- Emoji Skoru
- 136
- Puanlar
- 8
Bence 2 ay; doktor bulman, randevu alman, ne istedigine karar vermen, icine sindirmen ve operasyon icin cok kisa bir zaman. Hem odemlerin bile tam inmemis olacak. Ama kafaya taktiysan evlendikten sonra da yaptirabilirsin
Canim ben yeni operasyon gecirdim ve kocaman bir gobegim olustu. Ödem. Nezaman gecer bilmiyorum ama burda 2 ay odemleri inmeyenler var. Riske atma derim.Operasyon nisan 1.hafta olarak planlıyorum tabi her şey iyi giderse. 40 günlük bir süre oluyor. Gelinliğim yeni haliyle giymek istiyorum ama sis olacaksam, iyileşme olmayacaksa da çok üzülürüm
Bnce 40 gune kdr o kdr odem kalmaz yanio zaman coktan normal sutyenede gecilmis olur dekoltede olur dye dusunuorum yani su an mesela ben ewleneblrm :)))Canim ben yeni operasyon gecirdim ve kocaman bir gobegim olustu. Ödem. Nezaman gecer bilmiyorum ama burda 2 ay odemleri inmeyenler var. Riske atma derim.
Evet telefondan gırnce karısıyorum ekranda yanlıs olmuş :)Canim benim operasyonum kisa surdu. Yanlislikla bana yazdin sanirim :))
Yardımcı olabılırım sna doktor ve hastane aramana gerek kalmadan ıslerını hızlıca halledeblrsn :)Merhaba arkadaşlar. Ben iki ay sonra evleniyorum. Düğün öncesi ameliyat olmak için plan yapiyorum. Süre az kaldığı için tedirginim. Böyle bir deneyimi olan var mı? Şimdiden teşekkürler
Bnce 40 gune kdr o kdr odem kalmaz yanio zaman coktan normal sutyenede gecilmis olur dekoltede olur dye dusunuorum yani su an mesela ben ewleneblrm :)))
Yardımcı olabılırım sna doktor ve hastane aramana gerek kalmadan ıslerını hızlıca halledeblrsn :)
Doktor konusunda sıkıntım yok ama çok teşekkür ederim yine de:) 40 günlük ameliyatli iken gelinlik giyilir mi ondan tam emin olmak istiyorum. Sonra şişik şişik ortalarda dolasmiyim :)Yardımcı olabılırım sna doktor ve hastane aramana gerek kalmadan ıslerını hızlıca halledeblrsn :)
Normal sütyene yaklaşık kaç günde geçiliyor? Sayenizde çok şey öğrendim valla. Yorumuna da bayıldım :)Bnce 40 gune kdr o kdr odem kalmaz yanio zaman coktan normal sutyenede gecilmis olur dekoltede olur dye dusunuorum yani su an mesela ben ewleneblrm :)))
selam gecmis olsun gerckten begendim simdiden bole dogal. cocukla nasil gidiyor operasyon sonrasi?Kizlar foto yukledim yorumlarinizi bekliyorum :)))
selam gecmis olsun gerckten begendim simdiden bole dogal. cocukla nasil gidiyor operasyon sonrasi?
Nasıl vücudunda da ödem oluyor mu yahuCanim ben yeni operasyon gecirdim ve kocaman bir gobegim olustu. Ödem. Nezaman gecer bilmiyorum ama burda 2 ay odemleri inmeyenler var. Riske atma derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?