Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bn 5.gun yatakten kendm kalktım cok mutluyum
Ise baslamana cok sevindim canim. Nolur kendini yorma. Agir asla kaldrma. Cantani da omzuna atma elinde tut olur mu. Dun dra giderken küçük omuzdan bi canta takiyim dedim bi an dikislerim açıldı sandim yolda durdum gomlegimin kenarindan dikiş yerlerime bakiyorum kanama var mi diye. Baktim rahat goremiyorum. Bi arabanin aynasindan baktim. Orada da bi kac amca vardi bana bakiyolar napiyo bu kiz diye. Bey amca bakmayin canim aciyor diyecektim annem son anda tuttu Hic hic bişey umrumda değildi. Sanirim bi kan gorseydim oracikta bayilirdim o kadar korktum. Cunku o an canim cok ağrıdı .ama hic bisey olmamış. Cantayi omzuma atarken biraz zorlanmisim

canım kreşe gitmezse akşama kadar evde onunla ilgilenmem daha zor olur. artık canımı dişime takıp bi süre öyle idare edicem. biraz ızdıraplı olacak sanırım. korkmuyo değilim...

emzirdikten sonra göğüslerin daha da doğallaştığını biliyorum.

hahha yok walla o rske grmem bnm cantada agır sabah erkek arkdsma tasıttrdım dkkat ediorum valla yoksa can yanıyo :)

canım kreşe gitmezse akşama kadar evde onunla ilgilenmem daha zor olur. artık canımı dişime takıp bi süre öyle idare edicem. biraz ızdıraplı olacak sanırım. korkmuyo değilim...
hımmm evet oda var ya 4 gun eşin yardım ederse 5.gundn sonra cok cnn yanmadan halledersn dye düşünüorum bide böle acaba acaba dedkce insanın hevesi kaçıyor ne olursa olsun dyp girşcen direk

hımmm evet oda var ya 4 gun eşin yardım ederse 5.gundn sonra cok cnn yanmadan halledersn dye düşünüorum bide böle acaba acaba dedkce insanın hevesi kaçıyor ne olursa olsun dyp girşcen direk

haklısın gün yaklaştıkça tırsmaya ve streslenmeye başlıyorum. ama sadece çocuk için. neyse bi şekilde olacak artık hayırlısı...

Sevindim canım senin için inş zor bi işin yoktur zorlanacagin

haklısın gün yaklaştıkça tırsmaya ve streslenmeye başlıyorum. ama sadece çocuk için. neyse bi şekilde olacak artık hayırlısı...
bnde işi dert ediodum gelemem yapamam fln dye takıodum ama oluyo yaa pskolojın ii olsun yeterki amelyat gunun belli oldumu tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…