- 18 Ocak 2015
- 105
- 41
- 53
- 34
Telefondan giriyorum belki o yüzden beceremedim. Ozelden sana gönderiyorumhalamı :)) ya su frmların oldugu yerde albümler var oran yuklenıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefondan giriyorum belki o yüzden beceremedim. Ozelden sana gönderiyorumhalamı :)) ya su frmların oldugu yerde albümler var oran yuklenıyor
telden daha kolay aslında tamam cnmTelefondan giriyorum belki o yüzden beceremedim. Ozelden sana gönderiyorum
Ise baslamana cok sevindim canim. Nolur kendini yorma. Agir asla kaldrma. Cantani da omzuna atma elinde tut olur mu. Dun dra giderken küçük omuzdan bi canta takiyim dedim bi an dikislerim açıldı sandim yolda durdum gomlegimin kenarindan dikiş yerlerime bakiyorum kanama var mi diye. Baktim rahat goremiyorum. Bi arabanin aynasindan baktim. Orada da bi kac amca vardi bana bakiyolar napiyo bu kiz diye. Bey amca bakmayin canim aciyor diyecektim annem son anda tuttu Hic hic bişey umrumda değildi. Sanirim bi kan gorseydim oracikta bayilirdim o kadar korktum. Cunku o an canim cok ağrıdı .ama hic bisey olmamış. Cantayi omzuma atarken biraz zorlanmisimbn 5.gun yatakten kendm kalktım cok mutluyum
aynen smdi mesela ben saçımı tepeden toplayamadm ama sabah kendm kalktım bi cocuk olsa altınıda değiştireblrdm heralde ama kucaga alablcgni sanmıorum arabada brz skntılı yani kullanırsın ama tehliki bnce ani bsyde kontrol etmen zor ama cocuk 2 3 kreşe gtmezse skntı olurmu 1 hafta snra bu dedklern hepsni yapablrsn dye umuorum cunkü bn su an işe geldm mesela :)
Arkadaslar bende çok istiyorum yaptırmayı ama çok kararsizim.1tane çocuğum var ikinciyide düşünüyorum aslında acaba ondan sora mi yaptırsam yoksa şimdi yaptirsammi.Emzirmede sorun olmadığını biliyorumda emzirmeden sonra deforme olurmu acaba
hahha yok walla o rske grmem bnm cantada agır sabah erkek arkdsma tasıttrdım dkkat ediorum valla yoksa can yanıyo :)Ise baslamana cok sevindim canim. Nolur kendini yorma. Agir asla kaldrma. Cantani da omzuna atma elinde tut olur mu. Dun dra giderken küçük omuzdan bi canta takiyim dedim bi an dikislerim açıldı sandim yolda durdum gomlegimin kenarindan dikiş yerlerime bakiyorum kanama var mi diye. Baktim rahat goremiyorum. Bi arabanin aynasindan baktim. Orada da bi kac amca vardi bana bakiyolar napiyo bu kiz diye. Bey amca bakmayin canim aciyor diyecektim annem son anda tuttu Hic hic bişey umrumda değildi. Sanirim bi kan gorseydim oracikta bayilirdim o kadar korktum. Cunku o an canim cok ağrıdı .ama hic bisey olmamış. Cantayi omzuma atarken biraz zorlanmisim
hımmm evet oda var ya 4 gun eşin yardım ederse 5.gundn sonra cok cnn yanmadan halledersn dye düşünüorum bide böle acaba acaba dedkce insanın hevesi kaçıyor ne olursa olsun dyp girşcen direkcanım kreşe gitmezse akşama kadar evde onunla ilgilenmem daha zor olur. artık canımı dişime takıp bi süre öyle idare edicem. biraz ızdıraplı olacak sanırım. korkmuyo değilim...
Iyi yapmışsın canimhahha yok walla o rske grmem bnm cantada agır sabah erkek arkdsma tasıttrdım dkkat ediorum valla yoksa can yanıyo :)
hımmm evet oda var ya 4 gun eşin yardım ederse 5.gundn sonra cok cnn yanmadan halledersn dye düşünüorum bide böle acaba acaba dedkce insanın hevesi kaçıyor ne olursa olsun dyp girşcen direk
Sevindim canım senin için inş zor bi işin yoktur zorlanacaginaynen smdi mesela ben saçımı tepeden toplayamadm ama sabah kendm kalktım bi cocuk olsa altınıda değiştireblrdm heralde ama kucaga alablcgni sanmıorum arabada brz skntılı yani kullanırsın ama tehliki bnce ani bsyde kontrol etmen zor ama cocuk 2 3 kreşe gtmezse skntı olurmu 1 hafta snra bu dedklern hepsni yapablrsn dye umuorum cunkü bn su an işe geldm mesela :)
bnde işi dert ediodum gelemem yapamam fln dye takıodum ama oluyo yaa pskolojın ii olsun yeterki amelyat gunun belli oldumu tamhaklısın gün yaklaştıkça tırsmaya ve streslenmeye başlıyorum. ama sadece çocuk için. neyse bi şekilde olacak artık hayırlısı...
yok yok anlayslılar zaten sadece sırtım agrıyor :)Sevindim canım senin için inş zor bi işin yoktur zorlanacagin
II ii canım sevindim biliyorlar mi silikon taktırdıgını :)yok yok anlayslılar zaten sadece sırtım agrıyor :)
yok tam olrk değil DDDDII ii canım sevindim biliyorlar mi silikon taktırdıgını :)
bnde işi dert ediodum gelemem yapamam fln dye takıodum ama oluyo yaa pskolojın ii olsun yeterki amelyat gunun belli oldumu tam
Peki nasıl bi pembe yalan uydurdun canım ben hala tam olarak bulamadım ama en önemlisi mudur e ne uydurma :)yok tam olrk değil DDDD
Bende kist var olurken onu da aldırmak istiyorum kist ameliyatı olcam dicem ama burda ki kadınlar çok meraklı aç da dizisine falan bakalım derlerse :)Peki nasıl bi pembe yalan uydurdun canım ben hala tam olarak bulamadım ama en önemlisi mudur e ne uydurma :)
2 cm çapında kist ve asimetri bozuklugu DDDDDPeki nasıl bi pembe yalan uydurdun canım ben hala tam olarak bulamadım ama en önemlisi mudur e ne uydurma :)
o zmn deki kistten dolayı asimetri bozuklugu vardı mecburr takvye yaptılarBende kist var olurken onu da aldırmak istiyorum kist ameliyatı olcam dicem ama burda ki kadınlar çok meraklı aç da dizisine falan bakalım derlerse :)
bnde gerçekten var peki sen şehir dışında mi olmuştun canim2 cm çapında kist ve asimetri bozuklugu DDDDD