Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar doktorumla görüştüm. 25 mart'ta günü kararlaştırdık. mentor marka high profil. cc henüz karar vermedi ameliyattan bi kaç gün önce ölçüp biçip karar vericek. çok heyecanlıyıımmmm...

ay hadi hayırlısı olsun çok sevindim gönlünce olur inşallah

hdi hyrlısı bnde merk ediorum oguz bey nasıl ypck :)

bsy sorcam benm sag meme sola göre brzck daha şiş ve ucunda hissizlik var sola dokunuorum hissediorum sağa dokunuorum pek hissetmiorum normalmiydi bunlar

Merhabalar..yakın bir zamanda ameliyat oldum paylaşmak isterim.. Ben 27 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim.. Yıllardır göğsümün küçüklüğünden yakındım.. Kendimi çekici bulamıyordum bikini giydiğimde dümdüz olmaktan utanıyordum süngerli südyenlerden çok sıkılmıştım.. En sonunda silikon yaptırmaya karar verdim ani bir şekilde.. Kimseyi dinlemedim ömrümde ilk defa.. Salı günü ameliyat oldum.. 1.68 boy 51 kiloyum 325 cclik yuvarlak mentor protez kullandık.. Ameliyat öncesi herşeyin getirisini götürüsünü çok iyi düşünün fevri karar vermeyin.. Öncelikle bunu söyleyeyim dedim.. Eğer kesin net karar verdiyseniz her acıyı anestezi sonrası baş dönmelerini mide bulantısını kollarınızı 3-4 gün kullanamamayı tuvalete giderken bile yardımsız asla gidememeleri yatarken kalkarken 3-4 gün veya 1 hafta yardımsız yapamamaları pipetle beslenmeleri ne kadar net karar vermiş olsanız bile yaşanan pişmanlığı Allaha karşı duyulan vicdan azabını sevdiklerinize yaşatacak oldunuz stresi gerçekten çekilen bu acıyı göz önüne almanızı tavsiye ederim.. Çünkü gerçekten ciddi acı ağrı sıkıntı yaşanıyo ha sonuç ne olur belki çok güzel görünecekler bilemem ama çektiğim bu acıyı yazmasaydım içim rahat etmeyecekti.. Bugün ameliyatla birlikte 4.günüm pansuman yapıldı şekli az biraz gördüm ama çok şişler şuan sürekli sırt üstü yatmaktan sırtım tutuldu birde ameliyat öncesi mutlaka kan testinin yanında alerji testide yaptırın sonradan benim gibi sürpriz yaşamayın benim meğer o kalın yara bantlarına alerjim varmış 4 farklı bölgede sulanma kaşıntı oldu Allahtan memede değil farklı yerde de bir problem olmadı bir de bunun için ilaç kullanıyorum ama buna da şükür memede yada dikişte olsaydı yanmıştım yani alerji testi çok çok önemli.. Son olarak gerçekten çok sıkıntı yaşamıyosanız en güzel haliniz olduğunuz haliniz unutmayın karar sizlerin her şey gönlünüzce olsun sevgiler..

en zoru ilk 4 gun zaten bnce o kdr da göz korkutmamak gerek şahsen ben hc pipetle beslenmedm tuvaletede 2.gun kendm gtmeye basladım bunlar brz kişiden kişiye değişiyor ama tabikide kolay bsy değil bunları cok düşünülurse kararsz kalınıyor önemli olan ilerde memnuniyetszlk yasamamak bnce

Walla bende memem olacaksa değer diyorum ki ben kan alırken bile hüngür hüngür Ağlıyorum düşünün artık

Walla bende memem olacaksa değer diyorum ki ben kan alırken bile hüngür hüngür Ağlıyorum düşünün artık
iştee öle olanlar braz daha fazla acı cekio brazda psikolojik bende korkardım baya ama sogukkanlıyım ya amlyta gderkende heycanlanmadım sadece o gün akşam braz zor olmstu mllet gece uyuyamıo heycandan

iştee öle olanlar braz daha fazla acı cekio brazda psikolojik bende korkardım baya ama sogukkanlıyım ya amlyta gderkende heycanlanmadım sadece o gün akşam braz zor olmstu mllet gece uyuyamıo heycandan
Kesin bende ole olurum düşününce bile bi tuhaf oluyorum hayali bile güzel :)

Ben göz korkutma amacında değilim zaten.. Gerçekten her boyutu bilinsin istiyorum.. Kişiden kişiye değişiyor olmasıda bilinsin ki başkasına kolay yada az zor olan bir durum gerçekten kişinin kendisi çok zor olabiliyor.. Kararlılık önemli tabi bende çok nettim ama sonrasında zamanı geri sarmak istedim o acı dolu saatlerde.. Dediğim gibi belki 10 gün sonra çok mutlu olacağım.. ben her duyguya hazır olunması bilincinde olunması için yazıyorum.. Ve net acı var ağrı var yardıma ihtiyaç duyma var iyileştikçe heycan var heves var ama akılda hep acaba var.. Ben kimseyi kararsızlığa düşürmek istemem sadece gerçekçi olmak istiyorum..çünkü ben şu an o andayım biraz iyi olayımda foruma yazayım diye bekledim.. Çünkü ben ne yalan söyleyeyim karar verdikten sonra hiç olumsuz yorum okumadım resmen kaçtım enine boyuna düşünmekten korktum çok acı olmadı dendi ama bana uymadı vs. vs. Ben herkes benim gibi olacak demiyorum tabi ki de sadece benim gibi olma ihtimallerinin de olabileceğini söylüyorum.. Karar tabikii yaptırmayı düşünenlerin benim naçizane yaşadıklarımı aktarmadır sadece..

anladım gecmiş olsun sanada zorunu atlatmıs sayılırsın tabi herkes az cok bilio işte girerken hatat sunu söleym ben en köüsüne hazrlamstm kendmi o yuzden beklediğimden daha az cektm pskolojık olrk böle hazırlanmak lazım bana göre allh kolaylık versn ne dylm :)

A
Anneeeeeeeeeeee

Yuhhh. Bu ne acik sozluluk. Bravo su ana kadar hic bikadar net ve gercekci yorum okumamistim. Hatta bi kac kere okursam kararimdan vazgececem gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…