Sagol canım allah kımseye yasatmasın kötü oluyor ınsan bıde bebek özlemı cekmıs olunca dahada fena axıkcası cocugum olmuyor dusuncesı vardı yıllardır bendeCanımmmmmm, ne diiim bilemiyorum?!? 10.haftaya kadar olan düşük normal , spontan düşük diyorlar.bnim de 8? Haftalıkken düşmüştü , kalp atışı hiç duyulmamıştı .çooook geçmiş olsun canım.
Canum kürtaj oldun mu?!?Canımmmmmm, ne diiim bilemiyorum?!? 10.haftaya kadar olan düşük normal , spontan düşük diyorlar.bnim de 8? Haftalıkken düşmüştü , kalp atışı hiç duyulmamıştı .çooook geçmiş olsun canım.
Canım bu ilk bebeğin miydi?Sagol canım allah kımseye yasatmasın kötü oluyor ınsan bıde bebek özlemı cekmıs olunca dahada fena axıkcası cocugum olmuyor dusuncesı vardı yıllardır bende
Sagol canım allah kımseye yasatmasın kötü oluyor ınsan bıde bebek özlemı cekmıs olunca dahada fena axıkcası cocugum olmuyor dusuncesı vardı yıllardır bende
Bak en azından hamile kalabiliyormuşsun :))) benim de ilk bebeğim düşmüştü.doktorum, zaten genetik bi anomalisi olduğu için düşmüş demişti.Buna doğal seleksiyon denir demişti.Çok şükür verilmiş sadakan varmış, engelli olurdu demişti.şimdi cnm arkadaşım , bundan sonra ŞAK DIYE HAMILE KALIRSIN.ÇÜNKÜ DÜŞÜK VE KÜRTAJDAN SONRA RAHIM NADASLI TOPRAK GIBI OLUR demişti doktorum.İlk adetini olduktan sonra gebe kalabilirsiniz demişti.Canım bu ilk bebeğin miydi?
eskiler düşükten sonra hemen hamile kalındığını bildiklerinden ÇOCUĞUN BI BACAĞI İÇİNDE KALIR derlerBak en azından hamile kalabiliyormuşsun :))) benim de ilk bebeğim düşmüştü.doktorum, zaten genetik bi anomalisi olduğu için düşmüş demişti.Buna doğal seleksiyon denir demişti.Çok şükür verilmiş sadakan varmış, engelli olurdu demişti.şimdi cnm arkadaşım , bundan sonra ŞAK DIYE HAMILE KALIRSIN.ÇÜNKÜ DÜŞÜK VE KÜRTAJDAN SONRA RAHIM NADASLI TOPRAK GIBI OLUR demişti doktorum.İlk adetini olduktan sonra gebe kalabilirsiniz demişti.
Canım teşekkürler yapmaya çalışayım inşallah yaBenim doktorum masajın kapsül oluşumunu engellemeye yaradığını söylemişti.bence yapmaya çalış.
Dikkat et bereket tanrıçası oldunbır kızım var 20 yasında sonra olmadı hıc.kürtaj oldum hemen ertesı günü yaptılar
Canım foto atmasın galiba a ama göremiyorumCanım hacettepeyi hiç tavsiye etmiyorum bende gittim görüşmeye asistanlar 3600 e yapıyorlar dktrlar 6600 e yapıyolar özele gitsen daha iyi ve hiç düzgün bilgi veren yok orda
Selam,hacettepeye basta bende cok sıcaktım hatta doktorla bıle telde görüstüm fıyat 5500 demıstı daha sonra orda amelıyat olan bır arkadasdan sonra fıkrımı deyıstırdım.
Canım nasılsın? Bandajlı mı? Kaç cc , damla mı yuvarlak mı? Müsait olunca yaz.Selam,
Ben de hacettepede gorev yapan bir doktora Serdar Nasir a ameliyat oldum, dun, hacettepeye gitmedim ama muayenehanesine gittim, ameliyati koru da yapti, benim.diklestirme ve protez, su anda inanamiyorum goruntulerine. Biraz toparlayim once sonra fotosu koycam, bugun agrim var maalesef.
Aa canım çok geçmiş olsunSlm kızlar bende buyuk bır talıhsızlık yasadım tam bılet,ısyerı den ızın erkek arkadasım ıslerını yoluna koyduk bu hafta gıdelım derkengögüslerım acayıp büyüdü kuskulandım son bır kontrol ıcın doktoruma gıttım bırde cıka cıka cıktıkı hamıleyım ve malesef bebek ölü dedı doktor beynımden vuruldum sımdı hersey tekrardan bakalım hayırlısı
Geçmiş olsun canım:)Selam,
Ben de hacettepede gorev yapan bir doktora Serdar Nasir a ameliyat oldum, dun, hacettepeye gitmedim ama muayenehanesine gittim, ameliyati koru da yapti, benim.diklestirme ve protez, su anda inanamiyorum goruntulerine. Biraz toparlayim once sonra fotosu koycam, bugun agrim var maalesef.
Selam,
hayır canım daha foto atmadımCanım foto atmasın galiba a ama göremiyorumizlemiyor musun
Selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?