Cok tşk ederim :) dikişler evet silindi bayaşimdi baktım çok güzel olmuş gerçekten.ben daha resm yükleyemedim.yüklediğimde haber vericem.hiç dikiş izi yok ne güzel.ama olsun eskisini düşününce o izlerede razı oluyorum.ayrıca çatlaklarında yokmuş çok şanslısın canım
Cok guzel olmussun her işlemin ayri basarili. Sanirim yenide göğüs ameliyati dusunuyosun. Ama zor olamayacak mi canimCok tşk ederim :) dikişler evet silindi baya
Daha ii dune gore ama solda sanci saplanio direnleri hissetmeye basladim batiyo arada sen nasil oldun bugun brz uyuyabldm ama gece gunduz filanAgrilarin nasil oldu canim
Ben cok şükür iyiyim ama arada diren yeriyle dikiş yerleri sancilaniyor. Tabi boyutu ds beni cok üzüyor.Insallah sonuçtan memnun kalirimDaha ii dune gore ama solda sanci saplanio direnleri hissetmeye basladim batiyo arada sen nasil oldun bugun brz uyuyabldm ama gece gunduz filan
Su an kac cc takildi.ve sen kac istiyodunprenseest: 39837461 .!.:sardunyam16 gozume küçük geliyor.tabi korseyle öyle hissediyo olabilirim. Açıldığı zaman ablam çok güzel olmus dedi. Hemsirelerde aynisini söylüyor.ama dedigim gibi ben suan icin korkuyorum
Aslinda ben druma birakmistim.beğendiğim resimleri gosterio cok büyük olmasin ama yaptirdigima degsin gözümü doyursun demistim. Göğsünün azimsanmayacak kadar cok göğüs cilt dokunda kalin o yuzden kas üstü olacak dedi. Sureclerim daha kolay olacak diye hemen kabul oldum. Yani kas üstü 250 cc high profil konulduSu an kac cc takildi.ve sen kac istiyodun
Walla ben daha boyutunda seklinde degilim cok umrumdada degil cunku agrilar gecsin dye bekliorum bide ilaclardanmi nedir afedersiniz ama lavobaya cikamadim karnim sanciyor bideR rnp06 . Kendini cok zorlama canim. Rahat edebildigin kadar ihtiyaclarini karsila. Cok dikkatli ol. Carsambaya kadar olabildigince nazlan.iyice dinlen. Ara ara yuru bol su ic. Agrilarini düşünme. Ben öyle yapmaya calisiyorum. Ama boyutu aklımdan çıkmıyor. Ay ikinci bi ameliyati düşünmek bile istemiyorumdirenlerinde bikac gün kaldigi icin muhtemelen daha rahat cikacaktir.zaten forumda bi benim canim o kadar agridi sanirim.herkes hissetmediğini söylüyordu. İnşallah daha rahat sureclerimiz olur
O bende de var canim ama insallah hepsi gececk. Kas alti için normal agrilarin. Ama uzaktan olanlari izledigim kadariyla bi iki güne daha rahatlicaksin.agrilarin azalacaktir. Bende simdiden öyle düşünmek istemiyorum ama ameliyat icin cok çok sıkıntı yaşadım. Çektiğim her seye degsin istiyorum evet agri esigim mi kas üstü avantaji mi ki muhtemelen bu.. Cok fazla agrilarim yok cok şükür. belki bu yüzden kendime dert edecek biseyler ariyorum ki bu da elimde degilWalla ben daha boyutunda seklinde degilim cok umrumdada degil cunku agrilar gecsin dye bekliorum bide ilaclardanmi nedir afedersiniz ama lavobaya cikamadim karnim sanciyor bide
Dr.un kim.kas ustunde gercekten cok kolay surec geciyor..bide cc olcusu beden yapisiyla cok alakali.omuz genisligi, kalca genisligi falan hepsi goyus seklini olumlu veya olumsuz gosterebiliyor.banada 250 kas ustu takildi.ben cok buyuk istemedigim icin buyuklugunden memnunum.[/QUOTE]TE="prensess21, post: 39837836, member: 653395"]Aslinda ben druma birakmistim.beğendiğim resimleri gosterio cok büyük olmasin ama yaptirdigima degsin gözümü doyursun demistim. Göğsünün azimsanmayacak kadar cok göğüs cilt dokunda kalin o yuzden kas üstü olacak dedi. Sureclerim daha kolay olacak diye hemen kabul oldum. Yani kas üstü 250 cc high profil konuldu
Aynen kas ustu dsha az agrili oluodu bide iste doktor bana sen daha fazla hissedersin demisti gerfinligi olede oldu yaa sekli dogal olsnda ben doyarim hani dumduzken bole olmasi bile mutlu eder yani:) cektgimze deger ins tabikiO bende de var canim ama insallah hepsi gececk. Kas alti için normal agrilarin. Ama uzaktan olanlari izledigim kadariyla bi iki güne daha rahatlicaksin.agrilarin azalacaktir. Bende simdiden öyle düşünmek istemiyorum ama ameliyat icin cok çok sıkıntı yaşadım. Çektiğim her seye degsin istiyorum evet agri esigim mi kas üstü avantaji mi ki muhtemelen bu.. Cok fazla agrilarim yok cok şükür. belki bu yüzden kendime dert edecek biseyler ariyorum ki bu da elimde degilAma dr.uma kendimi ifade edebildigimi düşünüyorum ve eminim o da beni mutlu edecek şeyi yapmıştır. İnşallah kolay rahat süreçlerimiz olur.
Merak etmeyin Haziran'da hepinizi daha da yoracağım inşallahCanim yeni de olsa bu surecin icerisindeyim her zaman sorularin olursa bekliyorum.inşallah hersey gönlünce olur
Çoook teşekkürler canımmmBenim 3 ay oldu baya değişti izlemeye aldm
Her zaman bekliyorumMerak etmeyin Haziran'da hepinizi daha da yoracağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?