bayadır burayı okumamıştım agrı sızı olayı olmus gündem
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
bence kesinlikle agrı eşiğiyle alakalı bide tabi doktorda önemli ama olacak arkadasları korkutmamak lazım her acıya degiyor süphesiz!! benim agrı eşiğim oldukca dusuktur bide kas altı olmama ragmen ameliyattan çıktıkta sonra tek dusundugum memelermin nasıl oldugydu ben hiç göğüs agrısı çekmedim amaa tabi gerginlik hissi göğüslerimin agırlıgı beni deli ediyodu ilk bi kaç saat konusmakta zorlanmıştım hatta sonra sonra geçiyor ben tek başıma tuvaletede gittim yemegimid yedim ilk gun yani ki nazlıyımdır ama benim kolay geçti tek gece sol gogsumde dren yuzunden yanma hissi olmustu canımı acıtan okadar haa bide yurumekte çok zorlanmıştım mide bulantısı cok olmuştu narkozdan kesinlikle çıkartabiliyosanız çıkartın derim
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
hahah daha sonraki günler sadece sırt agrısı ve biyerden dogrulmaktan krkuyodum canım acıcıak diye baskı yapıyo cunku göğüsler kalkarken seni rahatsız ediyo benim tek başıma yataktan kalkabilmem 15 gunumu aldı mesela bazı arkadaslar daha erken kişiden kişiye değişiyor işte göğüsde kaşınmalar batmalar oluyor normal bu surecde gözünüzü korkutmayın yani ameliyat oluyosuz elbet agrıcak ama her acıya değiyor daha olmadan pişman olurmuyum diye düşünüyorsanız yandık yani