- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
canım merhaba.sen hangi doktor ile görüşmeye gittiğini söylersen ona göre sana söylediği fiyat şöyle ya da böyle diyebilirim ben..eğer devlet hastanesi ise çok normal bir fiyat.. ya da boğaziçi tıp merkezinin fiyatları çok ucuz diyorlardı orası ise de verilen fiyat normaldir..ben Barış Çakır a 3.5 ay önce 6500 tl ye ameliyat oldum..şu an da doktorum 7500 tl ye ameliyat yapıyor..istanbuldaki özel hastanede ameliyat yapan doktorların çoğu bu fiyat civarındadır..Naci Çelik in yaptığı göğüsleri de çok beğeniyorum o da 7500 8000 tl civarı diye biliyorum.
Arkadaşlar merhaba,
Siteye yeni üye oldum Yakın zaman önce ben de göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünmeye başladım Geçen hafta sonu randevu alarak muayene olmaya gittim. Bana verilen fiyat 3.500 TL idi. 290 cc damla olarak düşündü doktor. Forumdan okuduğum kadarı ile fiyat hep yüksek sizlerin yazdığınız mesajlarda Acaba diye düşünmeye başladım Henüz ilk görüşmem olduğu için ve konu hakkında çok bilgi sahibi olmadığım için pek fazla düşünmedim üzerinde İstanbulda ikamet ediyorum. Başka doktorlara da gidip muayene olmakta fayda vardır herhalde? Bir de fiyat sizce nasıl acaba? Göğüslerim 75 bedeni tam olarak doldurmamakta Bu yüzden de hep dolgulu sütyen kullandım Bikinilerde de keza aynı durum söz konusu idi Sizlerin fikirleri nelerdir? Boyum 1.75 kilom 57.. Şimdiden çok teşekkürler