Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Mister resimlerini görebilirmiyim çok merak ediyorum değişikliği

canım direnlerin çıkarken çok canın acıdımı? ödemlerin ne durumda?
Evet direnlr cikarirken bagirdim yerleri arada sizliyo ama ole cok degil odemleri anlamadm daha sargilar acilcak brzdan bakicaz sen nasilsin nasl oldun

Evet direnlr cikarirken bagirdim yerleri arada sizliyo ama ole cok degil odemleri anlamadm daha sargilar acilcak brzdan bakicaz sen nasilsin nasl oldun

canım bana daha 2 hafta var ama kasaltı olduğun için seni yakından takip ediyorum. kollarının hakimiyeti nasıl. neler yapamıyorsun mesela giyinebiliyormusun desteksiz?

Canım ojelerim, meme altım 80 cm memeli de 85 cm.senin nasıl? Vallahi o ölçü de yakınsa süper olur.cc daş oluruz canımmm

Olusturdugum albume foto atamiorum hata verio yaa :/

canım bana daha 2 hafta var ama kasaltı olduğun için seni yakından takip ediyorum. kollarının hakimiyeti nasıl. neler yapamıyorsun mesela giyinebiliyormusun desteksiz?
4.gunde daha cok kullanmaya basladim ilk 3 gun zordu yani ama yinede asiri zorluk olmadi kollarda bgn ayakkablarimi fln kendm giyebldm dsarida ciktim ama otbus dolmusta otrmadan gitmek zor gbi yarin dahada toparlarim cok hafif sirt agrim var oda sureklu sirt ustu yatmakdan bide agirlik var hala goguslerde :)

ay çok sevindim yaa. bende inşallah senin gibi çabuk toparlanabilirim. küçük çocuğum olduğu için çok endişeleniyorum ilgilenemiyeceğim diye. ve 5 gün eşim destek olacak sonra başımın çaresine bakıcam. inşallah altından kalkabilirim.

canım ben 6. gün çocuğu mecbur kreşe götürücem ve yataktan alıcam. altını üstünü değiştiricem arabaya bindiricem. zorlanacağımı biliyorum inşallah bu zorlu sürecide çabuk atlatırım. doktorum korse gibi bişey giydiriyor silikonun oynaması söz konusu değil. 3 günden sonra istediğini yapabilirsin dedi (kollarımı yukarı kaldırmama koşuluyla).

Ben 4. Günün akşamına kadar ağlayarak yatırılıp kaldırılırken 7. Gün ütü yaptım:)tabi hiç bastırmadan,kendimi zorlamadan.4. Günden sonra hızla düzeliyor insan ama çok ta zorlamamak lazım tabi.

Arkadaslar bende çok istiyorum yaptırmayı ama çok kararsizim.1tane çocuğum var ikinciyide düşünüyorum aslında acaba ondan sora mi yaptırsam yoksa şimdi yaptirsammi.Emzirmede sorun olmadığını biliyorumda emzirmeden sonra deforme olurmu acaba

aynen smdi mesela ben saçımı tepeden toplayamadm ama sabah kendm kalktım bi cocuk olsa altınıda değiştireblrdm heralde ama kucaga alablcgni sanmıorum arabada brz skntılı yani kullanırsın ama tehliki bnce ani bsyde kontrol etmen zor ama cocuk 2 3 kreşe gtmezse skntı olurmu 1 hafta snra bu dedklern hepsni yapablrsn dye umuorum cunkü bn su an işe geldm mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…