Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhabaa bazı doktorlar diren kullanıyor bazıları kullanmıyor.. Bu neye göre oluyor? Bir de diren çıkarıldığı zaman izi kalıyor mu?

Ay hıc gulecegim yoktu valla canım :-) bnde de var aynısını eşim de söyledi göğsüm yok yok diyodun bak kist ti alırlar sa o da gidecek diye
Biz evlendiğimizde eşim bana şöyle dedi" Aaaa seni arı mı soktu? 2 kabartı var " dedi.:KK70:Ben de hayır canım bahar alerjisi demiştim. ;)

Canım benim doktor 10000 dedi.rakamı duyunca " aaa o zaman birini şimdi birini de param olunca yaptıriim " dedim.:KK70:

Çok yaaa.kredi çekeceğim galiba.Meme kredisi.Ekspertiz gelecek bankadan memelerime bakıp kredi onayı verecek:KK70:Zaten görünce" vah vah yazzıııkkk.hemen verin " der galiba .:KK70:Düşünsene böyle bi şey yapsalar ne komik olurdu.

Çok yaaa.kredi çekeceğim galiba.Meme kredisi.Ekspertiz gelecek bankadan memelerime bakıp kredi onayı verecek:KK70:Zaten görünce" vah vah yazzıııkkk.hemen verin " der galiba .:KK70:Düşünsene böyle bi şey yapsalar ne komik olurdu.
Fena da olmazdı hani walla ii tutulur estetiğe teşvik olmuş olur düşük faizli bakim kredisi :-)

Merhaba
Gögüs büyütme ameliyati icin iki Doktorla iletisimdeyim su an. Birisi Dr. Serdar Bora Bayraktaroglu digeri ise Dr. Serdar Dinar. Dr. Serdar Dinar cok daha uygun. Bu iki Doktor hakinda bi bilgisi olan varmi aramizda?

Back