Kas altı damla mentor 225 cc takıldıCok gecmis olsun kizlar.hayirli olsun...
N1a7z arkadasim valla bravo ucak yolculugunu iyi basarmissin.kas ustumuydu??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kas altı damla mentor 225 cc takıldıCok gecmis olsun kizlar.hayirli olsun...
N1a7z arkadasim valla bravo ucak yolculugunu iyi basarmissin.kas ustumuydu??
çok geçmiş olsun dr ömer beyin adını çok duydum damlamı yuvarlakmı takıldı çok iyi bi fiyata mal oldu bu operasyon yazmışın fiyat öğrenebilirmiyim rica etsemmerhaba kızlar bende meme büyütme operasyonu geçirdim bugün 14. günüm sağ ve sol göğsüme 250 şer cc mentor takıldı , diren takmaya ihtiyaç duyulmadı. kas üstüne yerleştirildi ve şu an gayet iyi durumdayım sadece ara ara hafif ağrılarım oluyor . batmanda yaşıyorum ve bu operasyon için giresun a sevgili doktorum ömer ekin in yanına gittim ve 3. günümde batman a geri döndüm. kendisine buradan tekrar tekrar çookkk teşekkür ediyorum çünkü mükemmel bi iş çıkardıayrıca forumda yazılan fiyatları görünce çok şaşırdım
, çünkü inanın çok iyi bi fiyata mal oldu bu operasyon. ayrıca çok ilgili ve çok sevecen bi dr. daha önce hiç ameliyat olmamış biri olarak bu operasyona gülerek geçtim ve inanın hiç tedirgin olmadım çünkü sevgili doktorum ömer ekin ve ekibi o güveni fazlasıyla verdi.kendisine müteşekkerim
![]()
Perşembe günü 11:00 de girdim ameliyata 15:30 gibi çıktım 2 operasyon aynı anda oldu genital estetikte yaptirdigim için uzun sürdü kas altı 225 cc takıldı göğüs altından dikislerim var damla mentor kullanıldı dirhene gerek yok dedi takmadı aynı gün kalktım yürüdüm ertesi gün uçak yolculuğu bile yaptım çok sıkıntı yok sadece kas ağrısı oluyor yatarken kalkarken birine ihtiyacım oluyor kollarımı pek yormuyorum dr. Normal dedi genital bölge ise hiç bi ağrı sizi yok gayet iyi :-Dçok geçmiş olsun ..biraz bilgi verebilirmisin
250 cc mentor yuvarlak takildi kas üstüne ve gidis gelis haric 3500 tl =) totalde 4000 tl i bulmadi 3. Gunumde aktarmali ucak yolculugu gecirdim ve kollarimi cok rahat hareket ettirebiliyor durumdaydim sadece kollari fazla yukari kaldirmak yasak onun dışında çok rahatim =)çok geçmiş olsun dr ömer beyin adını çok duydum damlamı yuvarlakmı takıldı çok iyi bi fiyata mal oldu bu operasyon yazmışın fiyat öğrenebilirmiyim rica etsem
Burda fiyatlar çok yüksekti ve uzak tarihlere gün veriolardi devlette oldum dr.ismet bingöl du çok ilgili alakalı birisi 3500 e mal oldu rica ederim umarım en yakın zamanda sende istediğin memişlere kavuşursunneden ist değilde elazığ da oldunuz devlet hastnesimi özeldemi dr ismi bu operasyon ne kadara mal oldu şimdiden tşk ederim
Merak ettiğin ne varsa sorabilirsin girmeden önce konuşuyodum ama net değildi gidince görüştüm ben tek gün için uygundum sağolsun oda kabul etti gerçekten çok mükemmel bi dr. En ufak şeylerle bile ilgileniyor hastanedeki herkes çok iyiydi hemşire hasta bakıcı tüm personel güle oynaya gönderdiler beni ameliyatacnm sorularım inş bunaltmamıştır iii bi dr uygun fiyat araştırıyorum
cnm güle güle kullan memişlerini evet dediğin gibi uygun fiyat foto yüklersen benide izlemeye alırmısın rica etsem250 cc mentor yuvarlak takildi kas üstüne ve gidis gelis haric 3500 tl =) totalde 4000 tl i bulmadi 3. Gunumde aktarmali ucak yolculugu gecirdim ve kollarimi cok rahat hareket ettirebiliyor durumdaydim sadece kollari fazla yukari kaldirmak yasak onun dışında çok rahatim =)
cnm sende güle güle kullan memişlerini herşey için tşk ederim ben çock emzirdiğim için biraz beklemem gerekli sütün çekilmesi felan işte foto yüklersen eğer benide izlemeye alırsan çok sevinirimMerak ettiğin ne varsa sorabilirsin girmeden önce konuşuyodum ama net değildi gidince görüştüm ben tek gün için uygundum sağolsun oda kabul etti gerçekten çok mükemmel bi dr. En ufak şeylerle bile ilgileniyor hastanedeki herkes çok iyiydi hemşire hasta bakıcı tüm personel güle oynaya gönderdiler beni ameliyata
çok teşekkür ederim tabi en.kısa zamanda yüklerimcnm sende güle güle kullan memişlerini herşey için tşk ederim ben çock emzirdiğim için biraz beklemem gerekli sütün çekilmesi felan işte foto yüklersen eğer benide izlemeye alırsan çok sevinirim
Çok teşekkür ederim , hayırlısı ile sende bi an önce cicislere sahip olursun umarim =) oz3lden fotoğraf atarim sana , dr.um gercekten cok ilgili ve cok sevecen biri onun icin batmandan giresun a gittigime fazlasiyla değdi.cnm güle güle kullan memişlerini evet dediğin gibi uygun fiyat foto yüklersen benide izlemeye alırmısın rica etsem
Merhaba, fiyatla ilgili bi bilgim yok ama eger gogus dokunuz hic yoksa damla implant size en uygun olanı. Hangisinin olacagina dr. Göğüs yapiniza göre karar veriyor ve doktorunuza guvenmeniz lazm cunku inanin en iyisini yapiyor . Ben bu konuda doktorum sayin ömer ekin e guvend8m sonuctan da cook memnunum.Merhabaa:) Ameliyat olmuş ve bu konuda bilgi sahibi arkadaşlara bir kaç sorum varr
1.Yuvarlak silikon neden damla silikondan daha ucuz?
2.Yuvarlak silikon gerçekten damladan daha mı yumuşak oluyor?
3.Damla silikon yuvarlaga göre daha sarkık mı duruyor?
4.Dekolte için üst kısmının dolu olmasın için yuvarlak mı yaptırmalıyım?
5.Göğüs dokum yok, damla mı daha güzel olur yuvarlak mı?
Teşekkürler şimdideen![]()
Merhaba, fiyatla ilgili bi bilgim yok ama eger gogus dokunuz hic yoksa damla implant size en uygun olanı. Hangisinin olacagina dr. Göğüs yapiniza göre karar veriyor ve doktorunuza guvenmeniz lazm cunku inanin en iyisini yapiyor . Ben bu konuda doktorum sayin ömer ekin e guvend8m sonuctan da cook memnunum.
Daha önce ankaradaydi ama şu an giresun devlet hastanesinde. Bende batman dan giresun a gidip oldum bu ameliyati. Bana 250 cc yuvarlak implant takıldı. Bugun 17. Günüm ve oldukça rahatım =) . Kesinlikle tavsiye ederim ömer bey i =)Ömer Ekin ankarada mıydı? Nerede oldunuz ameliyatınızı? Birde size damla mı takıldı yuvarlak mı??
Daha önce ankaradaydi ama şu an giresun devlet hastanesinde. Bende batman dan giresun a gidip oldum bu ameliyati. Bana 250 cc yuvarlak implant takıldı. Bugun 17. Günüm ve oldukça rahatım =) . Kesinlikle tavsiye ederim ömer bey i =)
Cook teşekkür ederim =) . Siz isterseniz dr.beyle bi görüşünn belki o size yardimci olabilirGeçmiş olsuuun sizin adınıza çok sevindim :) Ama keşke Ömer bey ankarada kalsaydıbenim giresuna gitmem imkansız
![]()
1.tam bilemiyorum ama daha yoğun yapıda ve şekilli olmasından kaynaklanıyor olabilir.benim doktorumda arada 500 lira fiyat farkı vardı.Merhabaa:) Ameliyat olmuş ve bu konuda bilgi sahibi arkadaşlara bir kaç sorum varr
1.Yuvarlak silikon neden damla silikondan daha ucuz?
2.Yuvarlak silikon gerçekten damladan daha mı yumuşak oluyor?
3.Damla silikon yuvarlaga göre daha sarkık mı duruyor?
4.Dekolte için üst kısmının dolu olmasın için yuvarlak mı yaptırmalıyım?
5.Göğüs dokum yok, damla mı daha güzel olur yuvarlak mı?
Teşekkürler şimdideen![]()