Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yuhhh. Bu ne acik sozluluk. Bravo su ana kadar hic bikadar net ve gercekci yorum okumamistim. Hatta bi kac kere okursam kararimdan vazgececem gibi.
Gerçekten açık sözlülük lazımdı çünkü bende çok yorum okumuştum böyle net bir yoruma rastlamamıştım eksiklikti bence bu çünkü ne kadar kararlı olunsada fikrinden kesinlikle vazgeçmicek olunsada tüm psikolojik ve fizyolojik etkileri bilmesi lazım insanların diye düşündüm ama dediğim gibi kişiden kişiye tabi değişiklik gösterebilir bir konu bu.. Zor karar kolay gelsin fizyolojik değişimin yanında olumlu olumsuz psikolojik etkileri düşünmeyi ihmal etmeyin derim.. Buarada bugün 5. günüm ve biraz önce ilk kez hapşurdummmm çok mutluyum

Hahaha bnde ilk hapsurdugumda 5.gundu ve cok mutlu olmstm bide guleblmeye baslayinca :))

11 mart da yani çarşamba günü oldum:)) ama agrım ilk günlerde dayanılmaz geçti..şuan 4.günüm sol gögsüm hariç agrılarım gecti..dr istanbulda ben antalyadayım fotolarımı istedı. sanki meme uclarım biraz aşağı bakıyor gibi ama ben üstten sıkı bir korse ile duruyorum hatta 1 ay da duracak bu korse protezlerı aşagıya oturturup kaymasını önlemek icinmiş..şuan çok yuvarlak durmuyor korseden sanırım ama dr dediğine göre zamanla korseden sonra protez yukarıya dogru kayıp yuvarlak görüntü alıyormuş..kas altı 325 cc oldum..ilk günden şekli sizin nasıldı korkularım var güzel ama sanki biraz aşagıda gibi değişiyor mu görüntüsü zamanla.tabiki şuan inanılmaz ödem var kocamanlar yani:)))

Kas altı göğüs altı kesisi oldu 300-325 moderate plus protez takıldı sadece meme olarak bu onun haricinde başka operasyonlarda oldu izlemeye aldm bakabilirsn tabi
canım merak ettım bende 4 gün önce oldum aynı 325 cc takıldı ama merak ediyorum sende nasıl durdu..kafam çok karışık sanki benim büyük gibi

Geçmiş olsun öncelikle :) bende senden bir gün önce oldum bende ameliyat sonrası korse yerine sargı kullanıldı o da bana alerji yapınca sargıyı çıkardı doktor bende şeklini görmüş oldum çevresi yuvarlak ama uca doğru sivrileşiyor doktor zamanla şeklini alacak şuan ödem var dedi yani tabiri caizse füze gibi duruyor :))) umudum zamanla daha yuvarlak olması :) şuan sporcu sutyeni kullanıyorum bahsettiğim alerjiden dolayı.. Bende senin korseni merak ettim kendin mi alıp gitmiştin yoksa hastanede mi taktılar bir ay onunla mı duracaksın benim doktorum çok mu aceleci diye düşündürdü beni Allahın izniyle hepimiz güzelce şu bir ayı tamamlasaydık ...

Ya ben çok korktum kızlar Benim görüştüğüm Dr da, ilkgğn ağrın olmaz, 2. Ve 3. Gün ağrı kesiciyle kontrol edilebilen bi ağrı olur.4.gün ağrı kesiciye gerek kalmaz dedi.Ya ben şimdi okuyunca vaz mı geçsem demeye başladım.Bu kadar ağrı olursa sevgili zaten çok zor iZin vermiş olan arıza kocam, gördün mü bak lafımı dinlemedin der.Burnumdan getirir.

tabi ki bu bir ameliyat, ağrı sızı olacak.Ama böyle dayanılmaz olacaksa ..... Ay bilemedim ki şimdi ağrı da Dr un elinin hızı veya becerisi de mi etkili acaba? acaba çok uğraştı da oradaki travma mı çok oldu? Ben özelden benim görüştüğüm Dr a ameliyat olmuş 2 arkadaşla görüştüm, ağrımız azdı dediler .Onların vücut yapısıyla da alakalıdır tabi.ya da hassasiyetleriyle? Mesela ben 2 tane normal doğum yaptım, altta büssürü de dikişim vardı, eve geldiğimde çamaşır astım.Yani kişiden kişiye değişir mi bu acı?

Bnmde tam yuvarlak durmuyor 325 cc takildi yukarda duruyor ama yinede kck geliyo bana foto varmi sizin?

Aynen ilk 3 gün kafayı yedim pişman oldum ağladım sızladım ama yine olsa yine yaptırırım net!

arkadaşlar acil cevap 4.günüm ama bazen özelilikle sol göğüs ucuma birden bıçaklar batıyor ve çıglık çığlıga kalıyorum sonra duruyor..dr aradım normal sinirler o gögsünde daha fazladır geçecek dedı((

Bende aynı durumdayım benim 5.gün biraz önce sağ göğüs ucuma ağrı saplandı neyse ki ağrı kesici zamanım gelmişti birazcık hafifletti ama hala ağrıyor geçmeyecek bu ağrılar diyorum ümitsizliğe kapılıyorum psikolojim bozuldu sanırım iyice.. ben merak ediyorum kolay atlatanlar nasıl kolay atlattı hiç mi ağrımadı onların bizimki anormal mi sanırım kolay atlatanları duydukca kendi seyrimi anormal hissediyorum bu da beni korkutuyor.. Şuan sende korse mi var bandaj mı sporcu sutyeni mi ve hangisi varsa sıkılığı nasıl

5.gunde hafiflemis olmasi lazim braz ya diren takilmismiydi??

Ben hastanedeyken çok kötü hissediyordum kendimi.çok ağrım vardı.bu normalmi,benmi bu durumdayım diye düşünürken hemşireler şu anda hastanede bu ameliyatı olmuş 3 kişisiniz ve en iyi durumdaki sizsiniz demişlerdi bana:)4 gün ağrılarım devam etti.4. günün akşamına hafiflemeye başladı.o zamana kadar ağrı kesici alınca rahatlıyordum,etkisi geçtiği anda tekrar başlıyordu.4.günün akşamından itibaren daha dayanılabilir hale geldi benim için.yine de tamamen geçmiyor tabii.

geçmiş olsun.şu ağrı meselesi,ameliyat tekniğiyle ve kişinin ağrı eşiğiyle çok alakalı bi durum.kas altı ameliyatında ağrı fazla olabiliyomuş.kas üstünde ağrı yok denilecek kadar az.bende kas üstü oldum 40 günü geçti.inanın hiç ağrım olmadı.ama bıçak saplanıyomuş gibi birden ani sancılar giriyordu.bazen ara ara halada giriyor.pisikolojinizi bozucak bi durum yok endişelenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…