hımm hadi bakalımm heycan başladı sayılır25 mart gibi düşünüyorum canım yarın kesinleştiricez detayları
gercekten varsa ama söle bi durum var kiste önce biyopsi yapılıyor ve 2 cmi gecmezse alınmıyor ona göre destekli salla ben ankdayım ankda oldum evme işime yakın yerde:)bnde gerçekten var peki sen şehir dışında mi olmuştun canim
Benim 6 cm canım yaa ne güzel çok şanslı sin zaten ii doktorlar genelde orda ben ordudayım ama bu formda burda yaptıran hiç duymadım aslında bnde ankara yi düşünüyorum ama kontrolleri nasıl yaparım bilmiyorum yani kaç kontrol gerekiyo ve sen kimde oldun canim bide ne kadar digercekten varsa ama söle bi durum var kiste önce biyopsi yapılıyor ve 2 cmi gecmezse alınmıyor ona göre destekli salla ben ankdayım ankda oldum evme işime yakın yerde:)
Foto attın mı canım kaç cc takilmisti ne modeli neydiBenim 6 cm canım yaa ne güzel çok şanslı sin zaten ii doktorlar genelde orda ben ordudayım ama bu formda burda yaptıran hiç duymadım aslında bnde ankara yi düşünüyorum ama kontrolleri nasıl yaparım bilmiyorum yani kaç kontrol gerekiyo ve sen kimde oldun canim bide ne kadar di
Peki nasıl bi pembe yalan uydurdun canım ben hala tam olarak bulamadım ama en önemlisi mudur e ne uydurma :)
arzum77 sana bisey sorcam. Benim gogus aram catal kismi boyle sararmış acik yesil gibi biraz. Dr.uma sordum cevap alamadim hala. Neden böyle olmuştur ki?
istanbul şartmı ?Kızlar Boğaziçi hastanesi ve Esteworld arasında kalmıştım fiyatları uygun diye.. Boğaziçi inanılmaz ilgisizdi.. Eledim onları.. En son fiyat 5500 aldım Volkan Beyden o da çok geldi gerçi..
Siz nereleri veya kimleri önerirsiniz başka 4500-5000 arası
Erzurumdan gidicem ameliyat için mayısta
Karar vermiş olmam lazım gitmeden
istanbul şartmı ?
hım o zmn bn yardmcı olamıcam malsef :)Evet canım ablam istanbulda onun yanında olmam lazım.. Mümkünse nişantaşı yakınlarında olsun:)
Morlukmu vardı öncesinde ?arzum77 sana bisey sorcam. Benim gogus aram catal kismi boyle sararmış acik yesil gibi biraz. Dr.uma sordum cevap alamadim hala. Neden böyle olmuştur ki?
Newest hastanesinide araştır tatlım.. Fiyatlar uygunKızlar Boğaziçi hastanesi ve Esteworld arasında kalmıştım fiyatları uygun diye.. Boğaziçi inanılmaz ilgisizdi.. Eledim onları.. En son fiyat 5500 aldım Volkan Beyden o da çok geldi gerçi..
Siz nereleri veya kimleri önerirsiniz başka 4500-5000 arası
Erzurumdan gelicem ameliyat öncesi doktora falan az çok karar vermiş olmam lazım
Benim ki çık büyük değil canım boşalma olurmu bilmiyorum peki ikisini aynı anda mi yaptırdı yani silikon taktıriken mibenimde bir arkadaşım kistleri olduğu için ameliyat oldu. kistleri alınınca göğüsü boşaldı doğal olarak silikon koydular. fakat 3 ay sonra göğüsünde tekrar kist oluştu hatta dışarıdan görülecek kadar. tekrar bıçak altına yattı. inşallah seninki de öyle olmaz.
benimde bir arkadaşım kistleri olduğu için ameliyat oldu. kistleri alınınca göğüsü boşaldı doğal olarak silikon koydular. fakat 3 ay sonra göğüsünde tekrar kist oluştu hatta dışarıdan görülecek kadar. tekrar bıçak altına yattı. inşallah seninki de öyle olmaz.
Baa şart değil doktor soyleyebilirsinz ordu olursa çok ii olur :)istanbul şartmı ?
Benim ki çık büyük değil canım boşalma olurmu bilmiyorum peki ikisini aynı anda mi yaptırdı yani silikon taktıriken mi
Peki onun için de ek bi ücret aliyorlarmidir canımevt canım iki ameliyat bir oldu. hatta lolipop şeklinde kesisi var.
Peki onun için de ek bi ücret aliyorlarmidir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?