tahta gibibana da 250 damla demişti, iyi bir doktormuş kendisi duydum çok ama damla istemediğimden vazgeçtim, size damla yuvarlak konusunda birşey söyledi mi?
Henüz o konulara girmedik, netleşince yazarımbana da 250 damla demişti, iyi bir doktormuş kendisi duydum çok ama damla istemediğimden vazgeçtim, size damla yuvarlak konusunda birşey söyledi mi?
Ayy canım benim giremediğimden kk ye yeni yazdım sandımTmm cnm whatsapta konusmadan once yazmıstım sanırım onu
Ayy canım benim giremediğimden kk ye yeni yazdım sandımbu hafta mutlaka görüşelim yahu ankaradayken haberleşiriz öptm canımcımm
Gnydn, muayenehanesine gittim, google ismini yazinca cikiyor zaten, benimkinde diklestirme ve protez var kisiye gore degisiyor ucret, damla yaptirdim ben, iyiki de damla olmus,.damlayken boyleyse yuvarlak protezi hic dusunemiyorum.bileGeçmiş olsun Nasıl muayene olsunuz bide toplam ne kadara mâl oldu damla mı yuvarlakmı yaptırdınız
Drenler çıkınca ben de çok rahatlamıştım:)geçmiş olsun canım:)Bugun herkes nerde, kimse yazmamis, simdi kontrolden geldim, direnleri cikardi, psikolojik mi bilmiyorum ama direnler cikinca biraz daha rahatladim sanki
Su saat itibariyle 72 saati devirdim, herkesin agzinda bi 4 gun var, yarin aksami merakla bekliyorum, daha iyi olcam insallahDrenler çıkınca ben de çok rahatlamıştım:)geçmiş olsun canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?