Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Olcak olcak merak etme moralini de bozma libra72 ye bak moralin yerine gelsin
Teşekkür ederim canımmevet benimkiler de 325.ama benimkiler mod plus olduğu için yükseklik daha az.denizinkiler benimkinden de daha büyük duracaklar büyük ihtimalle.@deniz cim çok güzel bir büyüklük:)
canım şu an hiçbişey anlamazsın. ödemlerin biraz insin bak gör nasıl güzel gelecekler gözüne. iyiki daha küçük takmamış 300 düşünüyorum demişti sanırım dr.
Arkadaslar yorumlarınız için teşekkürler içimi rahatlattıniz tek tek yazamıyorum kusura bakmayın

GAZELLE84 @libra72 tsk ederim kizlar biraz yatiştirdiğiniz için, bende bir ay önce kontrole gittigimde herşey iyi gidiyor dedi dr. ama hani sadece tek sağ meme sanciyorya, insan ister istemez fikir üretiyor.
Canım bu ara giremiyorum çok fazla hazırlıklarla uğraşıyorum malum akşama yolcuyum.. Umarım iyi olursun hemen ağrın sancın kalmaz

Hadi bakalım, yarınki görüşmeni bende çok merak ediyorum. Ilk fırsatta bilgileri bekliyoruz
Sorma yahu bende merak ediyorum ya aklıma neler geliyor. Ya otobüsü kaçırırsam ya kaza yaparsak ya ben hasta olursam neler neler geliyor aklıma deliricem sonunda meme diye :) sağ sağlim bir gideyim de hemen yazıcam

Nanoh geçmiş olsun..istifradan çok korkuyodun..korktığun gibi oldumu?inşallah eşinde bi problem çıkarmamıştır..yatağa bağlı kalma bol bol yüremeye çalış..
kaç takıldı cnm gecms olsun
325 cc yuvarlak high takıldı cnm. Midem hafiften rahatsizlandi ama istifra etmedim canım belkide korktugumdan dolayi kendimi sıktım zaten dünü çok iyi hatirlayamiyorum baya sacmalamisim:)

BNMDE İLK KUCUK GELDİ O SERT OLDUGUNDAN ÖLE OLUYO KENDNİ SALDIKCA BUYUK BİLE GELEBİLİR :d
Canım nasıl oldun aklım sendee.. Ben bugün hazırlıklarımı yapıyorum akşama ankaraya gelicem çok heyecanlandım bugün ağrın var mı ameliyat nasıl geçti. Hazırlıktan giremiyorum hiç kk ye..
Büyük olsun lilisss bu kadr ağrıyı boşa çekmemis olym :) bhrknn daha iyiyim smdi cnm. Kucuklugunden sikayetciydim ama kendine gelince daha iyi olr diyorlar zaman geçtikçe iyi olcak inş. yatırdı lar beni 5 dk belki uyanık kalmisim dir sonrasını hatirlamiyorum. snnde yolun açık olsun cnm dikkat et kendine

Teşekkür ederimm.. İnşallah ben saçmalamam çünkü başımda erkek arkadaşım var çocuk nişan öncesinden soğumasın benden inşallah istediğin gibi olurlar biraz zaman istiyor tabiki .. Biz hemen istediğimiz gibi olsun istiyoruz yılların verdiği memesizlikle sabırsızlanıyoruz ama zamanla güzelleşecekler eminim. Çok çok geçmiş olsun. İnşallah yolumuz kesişir ankarada olan arkadaşlarla

Ca
Canım hayırlı yolculuklar

Arkadaşlar sorum olucaktı sizlere, benden ameliyat öncesi sadece kan testi istediler, kan testi yaptırdım, ameliyattan önce ultrason, tomografi vs isteyen doktorlar oldu mu aranızda?

Arkadaşlar sorum olucaktı sizlere, benden ameliyat öncesi sadece kan testi istediler, kan testi yaptırdım, ameliyattan önce ultrason, tomografi vs isteyen doktorlar oldu mu aranızda?

Canım bendende sadece kan aldılar. meme dokum pek olmadığı için ve kistimde hiç olmadığı için gerek duymadı dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…