Evet :)cuma aksamSende mi cuma gunu oluyodun canim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet :)cuma aksamSende mi cuma gunu oluyodun canim :)
Benimde ogleden sonra :)Evet :)cuma aksam
EveSende mi cuma gunu oluyodun canim :)
Amin insallah dua ediorum bende bol bol ne zor ismis:)Benimde ogleden sonra :)
Cok cok farkli duyguymus. Bıçak altina yatacaksin belki cok fazla agrili günlerin olacak. Enfeksiyon riski ve uzun süre kapsül korkusu .ama yine sonucu düşündükçe insan cok mutlu oluyor. Rabbim olanlari ,yeni olacaklari ve olmayi dusunenleri hic bi zaman utandirmasin. Pişmanlığını göstermesin insallah
Eve
Amin insallah dua ediorum bende bol bol ne zor ismis:)
bn ankra atilla kurtay kas altı olcam :)Arkadaşlar nerede,kime, hangi yöntemle .... Olacaksınız? Bilgi verirseniz sevinirim![]()
YARIN BENDE OLCAM ARKADAŞIM..ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUNbn ankra atilla kurtay kas altı olcam :)
SAĞOL ADAŞ SANADA GECMİŞ OLSUN YARN BZM İÇİN BUYUK GUN SEN KME OLUOSUN :)YARIN BENDE OLCAM ARKADAŞIM..ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN![]()
SLM CNM BENİMDE YARIN AMELİYATIM VAR.KAS ALTI OLACAKArkadaşlar nerede,kime, hangi yöntemle .... Olacaksınız? Bilgi verirseniz sevinirim![]()
CANIM BEN KAÇ GÜNDÜR UYKU UYUMUYORUM..BİDE SANA BİŞİ SORAYIM ADAŞ ADET GÜNÜM YAKLAŞTI GÖĞÜSLERİMDE HASSASİYET VE HAFİF BÜYÜME VAR..HER ADET ÖNCESİ OLUR BU..SORUN OLURMU Kİ..BU ARADA KAÇ CC TAKILCAK SANA.SAĞOL ADAŞ SANADA GECMİŞ OLSUN YARN BZM İÇİN BUYUK GUN SEN KME OLUOSUN :)
BEN DENİZLİDE OLCAM CANIM :)CANIM BEN KAÇ GÜNDÜR UYKU UYUMUYORUM..BİDE SANA BİŞİ SORAYIM ADAŞ ADET GÜNÜM YAKLAŞTI GÖĞÜSLERİMDE HASSASİYET VE HAFİF BÜYÜME VAR..HER ADET ÖNCESİ OLUR BU..SORUN OLURMU Kİ..BU ARADA KAÇ CC TAKILCAK SANA.
SAĞOL ADAŞ SANADA GECMİŞ OLSUN YARN BZM İÇİN BUYUK GUN SEN KME OLUOSUN :)
aa bak o konuyla ilgili bisy duymadm hc burda bana bugun belirlicez kaç cc olcgnı ama 300 325 fln düşünüor doktorumCANIM BEN KAÇ GÜNDÜR UYKU UYUMUYORUM..BİDE SANA BİŞİ SORAYIM ADAŞ ADET GÜNÜM YAKLAŞTI GÖĞÜSLERİMDE HASSASİYET VE HAFİF BÜYÜME VAR..HER ADET ÖNCESİ OLUR BU..SORUN OLURMU Kİ..BU ARADA KAÇ CC TAKILCAK SANA.
benim doktorum abartmışmı o zamanaa bak o konuyla ilgili bisy duymadm hc burda bana bugun belirlicez kaç cc olcgnı ama 300 325 fln düşünüor doktorum
VUCUT ÖLÇÜLERİN NEDİR CNMbenim doktorum abartmışmı o zaman400cc
boy 1.58 kilo 59 canım.75 beden takıyorum.normalde göğsüm var.fakat 2 çocuk emzirdikten sonra biraz deforme oldular haliyle...28 yaşındayım.ya senin..VUCUT ÖLÇÜLERİN NEDİR CNM
ANKARA TUNALIDAArkadaşlar Atilla bey nerede?
hımm ben braz zayıfım yaa büyük olsun istemedm 48 kiloyum 1,65 boy bide omuzlar dar gögüs kafesim dar yani :)boy 1.58 kilo 59 canım.75 beden takıyorum.normalde göğsüm var.fakat 2 çocuk emzirdikten sonra biraz deforme oldular haliyle...28 yaşındayım.ya senin..
yuvarlak tercih ettim ben dekoltem düzgün dursun diye.orta profil kas altı 400 cc..senin damlamıhımm ben braz zayıfım yaa büyük olsun istemedm 48 kiloyum 1,65 boy bide omuzlar dar gögüs kafesim dar yani :)
bende yuvarlak istedm ama zaten yuvarlak durmıcak oda damla seklini alcak merak etme dedi bn öncesnde damla istiodum vazgectmyuvarlak tercih ettim ben dekoltem düzgün dursun diye.orta profil kas altı 400 cc..senin damlamı