Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bence 2 ay; doktor bulman, randevu alman, ne istedigine karar vermen, icine sindirmen ve operasyon icin cok kisa bir zaman. Hem odemlerin bile tam inmemis olacak. Ama kafaya taktiysan evlendikten sonra da yaptirabilirsin

Operasyon nisan 1.hafta olarak planlıyorum tabi her şey iyi giderse. 40 günlük bir süre oluyor. Gelinliğim yeni haliyle giymek istiyorum ama sis olacaksam, iyileşme olmayacaksa da çok üzülürüm

Operasyon nisan 1.hafta olarak planlıyorum tabi her şey iyi giderse. 40 günlük bir süre oluyor. Gelinliğim yeni haliyle giymek istiyorum ama sis olacaksam, iyileşme olmayacaksa da çok üzülürüm
Canim ben yeni operasyon gecirdim ve kocaman bir gobegim olustu. Ödem. Nezaman gecer bilmiyorum ama burda 2 ay odemleri inmeyenler var. Riske atma derim.

Canim ben yeni operasyon gecirdim ve kocaman bir gobegim olustu. Ödem. Nezaman gecer bilmiyorum ama burda 2 ay odemleri inmeyenler var. Riske atma derim.
Bnce 40 gune kdr o kdr odem kalmaz yanio zaman coktan normal sutyenede gecilmis olur dekoltede olur dye dusunuorum yani su an mesela ben ewleneblrm :)))

Merhaba arkadaşlar. Ben iki ay sonra evleniyorum. Düğün öncesi ameliyat olmak için plan yapiyorum. Süre az kaldığı için tedirginim. Böyle bir deneyimi olan var mı? Şimdiden teşekkürler
Yardımcı olabılırım sna doktor ve hastane aramana gerek kalmadan ıslerını hızlıca halledeblrsn :)

Bnce 40 gune kdr o kdr odem kalmaz yanio zaman coktan normal sutyenede gecilmis olur dekoltede olur dye dusunuorum yani su an mesela ben ewleneblrm :)))
Kız Allah seni naaapmasın ??kopardın beni Evlenebilirim diyo yahu, alemsin lilisim....

Kizlar foto yukledim yorumlarinizi bekliyorum :)))

Yardımcı olabılırım sna doktor ve hastane aramana gerek kalmadan ıslerını hızlıca halledeblrsn :)
Doktor konusunda sıkıntım yok ama çok teşekkür ederim yine de:) 40 günlük ameliyatli iken gelinlik giyilir mi ondan tam emin olmak istiyorum. Sonra şişik şişik ortalarda dolasmiyim :)

Normal sütyene yaklaşık kaç günde geçiliyor? Sayenizde çok şey öğrendim valla. Yorumuna da bayıldım :)

selam gecmis olsun gerckten begendim simdiden bole dogal. cocukla nasil gidiyor operasyon sonrasi?

Canim bugun gayet iyiydi. Oturarak kucagima bile aldim. Sadece ani carpmasindan korkuyorum. Tabi simdilik bakimini esim yapiyo. Yarinda rahatim. Sonrasina bakicaz...

Slm arkadaşlar emin olun basit bir operasyon değil sonuçta bıçak altına yatıyorsunuz ben kollarımı yukarı kldıramıyorum çok agrım oluyorve baya morluklar var doktorum kas altı çalıştıgı için ve yukarı kaldırırmamaı söledi içerde kanama olur morarır dedi dirseklerden bilege hareket verdi.

herkese merhaba. hafiften araştırmalara başlamış ve bir doktorla görüşmüş biri olarak sizlerin fikrini merak ediyorum 2 konuda.

meme ucundan yapılan keside, büyük protez konulamadığı doğru mu? 300cc'lik gibi? 2. sorum da meme ucundan kas altına konulup konulamadığı ile ilgili. ben daha önce pek meme ucundan kas altına konulan duymadım fakat görüştüğüm doktor bu tekniği önerdi bana. aklım karışık açıkçası.

Canım bana meme ucundan kas altına 375cc konuldu. Şuan 4 günlük sag koltuk altıma dogru agrım oluyor bu gün doktora gidicem

Arkadaslar
Metin Kerem hakinda bir bilginiz var mi,yurtdisindan hastalari var iyi yorum yapmislar.Yabanci bir sitede cikiyor.Etilerde klinigi,ama Turk forumlarinda hic bilgi bulamadim.
Fiyatlari da uygun,aynisi Turker Ozyigit icin de gecerli.
Sukru Yazar da basinda baya unlu bir profesor doktor,forumda da konusu varmis ama acilmiyor.
Doktor arayisindayim,soyledim isimler hakinda bilgisi olan varsa lutfen paylasin

Ankarada önerebileceğiniz doktor varsa yazarmısınız

Nasıl vücudunda da ödem oluyor mu yahu ben sadece memelerde ödem oluyor sanıyordum tüm vücutta nasıl olur aman allahım yaza fit girelim memeleri yaptıralım derken birde göbüşümüz mü çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…