Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

diğer yöntemleri bilmem arkadaşım..fakat duyduğum kadarıyla diğer yöntemler sağlıklı deilmiş.mesela yağ enjekte yöntemi belli zamandan sonra eriyormuş..burdada çok pahalı.5 binden başlıyor..
Yag enjekte yöntemi gibi fakat yag kök hücrelerle karistiriliyor ve böylelikle kalici bi sonuc oluyor daha yeni oldugu icin ve bi cok doktor yapamadigi icin fazla yaygin degil bu yöntem.

Yag enjekte yöntemi gibi fakat yag kök hücrelerle karistiriliyor ve böylelikle kalici bi sonuc oluyor daha yeni oldugu icin ve bi cok doktor yapamadigi icin fazla yaygin degil bu yöntem.
bu zamna kdr ıkan yöntemlerde en etkilisinn silikon oldugunu biliyorum sadece

meme altı kesisi 7000 dedi. Koltukaltı endoskopik yöntemle de 10000 dedi.

illa koltuk altı kesisimi istiyorsun? bence meme altı daha gizlenebilir bir yer... ayrıca 10000 de 7000 de çok yüksek rakamlar
daha uygun ve çok iyi yapan doktorlar var bence. Oğuz Kılıç'la görüşmeyi bi dene bence.

hngi doktor cok yuksek verms fyatları

Ameliyatimiza saatler kaldi. Bi an vaz mi gecsem diyorum. Ama cok fazla stres yaşadım.sevdiklerimi ikna etmek benim için cok zor oldu. Nasil vazgecebilirim.hem sonrasini dusundukce tarifsiz mutluluk kapliyor. Anneme ablama eger agrilarim fazla olursa bana cikolata yedirin mutluluk hormonu salgilar diye. Hatta nutella istedim birazdan alirlar. Bende aksam yola cikacam.ucak saati ameliyat saatime uymadığı icin otobuste aldim.gecede rahat uyuyamicam. Uykusuz zamanlar bizi bekliyor sanirim

canım acil şifalar diliyorum. inşallah bir önce olur biter ağrısız sızısız en az şikayetle normal hayatına dönersin.

Canım bana da fiyat çok geldi aslında.Volkan hoca ile görüştükten sonra başka hiç bi doktora gidemedim.O kadar profesyonel ve samimi geldi ki bana, hemen o an ameliyat olasım geldi.Ben de koltuk altı kesisini hiç bilmiyordum.Kendisi önerdi.Bana yaptığı memeleri ve koltuk altının iyileşmiş halini gösterdi.Çok beğendim.Koltuk altında hani tüylü bölgede katlanmadan kaynaklanan doğal çizgiler var ya...işte tam ortadaki çizgiden yerleştiriyormuş endoskopik cerrahiyle.

doktoruna ısındıysan ve güvendiysen bencede farklı doktorlarla kafanı karıştırma. ama fiyatı biraz yüksek geldi bana.
koltuk altı kesisi kişiden kişiye değişir bence iz olayı yaa. çünkü benim koltuk altımda hiç pürüz yok mesela senin ki nasıl bilmiyorum ama kimisinde evet çizgiler olur iz de belli olmaz aralarında. seninki nasıl eğerki pürüzsüzse her kolunu kaldırdığında görünücek.

Forumda Libra nınki de koltukaltı kesisi.Ama onunkini Ferruh Bingül yapmış.Onunkiler de çok güzel.İzin durumu da çok iyi.6. Aydan sonra kayboluyormuş tamamen.Ben de onu gördükten sonra Ferruh beyi de bi görme kararı aldım.O 7000 e yapmış.

onu bende gördüm evet hakikaten çok başarılı katlantı izi gibi duruyor. ama dediğim gibi zaten pürüzlüyse arada kaynayıp gidiyor iz. ama pürüz yoksa sıkıntı bence.

Canım ya yapanlardan resim atma şansınız yok mu acaba ne kadar doğal duruyo çok merak ediyorum yani normal mi acaba yoksa abartı mi oluyo birde dikiş izi falan belli oluyomu acaba

Canım,benim koltuk altım çizgi çizgi.Sanırım Ağdadan oldu.Yani şu anda bile 3 tane çizgisi var

eşin izin veriyormu peki ameleyata
Canım daha yeni verdi.Seni izlemeye aliiim da gör canım.hep karşı çıktı 2 çocuk emzirdin ne silikonu fln dedi.Baktı ben herkesin memesine bakıyorum.Tamam hadi git yaptır dedi.O gün bügündür de forumda arkadaşlarımdan eğitim alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…