Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yatağa yattım aama nerdeyse 1 saat bi sağ bi sol uyuyamadm çaantama neler koycagımı düşündüm ameliyat nasıl gecer acaba dıye dusumdum. düşündümde düşündüm yani aklımdan çıkmıyo
Normal senin iyice azaldı yahu senin adına ben bile panik yapıyorum.. Az kaldı nasıl olacak ağrısı sızısı olacak mı diye.. Bugün pazar oldu bile, nasıl geçecek diyordun

Normal senin iyice azaldı yahu senin adına ben bile panik yapıyorum.. Az kaldı nasıl olacak ağrısı sızısı olacak mı diye.. Bugün pazar oldu bile, nasıl geçecek diyordun

Evet canım şu ameliyatı atlatıyım baska hiç bişey istemiyorum inş sorunsuz gecer ikimizinkide eşim yatakta horluyo resmen ben ameliyatı düşünüyorum hiç sen heyecan yapmıyomusun diyorum ne heyecanı askm ya alt tarafı bıraz daha buyuyecek diyo ne kadr rahat sinirlerim bozuluyo

Ahhh erkekler .. Nekadar sonuç odaklılar.. Bizler detaycıyız.. O direk biraz daha büyücek diyor ama biz nasıl olacak sonuç ameliyat nasıl geçecek diye birsürü detaya giriyoruz hayat onlara güzel valla.. Çileyi stresi biz çekiyoruz. Onlara göre abartıyoruz .. Benimki de öyle diyor çok abartıyormuşum.. En kolay estetik operasyonuymuş meme. Estetik hekimi arkadaşları öğrencileri varmış öyle diyorlarmış.. Gelde ameliyat olanlara sor dedim bende.. Dr teoride biliyor acıyı ağrıyı..

Aynen oyle uyumadan önce sordum yaptırmasam mutlu olurmusun dıye oda ee yani paramız gitmez dıyo.Demiyokı bıcak altına yatacaksın ben senı boylede begenıyorum demıyo ben olsam dusunurum esıme bu soruda ne cevap verecegımı en azından parayı bıle dusunsem ona hıssettırmem tam odun yaa geldiğinde belkı tanısırsınız ne demek istediğimi daha ıyı anlarsın

Hahahhaah direk de öyle söylenir mi yahu evlenince mi öyleler acaba? Evlenmeden önce pek bi ilgili oluyorlar. Benimki sürekli video izliyor araştırıyor arkadaşlarına soruyor.. Hatta realself diye bir site var ordan fotoğraf yolluyorum ben ona nasıl bir ilişkimiz var bizim ya diyor?? onun başka gözle bakmayacağını bildiğimi söyledim o da evet bende onu farkettim başka gözle bakmıyorum diyor.. Yani aslında evlenmeden önce de mi böyleydi sana göstermiyordu yoksa evliliğin rehavetine mi kapıldı ?? Senin gibi güzel bir kıza direk öyle söylenir mi vallahi esefle kınadım şimdi..

Canım yaa tesekkur ederım.. Evlenmeden önce afedersin köpek gibiydi gözlerime bakıp ne yapmak istediğimi anlıyodu daha yumuşaktı anlayışlıydı sesi yukselmezdi cimri değildi. cimriliği anlayabilirim evi gecindirmeye calısıyor ama huyuna noldu ? evlenmeden once kolyeler çiçekler ayıcıklar surprizler ama şimdi...

Zaten yüzüne bile söylüyorum çookk sevıyorum eşimi ama biraz aceleci davranmışım en az 3 sene beklerdim diyorum

Zaten yüzüne bile söylüyorum çookk sevıyorum eşimi ama biraz aceleci davranmışım en az 3 sene beklerdim diyorum
Hehehe bulmuş senin gibi güzel kızı tabiki öyle jestler yapar.. Ama hepsi öyleymiş cnm evlendikten sonra daha monotonlaşıyormuş.. Gerçi sen yeni evliydin yanılmıyorsam.. Bak öyle şeyler deme birdahaki ay 17sinde nişanım var salonu bile tuttum vazgeçicem şimdi

Yok canım vazgecme diyorum ya eşimi çok sevıyorum ama biraz zaman geçseymiş daha iyi olurrmuş ama kesinlikle eşlerin arasında bile bi çizgi olması gerektiğine inanıyorum çok havalandırınca kendılerını bişey sanabiliyorlar

Bu arada sen çalışmıyomusun canım uyumuyosunda ?
Benim iş saatle oluyor hangi saat dersim varsa ozaman gidip geliyorum.. Ben burada bir tenis kulübünün baş antrenörüyüm hem kulüp yöneticisi gibi.. Ama ankarada da arada giriyordum derslere.. Erkek arkadaşımda aynı işi yapıyor.. Burdaki işimi sadece evrakta yürütüyorum artık kulüp tescili yıllık oluyor.. Aynı zamanda ankarada bayanlar lokaline girmeye çalışıyorum şimdi oradan haber bekliyorum.. Burdaki işler için bir antrenör buldum yerime o bakıyor.. Eğer kıramayacağım veliler olursa arada derse gidip geliyorum buradayken. Aslında işim çok güzeldi de ankarada olunca erkek arkadaşım artık orada olmamı istiyor bakalım inşallah yakında haber gelir oradan.. Yoksa ayın 10gününü orada geçiriyorum buradaki dersler aksıyordu zor oluyordu..

Hmm anladım canım inş en hayırlısı olur senin için bende spor mağazasında çalışıyordum sonradan spor mağazasına görselci oldum çoook müşterim vardı tenis antrenörü,fitnes hocaları fln hepsi çok fitler. Evlenince bıraktım tabi

meslek icabı işte öyle olmak zorundayız canım bu tarz işlerde o önemli olabiliyor.. öğrenci geliyor zayıflamak için vücudunu şekle sokmak için bir bakıyor antrenöre vazgeçiyor haklı olarak :)) benim bir öğrenci velim 5 yaşındaki kızını getirmişti bana ve ilk kurduğu cümle hocam ben kızımın senin gibi fiziği olsun diye başlatıyorum oldu.. Aslında bizim fit olma şansımız yok ben bir saat boyunca durduğum yerden top besliyorum yoksa sporcu gibi koşsam kortta 4.saatten sonra pertim çıkar. Günde 10 saat ders veriyordum bazen fit olsak nolacak heryerimiz çürük yahu mesleki deformasyonu çok.

Ama maşallah gercekten vucudun çok güzel.. evlendikten sonra çok takmaya basladım ben basenlerım fln çıktı evde oturmaktan bazen squat yapmaya calısıyorum ama 2 yapıyorum bırakıyorum eşimde dpor magazasında yönetici ordakı kızları düşünerek yapmak istiyorum acaba gözü kayarmı dıye

Hiçç öyle düşünme canm gül gibi kızsın.. Evde pek istikrarlı olmayabiliyor bazen ama kendine kural koy hergün 30-40dk nı ayır. İlk kilo aldığın yerler vücutta en zor giden yerlerdir direk depolama alanım çünkü. Sen zayıf bir kızsın zaten birkaç basen karın ve popo egzersizleri yapsan 21günde toparlarsın. Hem basen candır boşver bende de var daha iyi duruyor dümdüz bacaktansa.. Bizi erkekten ayıran özelliklerden biri memeyi zaten yaptırcan basen gözüne çarpmaz ozaman.. Şuan üstte boşluk olduğundan sana öyle geliyordur

evet zor oluyor ama kararlıyım ameliyattan sonra kesınlıkle yapcam tatile böyle gitmek istemiyorum . Dediğin çok doğru bende katılıyorum üst taraf dolunca alt çok dikkat cekmez diye düşünüyorum orantı olayı. ayyy yapılınca daşşş gibi olcaz inş

İnşallah canım heyecanla bekliyoruz artık daşş gibi olmayı zaten ameliyattan 1 ay sonra anca başlarsın spora boşver şimdi ye iç yat sonra acısını çıkarırız

İnşallah canım heyecanla bekliyoruz artık daşş gibi olmayı zaten ameliyattan 1 ay sonra anca başlarsın spora boşver şimdi ye iç yat sonra acısını çıkarırız

Allahım yaaaa hep aynı şey oluyo zten şunu yapıyım sonra baslıyıcam bu p.tesi gelsin ole baslıycam bı gun daha yapmıyım ole baslıyım sonu yok bunun glba konudan konuya atlıyorum ama snnki kaç cc bellimi

Benim perşembe randevum cnm 15i gecesi anca gidebilcem . Ozamn belli olacak cc ler dikleştirme olacak mı nereye koyacak o protezi. Ben dikleştirmeden vazgeçtim yüksek projeksiyonlu profille halloluyor gibi.. Birde yapıyorsa subfasyal isticem. Kas zarı altına koysun.. Kas altı dedi tlf da ama beni engeller kas altı.

Oraya gitmeden önce ne soracagını aklında toparlada heyecandan ben unutmustum damlamı düşünüyosun yuvarlakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…