Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

1.tam bilemiyorum ama daha yoğun yapıda ve şekilli olmasından kaynaklanıyor olabilir.benim doktorumda arada 500 lira fiyat farkı vardı.
2. Yuvarlaklar farklı yumuşaklıkta olabiliyor.benimki en yumuşak olan cohesive 1.ama damla olanlar şeklini koruması için en sert olan cohesive 3 oluyor sadece.
3 bence damla da gayet güzel duruyor.sarkık durmuyor.
4.dekolte için yuvarlak ve özellikle high profile yuvarlak üst kısmı daha dolgun gösteriyor bana göre.
5.bu tercihe bağlı bence.benim dokum çok azdı ve bizim için doğallık çok önemli dediğimiz için doktorum bana damlayı önerdi.geçiş hiç belli olmaz diye.ama ben yuvarlak istiyordum.sonuçta bana mod plus yuvarlak takıldı ve dokum az olmasına rağmen son derece doğal göründüklerini düşünüyorum.

Çok teşekkür ederiim :) bende sizden sonra kesinlikle yuvarlak istediğime karar verdim:)

Selam kızlar..
Başlığa uygun olarak arzum77'nin yazdıklarında vurgulamak istediklerim var.

*Ben 8 gün önce ameliyat olan birisi olarak kesinlikle ama kesinlikle "pipet" olmazsa olmaz diyorum. Hastanede vardır dedik almadık yanımıza. Yokmuş meğerse. İlk su içerken hatta ilk çorbayı bile içerken dert oldu yokluğu.

*Hastanede terlik verseler bile (kağıttan verirler genelde) kolayca giyeceğiniz sizi sağlam tutan rahat bir "terlik". Kağıt terliği mi ayağıma geçireyim, kendimi dik mi tutayım, yürümeye mi çalışayım, adım atarken ayağımdan kayan kağıttan yapma acayip terlik bozuntusunu mu parmaklarımla tutmaya çalışayım bilemedim. Hemen çantadan getirdiğim terlikleri kullandım. Ohh be..

*Ayağınızda hastaneden ayrılırken hoop diye giyebileceğiniz "en rahat ayakkabı / en rahat sokak terliği" giymeyi unutmayın. Ben rahat işte deyip spor ayakkabılarımla gittim. Tamam rahat olmasına rahat da. O ayaklar şişti tabi. Çekecek lazım tekrar giymek için. Anneciğim kendi parmağını topuklarıma çekecek yaptı bitanem. Dışarıda da deli yağmur var yanımızdaki terliğe de güvenemedik. O zaman dedim ki keşşşke arkası açık bir ayakkabım olsaydı yanımda ya da işte hoop diye giyebileceğim bir şey aradım.

*Üzerinize rahatça giyebileceğiniz, kollarınızı arkadan geçirebileceğiniz belki Erkek-L beden öncen fermuarlı boynunuza kadar kapatan "üst giysisi". Ben kapalı eşofman üstümü götürdüm yanımda ama öyle hemen giyemiyorsunuz işte. Rahat olan şey o haldeyken dar geldi. Kolumu geçiremedim önümü kapatamadık. Eşim kendi montunu verdi. Bandajın üstüne mont giydim.

*Bir de evde bol bol yastık lazım. Sırt kısmınızı doldurmaya bi kaç tane, 2 tane kollara destek olsun diye, bi tane de popo altına. Neden bilmiyorum benim en çok kuyruk sokumum rahatsız etti yatarken.

*Evde istirahat halindeyken sırtınıza hafifçe masaj yapacak biri lazım. Kanatlar, omuzlar, sırt, bel, popo masaj istiyor.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.. Hepinize mutlu yeni cicişler dilerim..

Selam kızlar..
Başlığa uygun olarak arzum77'nin yazdıklarında vurgulamak istediklerim var.

*Ben 8 gün önce ameliyat olan birisi olarak kesinlikle ama kesinlikle "pipet" olmazsa olmaz diyorum. Hastanede vardır dedik almadık yanımıza. Yokmuş meğerse. İlk su içerken hatta ilk çorbayı bile içerken dert oldu yokluğu.

*Hastanede terlik verseler bile (kağıttan verirler genelde) kolayca giyeceğiniz sizi sağlam tutan rahat bir "terlik". Kağıt terliği mi ayağıma geçireyim, kendimi dik mi tutayım, yürümeye mi çalışayım, adım atarken ayağımdan kayan kağıttan yapma acayip terlik bozuntusunu mu parmaklarımla tutmaya çalışayım bilemedim. Hemen çantadan getirdiğim terlikleri kullandım. Ohh be..

*Ayağınızda hastaneden ayrılırken hoop diye giyebileceğiniz "en rahat ayakkabı / en rahat sokak terliği" giymeyi unutmayın. Ben rahat işte deyip spor ayakkabılarımla gittim. Tamam rahat olmasına rahat da. O ayaklar şişti tabi. Çekecek lazım tekrar giymek için. Anneciğim kendi parmağını topuklarıma çekecek yaptı bitanem. Dışarıda da deli yağmur var yanımızdaki terliğe de güvenemedik. O zaman dedim ki keşşşke arkası açık bir ayakkabım olsaydı yanımda ya da işte hoop diye giyebileceğim bir şey aradım.

*Üzerinize rahatça giyebileceğiniz, kollarınızı arkadan geçirebileceğiniz belki Erkek-L beden öncen fermuarlı boynunuza kadar kapatan "üst giysisi". Ben kapalı eşofman üstümü götürdüm yanımda ama öyle hemen giyemiyorsunuz işte. Rahat olan şey o haldeyken dar geldi. Kolumu geçiremedim önümü kapatamadık. Eşim kendi montunu verdi. Bandajın üstüne mont giydim.

*Bir de evde bol bol yastık lazım. Sırt kısmınızı doldurmaya bi kaç tane, 2 tane kollara destek olsun diye, bi tane de popo altına. Neden bilmiyorum benim en çok kuyruk sokumum rahatsız etti yatarken.

*Evde istirahat halindeyken sırtınıza hafifçe masaj yapacak biri lazım. Kanatlar, omuzlar, sırt, bel, popo masaj istiyor.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.. Hepinize mutlu yeni cicişler dilerim..

Bu arada tüm bu yazdıklarımı yanlış başlık altına yazmışım

kızlar merhaba..ameliyat günüm belli oldu..haldun beyle görüştüm ayın 27 sinde cuma günü ameliyat olucam inşallah..biraz heyecan ve biraz korku var içimde..
Canım merhaba 25 gün oldu kas altı damla 325 CC takıldı düz bir gosum vardı şimdi çok güzel oldu ilk bir hafta rahatsızlık oluyor sonrası o kadar değil umarım başarılı ve güzel sonuç alırsın şimdiden geçmiş olsun

Canım merhaba 25 gün oldu kas altı damla 325 CC takıldı düz bir gosum vardı şimdi çok güzel oldu ilk bir hafta rahatsızlık oluyor sonrası o kadar değil umarım başarılı ve güzel sonuç alırsın şimdiden geçmiş olsun
teşekkür ederim cnm..benimde aynı bildiğin duvar göğüs falan yok :) banada kas altı damla 330 veya 390 deniycek dr um

merhabaa şimdi meme büyütme operasyonu düşünüyorum doktoruda buldum karar verdm sayılır aa iş yerine ne gibi bsy dyeblrm 2 3 gun izin almam gerekcek çnkü ama sağlam bi sallama olmalı :D tabi gögüsle ilgili :)

kızlar izmir de göğüs büyütme ameliyatı olucam cuma gününe 2 Dr.dan randevu aldım izmirde göğüs büyütme ameliyatı olan arkadaşlar özelden bana dr.isimlerini kaç cc konulduğunu kesi yeri gibi en önemlisi memnuniyetlerini ve tabiki ücret bilgilerini isterlersede fotolarını gönderebilirlerse çojk sevinirim şimdiden teşekkürler

kızlar izmir de göğüs büyütme ameliyatı olucam cuma gününe 2 Dr.dan randevu aldım izmirde göğüs büyütme ameliyatı olan arkadaşlar özelden bana dr.isimlerini kaç cc konulduğunu kesi yeri gibi en önemlisi memnuniyetlerini ve tabiki ücret bilgilerini isterlersede fotolarını gönderebilirlerse çojk sevinirim şimdiden teşekkürler
cnm kadın hastalığından olucam de kimse detay soramaz o zaman..

Mrb bende olmayı dusunuyorum doktorla gorusmem bar pztsı benim 2 yasında bır kızım var annem yanımda olacsk bır hafta 10 gun acaba onu kac gun kaldıramıycam bu problemı cok takıyorum kafama alt degıstırmem falan getekecek bellı bır sureden sonrabir de calısıyorum 10 gun rapor alıcam sonradında otomatık vıtrs araba kullanabılırmıyım

Mrb bende olmayı dusunuyorum doktorla gorusmem bar pztsı benim 2 yasında bır kızım var annem yanımda olacsk bır hafta 10 gun acaba onu kac gun kaldıramıycam bu problemı cok takıyorum kafama alt degıstırmem falan getekecek bellı bır sureden sonrabir de calısıyorum 10 gun rapor alıcam sonradında otomatık vıtrs araba kullanabılırmıyım

Bu arada dr bana ne der bılmıyorum ama yontem olarak daha cok kas zarı altını kullanıyormuş dıye duydum tecrubelı arkadaşlardan yardım beklıyorum

Merhaba ben fransadan kizlar bende estetik yaptirmak istiyorum, esimi ikna edemiyorum fiyat konusunda cok fazla diyor Yaptirirsanda bayan olsun diyor , yardimci olursaniz cok memnun olurum isin icinden cikamiyorum

Arkadaşlar önceden meme dokusu olmayanlarda büyük cc ler, ameliyat sonrası daha mı çok ağrı yapıyor? eğer öyleyse,bu gerginlik anlamına da gelir.O zaman meme derisinde çatlak falan da oluşur.Arkadaşlar ben 2 doğum yaptım.Hamileliğin 3.ayında kullanmaya başladığım bi jel vardı:phytolastil gel.Hiç çatlağım olmadı.Sürekli de zeytin yağı sürüyordum karnım ve memelerime.Ben Haziranda olcam inş ameliyatı.Şimdiden bu kremi alıpmemelerime mi sürsem??Yaptıranarkadaşlarda silikondan sonra çatlak oldu mu??? Wallahi böyle bi risk varsa bunuazaltmak için elimizden geleni yapalım.

Back