Hadi hayırlısı canım telefonla çok oynamada sarjin bitmesinKafaya neyi takıyorsan uyandıktan sonra da onları söylüyormuşsun demek ameliyat öncesi çok düşünmüşsün 325cc yibenim kaç cc olacağı bile belli değil .. Ay otobüs kalktı kızlar gidiyorum ya benn bende bu gudubetlik varken inşallah birşey olmaz.. Gökten kasnak yağsa kafama geçmez, oklava yağsa bi tarafıma girer şimdi burada detaylı söyleyemicem okadar şanssızım yani bu benim kendime uyarladığım bir söz beni anlatıyor tam. Yanımdaki teyze dualara başladı hadi bakalım hayırlısıyla gidelim şu ANGARA ya :)
Hadi hayırlı yolculuklarKafaya neyi takıyorsan uyandıktan sonra da onları söylüyormuşsun demek ameliyat öncesi çok düşünmüşsün 325cc yibenim kaç cc olacağı bile belli değil .. Ay otobüs kalktı kızlar gidiyorum ya benn bende bu gudubetlik varken inşallah birşey olmaz.. Gökten kasnak yağsa kafama geçmez, oklava yağsa bi tarafıma girer şimdi burada detaylı söyleyemicem okadar şanssızım yani bu benim kendime uyarladığım bir söz beni anlatıyor tam. Yanımdaki teyze dualara başladı hadi bakalım hayırlısıyla gidelim şu ANGARA ya :)
Ben de uyudum,uyandım.bilincim gayet yerinde olarak 325 cc takıldı değilmi dedim.eşim de bu kaçıncı soruşun,evet 325 takıldı dediBen yasamadim narkoz sacmalamasini yaa. Ozenirdim ve merak ederdim aslında. Hicbisey olmadi uyudum ve uyandim bilincim yerindeydi.
EhehehhhhBen de uyudum,uyandım.bilincim gayet yerinde olarak 325 cc takıldı değilmi dedim.eşim de bu kaçıncı soruşun,evet 325 takıldı dedi
İki ameliyat oldum meme de Dr umu sormuşum anneme geldi mi diye annem geldi diyo çok tatlı dimiEhehehhhhBende ilk kaç cc takıldı diye sormuşum,400 cc demişler . Ondan sonrada 400 cc mi takıldı diye sorup durmuşum
Ben varis ameliyatımda doktorumun adını sayıklamışımİki ameliyat oldum meme de Dr umu sormuşum anneme geldi mi diye annem geldi diyo çok tatlı dimidiye beş 10 tekrar yaptık ikincide gelmedi diye sayıklamışım kendimi hiç düşünmüyorum hep Dr hep Dr
Teşekkür ederim cnm yarın dr la görüşrükten hemen sonra yazıcamHadi hayırlı yolculuklarşans seninle olsun,güzel haberlerle gel aramıza
Teşekkür ederimm canımcım.. Şarj edici bir alet var yanımda doldurdum onu 3kereye kadar şarj ediyorHadi hayırlısı canım telefonla çok oynamada sarjin bitmesin
Canım geldin mi Ankara'ya sağ salimTeşekkür ederimm canımcım.. Şarj edici bir alet var yanımda doldurdum onu 3kereye kadar şarj ediyorsorun yok bol bol yazabilirim sizlere desteğinizle güç alıyorum :))
Ne yaptn canım ındinmiTeşekkür ederimm canımcım.. Şarj edici bir alet var yanımda doldurdum onu 3kereye kadar şarj ediyorsorun yok bol bol yazabilirim sizlere desteğinizle güç alıyorum :))
Deniz nasılsın cnm???Ne yaptn canım ındinmi
İyi ki doktor yaşlıymışBen varis ameliyatımda doktorumun adını sayıklamışımEşim anneme ne diyor bu diye sormuş,tabi suratı pancar gibi olmuş Annemde narkozun etkisinden doktoru sayıklıyor demiş Yani doktorda oldukça yaşlı bir doktordu ama ameliyathanede ne yaşandıysa artık bilemiyorum ,neden ismini sayıklamışım acaba
Pek iyi değilim canım ya Afedersin lavaboya cikamiyorum bide ödemli Karnım iyice şişti korse sikmaya başladı yarın kontrolüm var bakalm nolcakDeniz nasılsın cnm???
Gazelle de aynı sıkıntıları yaşamıştı, ama hepsi geçiyorPek iyi değilim canım ya Afedersin lavaboya cikamiyorum bide ödemli Karnım iyice şişti korse sikmaya başladı yarın kontrolüm var bakalm nolcak
Denemedigim sadece yağ içmek kaldı biraz daha durcam eğer cikamazsam lavaboya mecbur yagda icicem canım diğer hepsini denedmGazelle de aynı sıkıntıları yaşamıştı, ama hepsi geçiyoro da hamile gibi oldum diyordu bol su iç, erik kurusu da çok iyi geliyor kabızlığa, şekersiz kayısı kompostosu fln yap...
Denemedigim sadece yağ içmek kaldı biraz daha durcam eğer cikamazsam lavaboya mecbur yagda icicem canım diğer hepsini denedm
Başka ihtimal kalmadı sanırımcanım aç karınla bir tatlı kaşığı zeytin yağ işi bitirir :)) ama ödemlerin için biraz daha beklemelisin.
EhehehhhhBende ilk kaç cc takıldı diye sormuşum,400 cc demişler . Ondan sonrada 400 cc mi takıldı diye sorup durmuşum
Denemedigim sadece yağ içmek kaldı biraz daha durcam eğer cikamazsam lavaboya mecbur yagda icicem canım diğer hepsini denedm
Korkuyorum iyice Karnım şişmeye başladı çok gerginDeniz ben 5.gün cikabildim tuvalete. Oncesinde bir sıkıntı duymadım. Hastalık hali her şey konuşulur burda biz bizeyiz. Gaz çıkarabiliyorsan canını sıkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?