Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben hastanedeyken çok kötü hissediyordum kendimi.çok ağrım vardı.bu normalmi,benmi bu durumdayım diye düşünürken hemşireler şu anda hastanede bu ameliyatı olmuş 3 kişisiniz ve en iyi durumdaki sizsiniz demişlerdi bana:)4 gün ağrılarım devam etti.4. günün akşamına hafiflemeye başladı.o zamana kadar ağrı kesici alınca rahatlıyordum,etkisi geçtiği anda tekrar başlıyordu.4.günün akşamından itibaren daha dayanılabilir hale geldi benim için.yine de tamamen geçmiyor tabii.
Benide hemsire amlyttan 4 saat sonra dolastirmaya kaldirdi o halde espri yaptim kiz koptu ama galiba benmki ben iyiyim pskolojisi yaratip bunada kendmi inandrmakti :))))

Benim kas altı 325 cc oldu. diren takılmadı.İstanbul Nişantaşından gelen Akın Demiralay yaptı.Antalya ya haftada bir gün geliyor.. iyi bir doktor..ama dediğim gibi agrılarım çok. bant şeklinde gögsümün üzerinde korseyle geziyorum..impilanlantların aşagiya iyice oturması içinmiş. ama daha açıkcası şekli belli değil. bir kere beton gibiler artı ödem çok artı füze gibiler:)) yuvarlak taktırdım ama daha şekli tam yuvarlak değil.. dr dediğine göre zamanla şekil alacaklar..bugun 5.günüm biraz daha iyiyim en azından wc ye yalnız gittim:)) sadece birden gögüs uclarıma igneler batıyor ve koltuk altından olduğum için kolarımda hafifi agri var..

bu arada birşey soracağim..ameliyat sonrası sigara içeniniz var mı:((( ben 3 gün hç içmedim ama biir kaç gündür günde 1 tane içiyorum:(( dr bır hafta içme demişti

bu arada birşey soracağim..ameliyat sonrası sigara içeniniz var mı:KK43:(( ben 3 gün hç içmedim ama biir kaç gündür günde 1 tane içiyorum:KK43:( dr bır hafta içme demişti
Ben uc gun sonra ictim canim sigarayi hemde ginde bir tane degil 10 tane :D
Izlerim de hic belli degil

mrb kizlar bende goguslerimi buyytmeyi dusunuyorum agrisni sizisini dusunmuyorum ama ucret olarak merak ediyorum bildgniz onerebileceginiz uygun ucretle yapabilck iyi bidoktor var mi ? lutfen yardimci olur musunuz

mrb kizlar bende goguslerimi buyytmeyi dusunuyorum agrisni sizisini dusunmuyorum ama ucret olarak merak ediyorum bildgniz onerebileceginiz uygun ucretle yapabilck iyi bidoktor var mi ? lutfen yardimci olur musunuz
Eğitim araştırma ya da devlet hastaneleri daha uygun oluyor.

bayadır burayı okumamıştım agrı sızı olayı olmus gündem :D bence kesinlikle agrı eşiğiyle alakalı bide tabi doktorda önemli ama olacak arkadasları korkutmamak lazım her acıya degiyor süphesiz!! benim agrı eşiğim oldukca dusuktur bide kas altı olmama ragmen ameliyattan çıktıkta sonra tek dusundugum memelermin nasıl oldugydu ben hiç göğüs agrısı çekmedim amaa tabi gerginlik hissi göğüslerimin agırlıgı beni deli ediyodu ilk bi kaç saat konusmakta zorlanmıştım hatta sonra sonra geçiyor ben tek başıma tuvaletede gittim yemegimid yedim ilk gun yani ki nazlıyımdır ama benim kolay geçti tek gece sol gogsumde dren yuzunden yanma hissi olmustu canımı acıtan okadar haa bide yurumekte çok zorlanmıştım mide bulantısı cok olmuştu narkozdan kesinlikle çıkartabiliyosanız çıkartın derim :D hahah daha sonraki günler sadece sırt agrısı ve biyerden dogrulmaktan krkuyodum canım acıcıak diye baskı yapıyo cunku göğüsler kalkarken seni rahatsız ediyo benim tek başıma yataktan kalkabilmem 15 gunumu aldı mesela bazı arkadaslar daha erken kişiden kişiye değişiyor işte göğüsde kaşınmalar batmalar oluyor normal bu surecde gözünüzü korkutmayın yani ameliyat oluyosuz elbet agrıcak ama her acıya değiyor daha olmadan pişman olurmuyum diye düşünüyorsanız yandık yani :D

hangi il p

hangi il peki suan memnunmusun ve emzrmede sorun oluyomu bilgilndirebilirmusinz lutfen
Sakaryada merkezde.. Çok memnunum. Verdiğim en doğru karar buymuş meğer.. Emzirmede sorun yaşanmıyormuş. Burda ameliyat olduğu halde emziren arkadaşlar da var.

bayadır burayı okumamıştım agrı sızı olayı olmus gündem :KK70: bence kesinlikle agrı eşiğiyle alakalı bide tabi doktorda önemli ama olacak arkadasları korkutmamak lazım her acıya degiyor süphesiz!! benim agrı eşiğim oldukca dusuktur bide kas altı olmama ragmen ameliyattan çıktıkta sonra tek dusundugum memelermin nasıl oldugydu ben hiç göğüs agrısı çekmedim amaa tabi gerginlik hissi göğüslerimin agırlıgı beni deli ediyodu ilk bi kaç saat konusmakta zorlanmıştım hatta sonra sonra geçiyor ben tek başıma tuvaletede gittim yemegimid yedim ilk gun yani ki nazlıyımdır ama benim kolay geçti tek gece sol gogsumde dren yuzunden yanma hissi olmustu canımı acıtan okadar haa bide yurumekte çok zorlanmıştım mide bulantısı cok olmuştu narkozdan kesinlikle çıkartabiliyosanız çıkartın derim :KK70: hahah daha sonraki günler sadece sırt agrısı ve biyerden dogrulmaktan krkuyodum canım acıcıak diye baskı yapıyo cunku göğüsler kalkarken seni rahatsız ediyo benim tek başıma yataktan kalkabilmem 15 gunumu aldı mesela bazı arkadaslar daha erken kişiden kişiye değişiyor işte göğüsde kaşınmalar batmalar oluyor normal bu surecde gözünüzü korkutmayın yani ameliyat oluyosuz elbet agrıcak ama her acıya değiyor daha olmadan pişman olurmuyum diye düşünüyorsanız yandık yani :KK70:
Sorma canım sorma Yusuf Yusuf um 2 gündür ;)

Sorma canım sorma Yusuf Yusuf um 2 gündür :KK66:
hiiiç korkma acısada geçicek ama memelerine baktıgında iyi olmuşum diceksin ben gene olsa olurum diyorum iyiki olmuşum gördün sıfır memeydi ben korkusuz girdim ameliyata hatta hemşireler beni kandırmaya çalışmıştı uyandıgımda çok agladın ameliyata girerken falan dedim hayır ben aglamam aglamadım niye agılıyım memelrim olacaaak :D

Ayni
bayadır burayı okumamıştım agrı sızı olayı olmus gündem :KK70: bence kesinlikle agrı eşiğiyle alakalı bide tabi doktorda önemli ama olacak arkadasları korkutmamak lazım her acıya degiyor süphesiz!! benim agrı eşiğim oldukca dusuktur bide kas altı olmama ragmen ameliyattan çıktıkta sonra tek dusundugum memelermin nasıl oldugydu ben hiç göğüs agrısı çekmedim amaa tabi gerginlik hissi göğüslerimin agırlıgı beni deli ediyodu ilk bi kaç saat konusmakta zorlanmıştım hatta sonra sonra geçiyor ben tek başıma tuvaletede gittim yemegimid yedim ilk gun yani ki nazlıyımdır ama benim kolay geçti tek gece sol gogsumde dren yuzunden yanma hissi olmustu canımı acıtan okadar haa bide yurumekte çok zorlanmıştım mide bulantısı cok olmuştu narkozdan kesinlikle çıkartabiliyosanız çıkartın derim :KK70: hahah daha sonraki günler sadece sırt agrısı ve biyerden dogrulmaktan krkuyodum canım acıcıak diye baskı yapıyo cunku göğüsler kalkarken seni rahatsız ediyo benim tek başıma yataktan kalkabilmem 15 gunumu aldı mesela bazı arkadaslar daha erken kişiden kişiye değişiyor işte göğüsde kaşınmalar batmalar oluyor normal bu surecde gözünüzü korkutmayın yani ameliyat oluyosuz elbet agrıcak ama her acıya değiyor daha olmadan pişman olurmuyum diye düşünüyorsanız yandık yani :KK70:
ayni seyleri yasadim bnde ama bn 4.gun kendm kalkmaya basladim yataktan bile daha uzun surer saniodum cok sevinmstm bnm 4.gunden sonra yek derdim sirt agrisi oldu :)

kızlar kimsenin gözünü korkutmak değil niyetim..dün 4.günümdü bugun 5.günün akşamı artık hızla acılarım geçti.dün aglıyordum bugün gülüyorum:) olacak tabiki ameliyat olduk güzelleşmek için.artı ben burun estetiği olduğumda da dogal olarak ılk bır hafta acı cektım ama 2 yıldır yeniden doğdum sanki..,işte gögüslerimi de yeniden hayatta değişikliğe ihtiyacım olduğu anda yaptırmaya karar verdim..inanın bazı sorunları atlatmaya en yardımcı kendinize yapacağınız luzumsuz olmayan tabiki güzelliklerdir:))) musmutluyum tabikii... umarımm gerçek şeklini alınca daha da mutlu olacagım.. bu arada fiyat sormuşssunuz söyleyeyim..istanbul nişantaşında AKIN DEMİRALAY ayrıca haftada bir gün ANTALYADA oluyor. ben ANTALYADA yaşiyorum burda yaptırdım..Antlayada özel bir polikliğini kullanıyor ve özel hastanede operasyonu yapıyor. hastane masrafı dahil 7000 tl verdim.

Back