- 18 Ocak 2015
- 105
- 41
- 53
- 34
İnşallah teşekkür ederim bende onları gormek resim cekmek icin sabirsizlaniyorum. Bikac gündür acaba küçük mü oldu diye düşünüyodum ama benim gibi 250 yuvarlak high profil takilanlarin resimlerini gördükçe memnun olmaya başladım. Bikac güne eski ve yeni halimin resimlerini yuklemeyi düşünüyorum.R rnp06 P prensess21 kızlar geçmiş olsun hafta sonu yazamadım. yorumlarından daha iyi olduğunuzu anladım. nasıl görüntüden memnunmusunuz? lilis sen daha ağrılı geçiriyosun sanırım kas altı olmasından dolayı şimdi nasılsın? dayanılmaz bir ağrımı? yaşam kaliteni nasıl etkiliyor ağrıların?.
bir an önce iyileşir ve normal hayatlarınıza dönersiniz inşallah. merakla foto bekliyoruz.
İnşallah teşekkür ederim bende onları gormek resim cekmek icin sabirsizlaniyorum. Bikac gündür acaba küçük mü oldu diye düşünüyodum ama benim gibi 250 yuvarlak high profil takilanlarin resimlerini gördükçe memnun olmaya başladım. Bikac güne eski ve yeni halimin resimlerini yuklemeyi düşünüyorum.
Zayif sayılırım minyon tipliyim üst bedenim xs. Gogsumde ameliyattan once alt kismi 75 üstten 85 kadardi.göğüs dokum vardi.daha doğrusu varmış ben göğsüm hic yoklar derdim. Dolgulu 75a beden sutyen taktigim zaman müthiş dekolte oluyodu. Bi keresinde bi bayan arkadaşım maşallah goguslerin cok dolgun cok guzel demisti. Icten ice nasil gulmustuminşallah canım... bu cc olayı kişiden kişiye değişiyor yaa ben çözemedim. 250 cc kiminde çok büyük kiminde de küçük duruyor. acaba profil olayı mı etkiliyor? normalde zayıfmısın?
Zayif sayılırım minyon tipliyim üst bedenim xs. Gogsumde ameliyattan once alt kismi 75 üstten 85 kadardi.göğüs dokum vardi.daha doğrusu varmış ben göğsüm hic yoklar derdim. Dolgulu 75a beden sutyen taktigim zaman müthiş dekolte oluyodu. Bi keresinde bi bayan arkadaşım maşallah goguslerin cok dolgun cok guzel demisti. Icten ice nasil gulmustumama benim kalcam büyük biraz. Yani 90-92 kadar.oyle olunca goguslerim cok orantisiz oluyodu. İnşallah şimdi daha güzel duracaklar
Tskler cnm ya bnm direnler takili kalmisti sirtim cok agridi valla 3 gun yasam kaliteso dye bsy kalmadi ama bgn brz kendme geldm sanki yarinda sargilar cikarsa dahada rahatlicakmisim insallah:)R rnp06 P prensess21 kızlar geçmiş olsun hafta sonu yazamadım. yorumlarından daha iyi olduğunuzu anladım. nasıl görüntüden memnunmusunuz? lilis sen daha ağrılı geçiriyosun sanırım kas altı olmasından dolayı şimdi nasılsın? dayanılmaz bir ağrımı? yaşam kaliteni nasıl etkiliyor ağrıların?.
bir an önce iyileşir ve normal hayatlarınıza dönersiniz inşallah. merakla foto bekliyoruz.
Canım 90 92 geniş değil ki, benim ki 1 metreZayif sayılırım minyon tipliyim üst bedenim xs. Gogsumde ameliyattan once alt kismi 75 üstten 85 kadardi.göğüs dokum vardi.daha doğrusu varmış ben göğsüm hic yoklar derdim. Dolgulu 75a beden sutyen taktigim zaman müthiş dekolte oluyodu. Bi keresinde bi bayan arkadaşım maşallah goguslerin cok dolgun cok guzel demisti. Icten ice nasil gulmustumama benim kalcam büyük biraz. Yani 90-92 kadar.oyle olunca goguslerim cok orantisiz oluyodu. İnşallah şimdi daha güzel duracaklar
Ney 1 metre :)Csnım
Canım 90 92 geniş değil ki, benim ki 1 metre
Benim kalcalarimin ölçüsü canimNey 1 metre :)
Armut tipliyim gogus bel ince kalcalar var.tabi birazfa basen o yuzden çok belirgindi onu soylemek istedim canimCsnım
Canım 90 92 geniş değil ki, benim ki 1 metre
Himm kiz 1 metre kalca olcusumu olur bnmde 90di bel 65 giguslerde 65 di ayni duruodu ust kismim:))))Benim kalcalarimin ölçüsü canim
Benimde belim 65 canimHimm kiz 1 metre kalca olcusumu olur bnmde 90di bel 65 giguslerde 65 di ayni duruodu ust kismim:))))
Yanlis okumusum kalcam 1 metre degil 90-91 cm kadar ama kalca güzel tabi goguslerde onu desteklerseHimm kiz 1 metre kalca olcusumu olur bnmde 90di bel 65 giguslerde 65 di ayni duruodu ust kismim:))))
Cok sevindim canim bizimkiler birisi sana çarpar diye cikarmiyolar. Kontrolümde yarin o yüzden cikamadm.Ayy disari ciktim cok mutluyum :)
Walla ii geldi evde patladim sutyen almaya cktim mecbur :)Cok sevindim canim bizimkiler birisi sana çarpar diye cikarmiyolar. Kontrolümde yarin o yüzden cikamadm.
Agrilarin nasil peki? Direnlerin cikti mi?Walla ii geldi evde patladim sutyen almaya cktim mecbur :)
canlarım fıstık gibisiniz maşallah.benim belim 75 cm, kalçam da 99 cm ( 1 metre işte)Benimde belim 65 canim
Evet direnler cikti rahatladim dayanilmaz agrilar gecti dyeblrm yarin sutyene gecicem bakalimAgrilarin nasil peki? Direnlerin cikti mi?
C
canlarım fıstık gibisiniz maşallah.benim belim 75 cm, kalçam da 99 cm ( 1 metre işte)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?