bnde öle 4 gun lavobaya cıkamamıstım karnım şişmişti iyice 4.gun rahatladım :)Pek iyi değilim canım ya Afedersin lavaboya cikamiyorum bide ödemli Karnım iyice şişti korse sikmaya başladı yarın kontrolüm var bakalm nolcak
Canım çok geçmiş olsunKızlar hastanedeyim telefonla giriyorum gördükçe yazmaya çalıştım ama cvp veremedigim varsa k bakmayin
Teşekkür ederm cnmCanım çok geçmiş olsun
Anca 1 hafta sonra rahatliycam sanırım tam anlamiylabnde öle 4 gun lavobaya cıkamamıstım karnım şişmişti iyice 4.gun rahatladım :)
aynen sadece sırt agrısı kalır gecer gecer valla neler gecmio gun sayanlar smdi burda tecrube paylasıo işte sende yaknda öle olcaksınAnca 1 hafta sonra rahatliycam sanırım tam anlamiyla
Bağırsaklar saat yönünde çalışır,benim oğlumda kakasını zor yapıyordu. Doktor önermişti.o yönde bağırsaklarına Msj yap.Anca 1 hafta sonra rahatliycam sanırım tam anlamiyla
Tmm cnm teşekkür edermBağırsaklar saat yönünde çalışır,benim oğlumda kakasını zor yapıyordu. Doktor önermişti.o yönde bağırsaklarına Msj yap.
Ins sağ salim bunu anlatırsam ole olurum:)aynen sadece sırt agrısı kalır gecer gecer valla neler gecmio gun sayanlar smdi burda tecrube paylasıo işte sende yaknda öle olcaksın
Ins sağ salim bunu anlatırsam ole olurum:)
Ins canım ya hayırlısıyla bitsin artk estetiğe karşıyımcanım atlattın bile yaaa. en zoru operasyondu oldu bitti. çok değil 2 gün sonra daha iyi hissedeceksin kendini. belkide yarın :)))
diyene bak, kocasının izin gününde bile Dr araştıran kimmm??? Seni zilli seni?? Bitti kurtuldun çok şükürIns canım ya hayırlısıyla bitsin artk estetiğe karşıyım
Cnm Şaka yapıyorum ya canım aciyo bu ağrıları bile bile suan ameliyat olmamış olsam yarın Dr a giderim ameliyat günü almak için sonunda memisler var--@Deniz--öğle deme canım..estetik bağımlılık yapıyor..durbak canının acısı geçsin başka yerleride görmeye başlıcaksın
Evet cnm şaka yaptım ztn suan acı çekiyorum ama yazın tadını çıkarcam bikinilerle dekoltelerle:)Diy
diyene bak, kocasının izin gününde bile Dr araştıran kimmm??? Seni zilli seni?? Bitti kurtuldun çok şükürben de ilk doğumdan sonra, 2. Çocuk mu? ASLAAAA demiştim.sonra 4 yıl sonra bi baktım yine hamileyim
Ya ben bu raporu işyerine nasıl vericem raporda dana kadar meme büyütme yazıyor. Insan latincesini yazar di mi ama
İğrenç pis kalın yazın sıcağında cayır cayır yakan uyuz sutyenlerHer şeyi boş verelim de o kendisi 1 kg olan içi yastık kalınlığında olan sutyenlerimizi atabileceğiz ya ne kadar sukretsek az :) az önce bi çifti ile göz göze geldim de resmen yüzüm güldü. Allah isteyen herkese bu mutluluğu yasatsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?