şişiyor ama çok değil mesela bende çok şiş olmadı gercektenhımm anladım dren takılınca şişmiyomuki acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şişiyor ama çok değil mesela bende çok şiş olmadı gercektenhımm anladım dren takılınca şişmiyomuki acaba
doktorun dediğine göre içerde biriken kanı alıyor ya diren gördünmü hiç bilmiorum hotumlrdan kanlar pislikler akıyor içinebenimkiler ilk 1 hafta baya gergindi ve şişti dren takılmadığıyla alakalı mıdır
bence gerginlik drenle alaklı degil hiç meme dokumuz yoktu benimde öyleydi ondan diye dusunuyorum ama şişkinlik çabuk inmiş benim eski fotograflara bakınca farkediyorumbenimkiler ilk 1 hafta baya gergindi ve şişti dren takılmadığıyla alakalı mıdır
EVET GERGNLİK DERYLE ALAKALI bana cok gerilirsn demişti gercektende çok gerildimbence gerginlik drenle alaklı degil hiç meme dokumuz yoktu benimde öyleydi ondan diye dusunuyorum ama şişkinlik çabuk inmiş benim eski fotograflara bakınca farkediyorum
dren her zaman iyi oluyor ya bizde hayvanlarda ameliyat yaptıktan sonra muhakkak takıyoruz pıs kan akmalı iltihap oriski sıfıra iniyordoktorun dediğine göre içerde biriken kanı alıyor ya diren gördünmü hiç bilmiorum hotumlrdan kanlar pislikler akıyor içine![]()
aynen bnde ilk diren deynce korktum ama sonra çekmektense smdi cekeym dedm kabl ettmdren her zaman iyi oluyor ya bizde hayvanlarda ameliyat yaptıktan sonra muhakkak takıyoruz pıs kan akmalı iltihap oriski sıfıra iniyor
bana sormadılar bileaynen bnde ilk diren deynce korktum ama sonra çekmektense smdi cekeym dedm kabl ettm![]()
hahah bde mandallı fln ben acıyacak dye korktugumdan sallanmasn dye tutuodum elmle ilk gun hissetmedmde 2 gun durdu bnde cıkarnca anladm onlarn agrı yaptıgınıbana sormadılar bileçıktıgımda vardı vala ameliyat gunu sadece onlardan çektim göğüs agrısı falan degil yanı zaten göğüsm agır geliyo bide iki tane sey sallanıyoo ordan hay allahım
![]()
hahah bde mandallı fln ben acıyacak dye korktugumdan sallanmasn dye tutuodum elmle ilk gun hissetmedmde 2 gun durdu bnde cıkarnca anladm onlarn agrı yaptıgınıDD
bnm pazara denk geldi bide zaten gider halm yoktu mecbur 2 gun durdu ama blsem aynı gun ccıkartırırdımbenim ertesi gun cikti allahtan gercekten cok rahatliyo insan cikinca
BİDE BSY SORCAM MASAJ YAPARKEN AGRIOMUbenim ertesi gun cikti allahtan gercekten cok rahatliyo insan cikinca
yok ben hatta ilk zamanlar yapamadım bile korkudan bastıramıyodum ben yaptıkca meme yumasıka daha kolay hareket ettirdim ama agrıdıgını hatırlamıyorum olduysada ilk zamanlar demekki çok fazla olmamışkı hatılaıyorum valaBİDE BSY SORCAM MASAJ YAPARKEN AGRIOMU
İŞTE BNDE KORKUORUM BAKALIM BASTRABLCEKMYM :)))yok ben hatta ilk zamanlar yapamadım bile korkudan bastıramıyodum ben yaptıkca meme yumasıka daha kolay hareket ettirdim ama agrıdıgını hatırlamıyorum olduysada ilk zamanlar demekki çok fazla olmamışkı hatılaıyorum vala![]()
ilk zamanlar çok bastırmayabilrsniz yaptıkca alışırsın canım korkma dicem ama ende korkmustum ama alışcaksın yaniİŞTE BNDE KORKUORUM BAKALIM BASTRABLCEKMYM :)))
haftaya gcicez sanrm 2 hafta sonramı geciliyor ortalamailk zamanlar çok bastırmayabilrsniz yaptıkca alışırsın canım korkma dicem ama ende korkmustum ama alışcaksın yani![]()
ben sporcu sutyenimle beraber geçtim yani 17. gunumde net hatırlıyorum onuhaftaya gcicez sanrm 2 hafta sonramı geciliyor ortalama
galba bnde haftaya baslarm cunkü yumsamaya basladı dokunuom aradaben sporcu sutyenimle beraber geçtim yani 17. gunumde net hatırlıyorum onu![]()
elle elle ay benım bunlar degalba bnde haftaya baslarm cunkü yumsamaya basladı dokunuom aradaDD