Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

gercekten varsa ama söle bi durum var kiste önce biyopsi yapılıyor ve 2 cmi gecmezse alınmıyor ona göre destekli salla ben ankdayım ankda oldum evme işime yakın yerde:)
Benim 6 cm canım yaa ne güzel çok şanslı sin zaten ii doktorlar genelde orda ben ordudayım ama bu formda burda yaptıran hiç duymadım aslında bnde ankara yi düşünüyorum ama kontrolleri nasıl yaparım bilmiyorum yani kaç kontrol gerekiyo ve sen kimde oldun canim bide ne kadar di

Benim 6 cm canım yaa ne güzel çok şanslı sin zaten ii doktorlar genelde orda ben ordudayım ama bu formda burda yaptıran hiç duymadım aslında bnde ankara yi düşünüyorum ama kontrolleri nasıl yaparım bilmiyorum yani kaç kontrol gerekiyo ve sen kimde oldun canim bide ne kadar di
Foto attın mı canım kaç cc takilmisti ne modeli neydi

arzum77 arzum77 sana bisey sorcam. Benim gogus aram catal kismi boyle sararmış acik yesil gibi biraz. Dr.uma sordum cevap alamadim hala. Neden böyle olmuştur ki?

Peki nasıl bi pembe yalan uydurdun canım ben hala tam olarak bulamadım ama en önemlisi mudur e ne uydurma :)

benimde bir arkadaşım kistleri olduğu için ameliyat oldu. kistleri alınınca göğüsü boşaldı doğal olarak silikon koydular. fakat 3 ay sonra göğüsünde tekrar kist oluştu hatta dışarıdan görülecek kadar. tekrar bıçak altına yattı. inşallah seninki de öyle olmaz.

Kızlar Boğaziçi hastanesi ve Esteworld arasında kalmıştım fiyatları uygun diye.. Boğaziçi inanılmaz ilgisizdi.. Eledim onları.. En son fiyat 5500 aldım Volkan Beyden o da çok geldi gerçi..
Siz nereleri veya kimleri önerirsiniz başka 4500-5000 arası
Erzurumdan gidicem ameliyat için mayısta
Karar vermiş olmam lazım gitmeden

Kızlar Boğaziçi hastanesi ve Esteworld arasında kalmıştım fiyatları uygun diye.. Boğaziçi inanılmaz ilgisizdi.. Eledim onları.. En son fiyat 5500 aldım Volkan Beyden o da çok geldi gerçi..
Erzurumdan gidicem ameliyat için mayısta
Karar vermiş olmam lazım gitmeden
istanbul şartmı ?

Erzurumdan gelicem ameliyat öncesi doktora falan az çok karar vermiş olmam lazım

Erzurumdan gelicem ameliyat öncesi doktora falan az çok karar vermiş olmam lazım
Newest hastanesinide araştır tatlım.. Fiyatlar uygun ;)

benimde bir arkadaşım kistleri olduğu için ameliyat oldu. kistleri alınınca göğüsü boşaldı doğal olarak silikon koydular. fakat 3 ay sonra göğüsünde tekrar kist oluştu hatta dışarıdan görülecek kadar. tekrar bıçak altına yattı. inşallah seninki de öyle olmaz.
Benim ki çık büyük değil canım boşalma olurmu bilmiyorum peki ikisini aynı anda mi yaptırdı yani silikon taktıriken mi

Back