canım şimdiden çok geçmiş olsun, umarım ağrısız sızısız dönersin aramıza
ilk hafta memelerine kola kutusu sokulmuş gibi hissedeceksin.gerginlik şişlik değişik bir his.ama çok kısa bir zamanda geçecek.ben daha ödemlerimi atamadım.sana tavsiyem vücudunun aldığı en büyük protezi seçmen.çünkü ödemler indikçe gözüne küçülmüşler gibi geliyor.arkadaş listeme ekliyorum seni.ilk resmime bir bak canım.gerçi ameliyat sonrası nene sütyeni var ama olsun.fikir verir sana.
ben meme alti kesisi ile kas altına 200 cc civarında yuvarlak protez koyduracağım. en azından doktorumun yönlendirmesi bu şekilde. allergan marka yuvarlak ve pütürlü yüzeyli silikon kullanıcak. çok büyük istemiyorsun bende bu yüzden ameliyat sırasında 200-230 cc arası silikonlardan uygun olanını seçeceğim diyor. ben 157 boyunda 47 kiloyum ve hakikaten büyük bir göğüs istemiyorum. 75 a-b arasında göğüslerimin dik ve bir beden daha dolgun görünmesini istiyorum. tabii doğallık olmazsa olmaz :) sütyenle sağlanan (destekli tabii :)) diklik ve görüntüye ulaşması yeterli.
kafamı karıştıran barış çakır ve kas zarı altına yapılan protez. bakalım onunla da bir görüşeyim diyorum.
senin hangi yöntemle oldu ameliyatın mesela. ölçülerin nasıldı nasıl oldu? yuvarlak damla ne kullandı? kas altımı kas üstümü yapıldı ? herşeyi merak ediyorum özetle
beni arkadaş eklermisin :) ben istek göndermiştim sana. hala özelden mesaj yazamıyorum tatlım :S
orsolya cım sana şimdiden geçmiş olsun diyorum benim daha 1 ayım var darısı başıma.hadi bakalım yarın bu saatlerde herşey olmuş cicilerine kavuşmuş olcaksn inşallah allah yardımcn olsun..
canım sana hemen detaylı yazıyorum özelden. benim konuma bakarsan orda da yazmıştım bazı şeyleri. seni de ekledim şimdi.
göğüs ucundan girildiğinde süt bezleri meme dokusuna zarar vermeden nasıl girilebiliyor kas zarı altına yada kas altına. birde ben kas zarı altına girmeyi herkes yapamıyor sanırım. açıkçası ben doktora gittiğimde bu yöntemi bilmiyordum burda okuyunca öğrendim :) yani benim doktorum bu yöntemi yapabilirmi yada neasıl değerlendiriyor bilmiyorum.
göğüs ucu kesisi de yukarıda yazdığım sebeplerden korkutuyor beni . oyuzden meme altından kesi istedim doktorumdan. sen ne dersin?
cnm şimdiden hayırlı olsun seçimin çok başarılı boyutun benimkisi gibi ama sadece yöntem farklı sende kas altı çok küçük olur..eminmisin yani hiç gögsün yok anladığım kadarıyla senin..ben kas üstü oldum ve o kdr dogal ki hatta biraz düştüler serbest bırakınca çok hoş görünüyor :)) iyi günlerde kullan şekerim sende :))
anneler zor ikna oluyor :) benimki hala mırın kırın ediyo ancak ben kararlıyım
göğüs ucundan girildiğinde süt bezleri meme dokusuna zarar vermeden nasıl girilebiliyor kas zarı altına yada kas altına. birde ben kas zarı altına girmeyi herkes yapamıyor sanırım. açıkçası ben doktora gittiğimde bu yöntemi bilmiyordum burda okuyunca öğrendim :) yani benim doktorum bu yöntemi yapabilirmi yada neasıl değerlendiriyor bilmiyorum.
göğüs ucu kesisi de yukarıda yazdığım sebeplerden korkutuyor beni . oyuzden meme altından kesi istedim doktorumdan. sen ne dersin?
canım sana hemen detaylı yazıyorum özelden. benim konuma bakarsan orda da yazmıştım bazı şeyleri. seni de ekledim şimdi.
merhaba, forumdaki yazılarınızı okudum..bende büyütme yapmak istiyorum hep kas altı düşünüyordum şimdi kas üstü daha sağlıklı gibi geliyor..ben düzenli spor yapıyorum bu nedenle kasımı kestirmek doğru olmayabilirmiş, sizce??? birde doktor önerebilir misiniz? ben bir doktorla konuştum ama hiç sevmedim tamamen maddi olarak baktı olaya..şimdiden teşekkürler
Alexus bir resim ekledim, şuandaki hali bundan azcık daha büyük :) bak bakalım ne yorum yapıcaksın :)))
merhaba canım, ben de kas altı düşünerek başlamıştım araştırmalarıma ama en son kas zarı altında karar kıldım ve 2 gün önce ameliyat oldum, şimdilik çok memnunum. kas üstü bana çok uygun bir yöntem değildi. ben de düzenli spor ve dans ediyorum. doktorum 20 gün sonra yüzme dahil her tür sporu yapabileceğimi söyledi. 18 gün sonra tekrar konuşalım derim
ben sadece kendi doktorumu önerebilirim tabii ki, dr. akın demiralay, kliniği nişantaşında.
ben meme alti kesisi ile kas altına 200 cc civarında yuvarlak protez koyduracağım. en azından doktorumun yönlendirmesi bu şekilde. allergan marka yuvarlak ve pütürlü yüzeyli silikon kullanıcak. çok büyük istemiyorsun bende bu yüzden ameliyat sırasında 200-230 cc arası silikonlardan uygun olanını seçeceğim diyor. ben 157 boyunda 47 kiloyum ve hakikaten büyük bir göğüs istemiyorum. 75 a-b arasında göğüslerimin dik ve bir beden daha dolgun görünmesini istiyorum. tabii doğallık olmazsa olmaz :) sütyenle sağlanan (destekli tabii :)) diklik ve görüntüye ulaşması yeterli.
kafamı karıştıran barış çakır ve kas zarı altına yapılan protez. bakalım onunla da bir görüşeyim diyorum.
senin hangi yöntemle oldu ameliyatın mesela. ölçülerin nasıldı nasıl oldu? yuvarlak damla ne kullandı? kas altımı kas üstümü yapıldı ? herşeyi merak ediyorum özetle
beni arkadaş eklermisin :) ben istek göndermiştim sana. hala özelden mesaj yazamıyorum tatlım :S
merhaba canım, ben de kas altı düşünerek başlamıştım araştırmalarıma ama en son kas zarı altında karar kıldım ve 2 gün önce ameliyat oldum, şimdilik çok memnunum. kas üstü bana çok uygun bir yöntem değildi. ben de düzenli spor ve dans ediyorum. doktorum 20 gün sonra yüzme dahil her tür sporu yapabileceğimi söyledi. 18 gün sonra tekrar konuşalım derim
ben sadece kendi doktorumu önerebilirim tabii ki, dr. akın demiralay, kliniği nişantaşında.
sizi ekledim kabul ederseniz sevinirim, doktorunuzla görüşeceğim...
ekledim, bizim önceliklerimiz benzer görünüyor. umarım sen de benim gibi memnun kalırsın.
hepinizin yazılarını tek tek okuyorum hergün, ameliyat olanlara tez zamanda Allah şifa versin. hiçbir sorun yaşamazsınız inşallah. ah nasıl özeniyorum sizlere bir bilseniz. bende inşallah en uygun zamanda yaptırmak istiyorum. ama bakalım o günler ne zaman gelecek. hem bebeğimin memeden kesilmesi, hemde şehir dışındaki görevimi tamamlayıp istanbula kesin dönüş yapmam gerekiyor. o zamana kadar sizlerin mutluluklarıyla mutlu olucam sadece. inşallah darısı bana ve benim gibi çok isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?