Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar kimsenin gözünü korkutmak değil niyetim..dün 4.günümdü bugun 5.günün akşamı artık hızla acılarım geçti.dün aglıyordum bugün gülüyorum:) olacak tabiki ameliyat olduk güzelleşmek için.artı ben burun estetiği olduğumda da dogal olarak ılk bır hafta acı cektım ama 2 yıldır yeniden doğdum sanki..,işte gögüslerimi de yeniden hayatta değişikliğe ihtiyacım olduğu anda yaptırmaya karar verdim..inanın bazı sorunları atlatmaya en yardımcı kendinize yapacağınız luzumsuz olmayan tabiki güzelliklerdir:))) musmutluyum tabikii... umarımm gerçek şeklini alınca daha da mutlu olacagım.. bu arada fiyat sormuşssunuz söyleyeyim..istanbul nişantaşında AKIN DEMİRALAY ayrıca haftada bir gün ANTALYADA oluyor. ben ANTALYADA yaşiyorum burda yaptırdım..Antlayada özel bir polikliğini kullanıyor ve özel hastanede operasyonu yapıyor. hastane masrafı dahil 7000 tl verdim.
Oo sen bide tecrubeliymssn valla burun daha zor diolar ole mi hangiso daha zor

Ayni

ayni seyleri yasadim bnde ama bn 4.gun kendm kalkmaya basladim yataktan bile daha uzun surer saniodum cok sevinmstm bnm 4.gunden sonra yek derdim sirt agrisi oldu :)
haha ben çok nazlıyım yaa fena hele yan yatmayı okadar cok özlemiştim ki neyseki geldi geçti şimdi sıras sızde sorunsuz atlatırsınız insallah

haha ben çok nazlıyım yaa fena hele yan yatmayı okadar cok özlemiştim ki neyseki geldi geçti şimdi sıras sızde sorunsuz atlatırsınız insallah
Insallah cnm bn arada bi yan yapiom yaa valla hatta diren yerim.kanamis ole etimi cektirince doncem derken :))

kızlar memem olmasını çok istediğimden sanırım diren hiç üzerinde durduğum korktuğum bişey değildi ama şimdi gerçekten merak ettim bunca zaman sonra:-) neden bazı doktorlar takıyor bazıları takmaya gerek duymuyor?bu kanamanın yoğunluğu ile mi alakalıdır acaba?benimki takmamıştı

kızlar memem olmasını çok istediğimden sanırım diren hiç üzerinde durduğum korktuğum bişey değildi ama şimdi gerçekten merak ettim bunca zaman sonra:-) neden bazı doktorlar takıyor bazıları takmaya gerek duymuyor?bu kanamanın yoğunluğu ile mi alakalıdır acaba?benimki takmamıştı
ben sordum dokotora kişisel görüşüm takılması gerekir daha önceleri takmıyordum cok şişiyordu bazı hastlarınki daha sonra iniyo dye şikayet ediyorlardı ama mesela sana takmasamda olurmus cok bsy gelmedi zaten dedi :)

Back