- 18 Ocak 2015
- 105
- 41
- 53
- 34
Yok hic morluk filan olmadi. Drumla konustum icindeki morlugu disariya atiyodur normal . korkulacak durum yok dedi canimMorlukmu vardı öncesinde ?
Genelde morluk sonrası oluşan bir durumdur bu.. Doktorunla konuştuysan sorun yok zatenYok hic morluk filan olmadi. Drumla konustum icindeki morlugu disariya atiyodur normal . korkulacak durum yok dedi canim
Canım beni izler misin senin göğüslerini de merak ettim :)Genelde morluk sonrası oluşan bir durumdur bu.. Doktorunla konuştuysan sorun yok zaten
Arzum77 canım senin diğer fotolar görünüyo ama göğüs yok bi de dudak dolgun çok güzel olmuş bayıldım çok doğal duruyo yani ne kadara yaptirdin acabaCanım beni izler misin senin göğüslerini de merak ettim :)
Canim bilgisayara atip insallah en gec bu gece yüklücem:)canım hala fotoğraf koyamadın mı? merak ediyoruz :)))
Ben elazigda oldum devlet hastanesinde ismet bingöl eCanım hangi doktor da yaptirdin bende istiyorum yardimci olurmusun birde fiyatını soylermisin
Canım bizim zaten normalde memelerimiZ kist büyüklüğünde2 cm çapında kist ve asimetri bozukluguDDDDD
Ay hıc gulecegim yoktu valla canımCanım bizim zaten normalde memelerimiZ kist büyüklüğünde
Biz evlendiğimizde eşim bana şöyle dedi" Aaaa seni arı mı soktu? 2 kabartı var " dedi.Ay hıc gulecegim yoktu valla canımbnde de var aynısını eşim de söyledi göğsüm yok yok diyodun bak kist ti alırlar sa o da gidecek diye
Benim ki artık dalga gecemiyo valla 5000 i duyunca Yooo bn memnunum böyle güzeller demeye başladıBiz yıllardır olmayan memelerimle dalga geçer güler eğleniriz.silikondan sonra neşe kaynağımız gidecek.Yaptırmasam mı ki?
aynen canım doktorlar başka çare birakmiyo benm ki bi de o fiyati öğrense kafayı yer heralde :)Canım benim doktor 10000 dedi.rakamı duyunca " aaa o zaman birini şimdi birini de param olunca yaptıriim " dedim.
Fena da olmazdı hani walla ii tutulur estetiğe teşvik olmuş olur düşük faizli bakim kredisiÇok yaaa.kredi çekeceğim galiba.Meme kredisi.Ekspertiz gelecek bankadan memelerime bakıp kredi onayı verecekZaten görünce" vah vah yazzıııkkk.hemen verin " der galiba . Düşünsene böyle bi şey yapsalar ne komik olurdu.
Bugun hafif destekle yan yatip uyudum valla cok mutluyum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?