Olcak olcak merak etme moralini de bozmalibra72 ye bak moralin yerine gelsin
Teşekkür ederim canımmevet benimkiler de 325.ama benimkiler mod plus olduğu için yükseklik daha az.denizinkiler benimkinden de daha büyük duracaklar büyük ihtimalle.@deniz cim çok güzel bir büyüklük:)
canım şu an hiçbişey anlamazsın. ödemlerin biraz insin bak gör nasıl güzel gelecekler gözüne. iyiki daha küçük takmamış 300 düşünüyorum demişti sanırım dr.
Arkadaslar yorumlarınız için teşekkürler içimi rahatlattıniz tek tek yazamıyorum kusura bakmayınCanım benimkiler hastanedeyken gözüme küçük geldi.sonra şişmeye başladılar ve bu defa çok büyük gelmeye başladılar.eşim bana çok kızdı.ne yaptın sen böyle ,beni dinlemedin büyük taktırdın diye.sonra şişlikler inince normale döndüler.benim resimlerimi biliyorsun.ama seninkiler high profil olduğu için benimkilerden daha dolgun duracak.
Tesekkurler canım :)Nanoh geçmiş olsun canım ilk zamanlar odemler her tarafta oluyor o yüzden boyutunu anlamayabilirsin. Yani tum gogus kismin sis oluyor. catal kismi bile. Moralini bozma eminim çok güzel olmuşlardır.
Tesekkurler canım :)
kaç takıldı cnm gecms olsunTeşekkür ederm canım düne göre daha iyiyimde hayalimdeki gibi olmadı Sanki küçük gibi
BNMDE İLK KUCUK GELDİ O SERT OLDUGUNDAN ÖLE OLUYO KENDNİ SALDIKCA BUYUK BİLE GELEBİLİR :dTesekkurler canım :)
Canım nasıl oldun aklım sendee.. Ben bugün hazırlıklarımı yapıyorum akşama ankaraya gelicem çok heyecanlandım bugünSnnde mi önceden küçük gibiydi?
Canım bu ara giremiyorum çok fazla hazırlıklarla uğraşıyorum malum akşama yolcuyum.. Umarım iyi olursun hemen ağrın sancın kalmaz
Hadi bakalım, yarınki görüşmeni bende çok merak ediyorum. Ilk fırsatta bilgileri bekliyoruzCanım bu ara giremiyorum çok fazla hazırlıklarla uğraşıyorum malum akşama yolcuyum.. Umarım iyi olursun hemen ağrın sancın kalmaz
Sorma yahu bende merak ediyorum ya aklıma neler geliyor. Ya otobüsü kaçırırsam ya kaza yaparsak ya ben hasta olursam neler neler geliyor aklıma deliricem sonunda meme diye :) sağ sağlim bir gideyim de hemen yazıcamHadi bakalım, yarınki görüşmeni bende çok merak ediyorum. Ilk fırsatta bilgileri bekliyoruz
Nanoh geçmiş olsun..istifradan çok korkuyodun..korktığun gibi oldumu?inşallah eşinde bi problem çıkarmamıştır..yatağa bağlı kalma bol bol yüremeye çalış..
325 cc yuvarlak high takıldı cnm. Midem hafiften rahatsizlandi ama istifra etmedim canım belkide korktugumdan dolayi kendimi sıktım zaten dünü çok iyi hatirlayamiyorum baya sacmalamisim:)kaç takıldı cnm gecms olsun
Stresten miğdem bulanmaya başladı canım streste ne demek içimde kelebekler uçuşuyorSharapova-06 stres yok panik yok her şey iyi olur umarım :)
BNMDE İLK KUCUK GELDİ O SERT OLDUGUNDAN ÖLE OLUYO KENDNİ SALDIKCA BUYUK BİLE GELEBİLİR :d
Büyük olsun lilisss bu kadr ağrıyı boşa çekmemis olym :) bhrknn daha iyiyim smdi cnm. Kucuklugunden sikayetciydim ama kendine gelince daha iyi olr diyorlar zaman geçtikçe iyi olcak inş. yatırdı lar beni 5 dk belki uyanık kalmisim dir sonrasını hatirlamiyorum. snnde yolun açık olsun cnm dikkat et kendineCanım nasıl oldun aklım sendee.. Ben bugün hazırlıklarımı yapıyorum akşama ankaraya gelicem çok heyecanlandım bugünağrın var mı ameliyat nasıl geçti. Hazırlıktan giremiyorum hiç kk ye..
Teşekkür ederimm.. İnşallah ben saçmalamam çünkü başımda erkek arkadaşım var çocuk nişan öncesinden soğumasın bendenBüyük olsun lilisss bu kadr ağrıyı boşa çekmemis olym :) bhrknn daha iyiyim smdi cnm. Kucuklugunden sikayetciydim ama kendine gelince daha iyi olr diyorlar zaman geçtikçe iyi olcak inş. yatırdı lar beni 5 dk belki uyanık kalmisim dir sonrasını hatirlamiyorum. snnde yolun açık olsun cnm dikkat et kendine
Canım hayırlı yolculuklarTeşekkür ederimm.. İnşallah ben saçmalamam çünkü başımda erkek arkadaşım var çocuk nişan öncesinden soğumasın bendeninşallah istediğin gibi olurlar biraz zaman istiyor tabiki .. Biz hemen istediğimiz gibi olsun istiyoruz yılların verdiği memesizlikle sabırsızlanıyoruz ama zamanla güzelleşecekler eminim. Çok çok geçmiş olsun. İnşallah yolumuz kesişir ankarada olan arkadaşlarla
Gazellecim senin kaç gün oldu? Benim bu 7.günüm doktora yarın gorunecegim masaj söyleMedi henüz. Kaçıncı gün başladın?
Canım meme ultrasonu istedi.Arkadaşlar sorum olucaktı sizlere, benden ameliyat öncesi sadece kan testi istediler, kan testi yaptırdım, ameliyattan önce ultrason, tomografi vs isteyen doktorlar oldu mu aranızda?
Denizzzz nasılsın cnm?!?!
Hyr cnm özelde oldum 325 cc yuvarlak takıldı ama daha büyük bekliyorduM
Arkadaşlar sorum olucaktı sizlere, benden ameliyat öncesi sadece kan testi istediler, kan testi yaptırdım, ameliyattan önce ultrason, tomografi vs isteyen doktorlar oldu mu aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?