Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhaba günlerdir sizleri takip ediyorum 2007 den beri tüm önerileri sohbetleri okudum:) ve bdende gögüs müyütme amelıyatına karar verdim.. yalnız ıkı dr görüşmesine gittim..Antalya Seçkin Okşar ve Akın demiralay... Seçkin bey damla silikon yaparım ve harika bir memen olacak dedi..çünkü dogum vs yok artı hiç sarkmam yok 80 gögsüm ama yaygın daha dogun ve dekolte istediğimden..Akın beye gittım yuvarlak silikon dedi..ikiside kas altı dedi fakat Seçkin bey meme altı dedi Akın bey koltuk altı dedı..acil destek istiyorum sizden

arkadaşlar merhaba günlerdir sizleri takip ediyorum 2007 den beri tüm önerileri sohbetleri okudum:) ve bdende gögüs müyütme amelıyatına karar verdim.. yalnız ıkı dr görüşmesine gittim..Antalya Seçkin Okşar ve Akın demiralay... Seçkin bey damla silikon yaparım ve harika bir memen olacak dedi..çünkü dogum vs yok artı hiç sarkmam yok 80 gögsüm ama yaygın daha dogun ve dekolte istediğimden..Akın beye gittım yuvarlak silikon dedi..ikiside kas altı dedi fakat Seçkin bey meme altı dedi Akın bey koltuk altı dedı..acil destek istiyorum sizden

Oncelikle kararin ne olursa olsun insallah senin icin en dogrusu olur. Benim yorum yapmam suan icin belki dogru degil henüz o ameliyati atlasmamis birisi olarak. Ama bende cok uzun süredir araştırdığım kadariyla sunu söyleyebilirim. Suan sarkiklik olmayan bi goguste damla belki guzel duracaktir.ama ilerde dogumdan sonra hatta yercekime karsi gelemeyisinden dolayı göğüs sarkacaktir. Yuvarlak proteze baktigimiz zaman protezin cok sert kivami olmazsa, kas altina konulduğunda kasin uygulayacağı baskiyla zamanla zaten damla modele dönüşecektir. Cok fazla dogum ve emzirmelerle sonrasinda sarkabilir. Yani cabuk sarkma riski bi nebze olsun azalir diye düşünüyorum.

Ben koltuk altı oldum ve memnunum ama tavsiyem,koltuk altı yaptıracaksan bu konuda çok tecrübeli ve sonuçlarına güvendiğin biri olmalı.daha zor bir teknik ve yaptırıp memnun olmayanlar da var.yaptıracağın doktorun bol bol öncesi sonrası resimlerine bakıp içine sinerse ona göre karar ver.

kızlar ablamın bol ağrılı ameliyatından sonra korkmuştum.. aylin hanıma olmuştu ameliyatını.. şimdi gözümü kararttım.. yaz sonu ameliyat olmaya karar verdim 4000-5000 TL mümkünse üniversite hastanesinde İSTANBULDA bana doktor önerilerinizi yazar mısnız lütfennn

Merhaba zuhtu demire mi gogus ameliyati oldunuz? Pisman misiniz acaba ?
Evet canım zühtü bey yaptı ameliyatımı benim dikleştirme ve protez oldu ama tekrar ameliyat olcam çünkü yeteri kadar dikleşmedi ve istediğim gibi olmadı sizde mi zühtü bey e ameliyat oldunuz?

Evet canım zühtü bey yaptı ameliyatımı benim dikleştirme ve protez oldu ama tekrar ameliyat olcam çünkü yeteri kadar dikleşmedi ve istediğim gibi olmadı sizde mi zühtü bey e ameliyat oldunuz?
Evet benimkini de cok buyuk, yapay, sert ve kocaman dikis izli yapti malesef :( his kaybi var ustelik. tekrar kime amlyt olcksnz acaba bu defa baya iyi ararstrmak grrek sanrm:(

Evet benimkini de cok buyuk, yapay, sert ve kocaman dikis izli yapti malesef :KK43: his kaybi var ustelik. tekrar kime amlyt olcksnz acaba bu defa baya iyi ararstrmak grrek sanrm:KK43:
Canım peki zühtü beye Şikayetlerinizi söylediniz mi ne diyor.

Canım peki zühtü beye Şikayetlerinizi söylediniz mi ne diyor.
Evet soyledim ama surekli duzelecegini soyledi acikcasi cok umursamadi ve bu vakitten sora duzelmeyecegni bildigim icin fazla bsey soylemedim doktora gtmeyi kestim. Zaten ben ozellkle kucuk olsn die her defasinda soyledim ama onu bile umursamamis anlasilan:(

Evet soyledim ama surekli duzelecegini soyledi acikcasi cok umursamadi ve bu vakitten sora duzelmeyecegni bildigim icin fazla bsey soylemedim doktora gtmeyi kestim. Zaten ben ozellkle kucuk olsn die her defasinda soyledim ama onu bile umursamamis anlasilan:KK43:
Canım fotoğrafın varsa bakabilir miyim

kızlar ablamın bol ağrılı ameliyatından sonra korkmuştum.. aylin hanıma olmuştu ameliyatını.. şimdi gözümü kararttım.. yaz sonu ameliyat olmaya karar verdim 4000-5000 TL mümkünse üniversite hastanesinde İSTANBULDA bana doktor önerilerinizi yazar mısnız lütfennn
Oncelikle insallah hic bi zaman pismanlik yasamazsin yasamayiz :KK68::KK68:
Universite hastanesi olmasi sart mi ? Çünkü ozelde de o fiyatlarda var . Mesela bogazici 4500 esteword 5500..
Ben bu cuma gunu hayirlisiyla estewordde olacam. Herkes icin hayirlisi neyse o olsun

Universite hastanesi olmasi sart mi ? Çünkü ozelde de o fiyatlarda var . Mesela bogazici 4500 esteword 5500..
Ben bu cuma gunu hayirlisiyla estewordde olacam. Herkes icin hayirlisi neyse o olsun
kime oluyorsun esteworlde :D

Op. Dr. Volkan Serdar Otrakci. Nasil heyecanliyim anlatamam :KK28:
bende esteworld de oldum ama Bülent Tekerekoğlu yaptı ameliyatımı. bi arkadaş daha aynı doktora olcaktı sanki öyle okumuştum konularda. hayırlısı olsun şimdiden heycanını anlıyorum istediğin gibi olur insallah canım şekli cc ne konuştunuz

Çok şükür sonunda oldu 2. Günündeyim 1.5 saatlik uçak yolculuğumu yaptım çok zorlanmadim genital bölgede sorun ağrı vs. Yaşamıyorum ama göğüslerimde ağrım var yinede mutluyum kendime baktıkça çok mutluyum darisi tüm isteyen arkadaşlarımın başına :-D
Canım hangi doktor da yaptirdin bende istiyorum yardimci olurmusun birde fiyatını soylermisin

Valla özelde fiyat uçuk diye devlet düşündüm ama fiyat iyiymiş:)))
Canımm inşalla ağrısız acısız süper bi ameliyat olur erzurumdan kalkıo gidicem ameliyat için.. ön muayene ücretleri falan nasıl?

Back