Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sagol canım allah kımseye yasatmasın kötü oluyor ınsan bıde bebek özlemı cekmıs olunca dahada fena axıkcası cocugum olmuyor dusuncesı vardı yıllardır bende

Canım bu ilk bebeğin miydi?
Bak en azından hamile kalabiliyormuşsun :))) benim de ilk bebeğim düşmüştü.doktorum, zaten genetik bi anomalisi olduğu için düşmüş demişti.Buna doğal seleksiyon denir demişti.Çok şükür verilmiş sadakan varmış, engelli olurdu demişti.şimdi cnm arkadaşım , bundan sonra ŞAK DIYE HAMILE KALIRSIN.ÇÜNKÜ DÜŞÜK VE KÜRTAJDAN SONRA RAHIM NADASLI TOPRAK GIBI OLUR demişti doktorum.İlk adetini olduktan sonra gebe kalabilirsiniz demişti.

eskiler düşükten sonra hemen hamile kalındığını bildiklerinden ÇOCUĞUN BI BACAĞI İÇİNDE KALIR derler

Tessekür canım bendende ısteklıymıs kızım hemen kürtaja karsı cıktı belkı daha kücükse kalbı atar dıye amelıyat haneye gırdı tekrar dınlenmesını ıstedı kalp atısı vardır dıye bır umutla

hacettepeye basta bende cok sıcaktım hatta doktorla bıle telde görüstüm fıyat 5500 demıstı daha sonra orda amelıyat olan bır arkadasdan sonra fıkrımı deyıstırdım.

hacettepeye basta bende cok sıcaktım hatta doktorla bıle telde görüstüm fıyat 5500 demıstı daha sonra orda amelıyat olan bır arkadasdan sonra fıkrımı deyıstırdım.
Selam,
Ben de hacettepede gorev yapan bir doktora Serdar Nasir a ameliyat oldum, dun, hacettepeye gitmedim ama muayenehanesine gittim, ameliyati koru da yapti, benim.diklestirme ve protez, su anda inanamiyorum goruntulerine. Biraz toparlayim once sonra fotosu koycam, bugun agrim var maalesef.

Canım nasılsın? Bandajlı mı? Kaç cc , damla mı yuvarlak mı? Müsait olunca yaz.

Aa canım çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım:)

Çok çok geçmiş olsun :) 3-4 gün sonra daha iyi hissedeceksin. Bol bol su, bol bol yürüyüş :)

misses78 çok çok geçmiş olsun..umarım istediğin gibi bi sonuç olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…