Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

benimkiler ilk 1 hafta baya gergindi ve şişti dren takılmadığıyla alakalı mıdır

doktorun dediğine göre içerde biriken kanı alıyor ya diren gördünmü hiç bilmiorum hotumlrdan kanlar pislikler akıyor içine :D

bence gerginlik drenle alaklı degil hiç meme dokumuz yoktu benimde öyleydi ondan diye dusunuyorum ama şişkinlik çabuk inmiş benim eski fotograflara bakınca farkediyorum

doktorun dediğine göre içerde biriken kanı alıyor ya diren gördünmü hiç bilmiorum hotumlrdan kanlar pislikler akıyor içine :KK70:
dren her zaman iyi oluyor ya bizde hayvanlarda ameliyat yaptıktan sonra muhakkak takıyoruz pıs kan akmalı iltihap oriski sıfıra iniyor

aynen bnde ilk diren deynce korktum ama sonra çekmektense smdi cekeym dedm kabl ettm :KK70:
bana sormadılar bile :D çıktıgımda vardı vala ameliyat gunu sadece onlardan çektim göğüs agrısı falan degil yanı zaten göğüsm agır geliyo bide iki tane sey sallanıyoo ordan hay allahım :D

bana sormadılar bile :KK70: çıktıgımda vardı vala ameliyat gunu sadece onlardan çektim göğüs agrısı falan degil yanı zaten göğüsm agır geliyo bide iki tane sey sallanıyoo ordan hay allahım :KK70:
hahah bde mandallı fln ben acıyacak dye korktugumdan sallanmasn dye tutuodum elmle ilk gun hissetmedmde 2 gun durdu bnde cıkarnca anladm onlarn agrı yaptıgını :DDD

BİDE BSY SORCAM MASAJ YAPARKEN AGRIOMU
yok ben hatta ilk zamanlar yapamadım bile korkudan bastıramıyodum ben yaptıkca meme yumasıka daha kolay hareket ettirdim ama agrıdıgını hatırlamıyorum olduysada ilk zamanlar demekki çok fazla olmamışkı hatılaıyorum vala :D

yok ben hatta ilk zamanlar yapamadım bile korkudan bastıramıyodum ben yaptıkca meme yumasıka daha kolay hareket ettirdim ama agrıdıgını hatırlamıyorum olduysada ilk zamanlar demekki çok fazla olmamışkı hatılaıyorum vala :KK70:
İŞTE BNDE KORKUORUM BAKALIM BASTRABLCEKMYM :)))

benım 6.günüm olduğu için ellemem yasak.. yarın sabah ilk kontrolum var inşalllah banyo yasağim da bitiyor..umarım sigara yasagımda bitsin..tam 6 gündür evdeyım..arac bile kullanmam yasak..artık çıkmak ve iyileşmek istiyorum..yogun agrılarım geçti ama halen normal hayatıma dönemedım..ayakkabılarımı giyinemıyorum mesela çok aşagı egilemiyorum ..beton taşıyor gibiyim zaten..ama tabiki aynaya baktıkça mutlu oluyorum orası başka:))))

Back