Benide hemsire amlyttan 4 saat sonra dolastirmaya kaldirdi o halde espri yaptim kiz koptu ama galiba benmki ben iyiyim pskolojisi yaratip bunada kendmi inandrmakti :))))Ben hastanedeyken çok kötü hissediyordum kendimi.çok ağrım vardı.bu normalmi,benmi bu durumdayım diye düşünürken hemşireler şu anda hastanede bu ameliyatı olmuş 3 kişisiniz ve en iyi durumdaki sizsiniz demişlerdi bana:)4 gün ağrılarım devam etti.4. günün akşamına hafiflemeye başladı.o zamana kadar ağrı kesici alınca rahatlıyordum,etkisi geçtiği anda tekrar başlıyordu.4.günün akşamından itibaren daha dayanılabilir hale geldi benim için.yine de tamamen geçmiyor tabii.
Annem ameliyattan sonra gözlerindeki o pişmanlığı unutamıyorum diyor hala.. Ama ben de yine olsa yine yaptırırdım.Aynen ilk 3 gün kafayı yedim pişman oldum ağladım sızladım ama yine olsa yine yaptırırım net!
Ben uc gun sonra ictim canim sigarayi hemde ginde bir tane degil 10 tanebu arada birşey soracağim..ameliyat sonrası sigara içeniniz var mı(( ben 3 gün hç içmedim ama biir kaç gündür günde 1 tane içiyorum ( dr bır hafta içme demişti
Eğitim araştırma ya da devlet hastaneleri daha uygun oluyor.mrb kizlar bende goguslerimi buyytmeyi dusunuyorum agrisni sizisini dusunmuyorum ama ucret olarak merak ediyorum bildgniz onerebileceginiz uygun ucretle yapabilck iyi bidoktor var mi ? lutfen yardimci olur musunuz
onerebilcegin yer varsa benim icin il farketmiyor ucret bilgiside verebilur misinhım o zmn bn yardmcı olamıcam malsef :)
Ücreti bilemem, sürekli değişiyor çünkü.. Ben 5200 gibi bir ücret ödemiştim Sakarya'da..onerebilcegin yer varsa benim icin il farketmiyor ucret bilgiside verebilur misin
sen oldun mu peki onerebilcgn bi doktr var miEğitim araştırma ya da devlet hastaneleri daha uygun oluyor.
mrb suan memnunmusun guzel yaptimi ve ne kadar ucret odedin bilgi verebilur misinBen elazigda oldum devlet hastanesinde ismet bingöl e
Evet ben ameliyat oldum. Doktorum İlsun Aka, şu anda kendi yerini açtı, hastaneden ayrıldı.sen oldun mu peki onerebilcgn bi doktr var mi
hangi il peki suan memnunmusun ve emzrmede sorun oluyomu bilgilndirebilirmusinz lutfenEvet ben ameliyat oldum. Doktorum İlsun Aka, şu anda kendi yerini açtı, hastaneden ayrıldı.
Sakaryada merkezde.. Çok memnunum. Verdiğim en doğru karar buymuş meğer.. Emzirmede sorun yaşanmıyormuş. Burda ameliyat olduğu halde emziren arkadaşlar da var.hangi il p
hangi il peki suan memnunmusun ve emzrmede sorun oluyomu bilgilndirebilirmusinz lutfen
Sorma canım sorma Yusuf Yusuf um 2 gündürbayadır burayı okumamıştım agrı sızı olayı olmus gündembence kesinlikle agrı eşiğiyle alakalı bide tabi doktorda önemli ama olacak arkadasları korkutmamak lazım her acıya degiyor süphesiz!! benim agrı eşiğim oldukca dusuktur bide kas altı olmama ragmen ameliyattan çıktıkta sonra tek dusundugum memelermin nasıl oldugydu ben hiç göğüs agrısı çekmedim amaa tabi gerginlik hissi göğüslerimin agırlıgı beni deli ediyodu ilk bi kaç saat konusmakta zorlanmıştım hatta sonra sonra geçiyor ben tek başıma tuvaletede gittim yemegimid yedim ilk gun yani ki nazlıyımdır ama benim kolay geçti tek gece sol gogsumde dren yuzunden yanma hissi olmustu canımı acıtan okadar haa bide yurumekte çok zorlanmıştım mide bulantısı cok olmuştu narkozdan kesinlikle çıkartabiliyosanız çıkartın derim hahah daha sonraki günler sadece sırt agrısı ve biyerden dogrulmaktan krkuyodum canım acıcıak diye baskı yapıyo cunku göğüsler kalkarken seni rahatsız ediyo benim tek başıma yataktan kalkabilmem 15 gunumu aldı mesela bazı arkadaslar daha erken kişiden kişiye değişiyor işte göğüsde kaşınmalar batmalar oluyor normal bu surecde gözünüzü korkutmayın yani ameliyat oluyosuz elbet agrıcak ama her acıya değiyor daha olmadan pişman olurmuyum diye düşünüyorsanız yandık yani
hiiiç korkma acısada geçicek ama memelerine baktıgında iyi olmuşum diceksin ben gene olsa olurum diyorum iyiki olmuşum gördün sıfır memeydi ben korkusuz girdim ameliyata hatta hemşireler beni kandırmaya çalışmıştı uyandıgımda çok agladın ameliyata girerken falan dedim hayır ben aglamam aglamadım niye agılıyım memelrim olacaaakSorma canım sorma Yusuf Yusuf um 2 gündür
ayni seyleri yasadim bnde ama bn 4.gun kendm kalkmaya basladim yataktan bile daha uzun surer saniodum cok sevinmstm bnm 4.gunden sonra yek derdim sirt agrisi oldu :)bayadır burayı okumamıştım agrı sızı olayı olmus gündembence kesinlikle agrı eşiğiyle alakalı bide tabi doktorda önemli ama olacak arkadasları korkutmamak lazım her acıya degiyor süphesiz!! benim agrı eşiğim oldukca dusuktur bide kas altı olmama ragmen ameliyattan çıktıkta sonra tek dusundugum memelermin nasıl oldugydu ben hiç göğüs agrısı çekmedim amaa tabi gerginlik hissi göğüslerimin agırlıgı beni deli ediyodu ilk bi kaç saat konusmakta zorlanmıştım hatta sonra sonra geçiyor ben tek başıma tuvaletede gittim yemegimid yedim ilk gun yani ki nazlıyımdır ama benim kolay geçti tek gece sol gogsumde dren yuzunden yanma hissi olmustu canımı acıtan okadar haa bide yurumekte çok zorlanmıştım mide bulantısı cok olmuştu narkozdan kesinlikle çıkartabiliyosanız çıkartın derim hahah daha sonraki günler sadece sırt agrısı ve biyerden dogrulmaktan krkuyodum canım acıcıak diye baskı yapıyo cunku göğüsler kalkarken seni rahatsız ediyo benim tek başıma yataktan kalkabilmem 15 gunumu aldı mesela bazı arkadaslar daha erken kişiden kişiye değişiyor işte göğüsde kaşınmalar batmalar oluyor normal bu surecde gözünüzü korkutmayın yani ameliyat oluyosuz elbet agrıcak ama her acıya değiyor daha olmadan pişman olurmuyum diye düşünüyorsanız yandık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?