canım o sesin gelmesi normal bendede vardı çok paniklemiştim ama 5.veya 6. günde geçiyor hiç merak etme.Kizlaar
Bugün 4. Günüm
Kas altı 300 cc
Sağ göğsüm den hem hafif bir ses geliyor ara ara hem de inceden titreşim oluyor? Normal mi bu?
Bir de bugüne kadar hep sağ memede hassasiyet vardı. Sabaha karşı solun ağrısı ile uyandım.
Bir an evvel normale donsem keşke.
O kadar ağrı kesici içiyorum baş ağrısı da cabası
rica ederim cnm..bende burdaki arkadaşların yorumları sayesinde karar verdim olmayatşk ederim yeni üyeyim bnde ameliyat olmak istiyorum ama emzirdiğim için bir sene beklemem lazımmış şimdiden bilgi ediniyorum pskolojim çok bozuldu benimde ark takip ediyorum onlar sayesinde cesaretlendim
kaç cc istiyosun düşündün mü yaptırmışken dolgun dolgun yaptır bencerica ederim cnm..bende burdaki arkadaşların yorumları sayesinde karar verdim olmaya
sen nasıl isterdin peki damlamı yuvarlakmı?
en az 300 olsun istiyorum ama dr ne derse o[/QUOTE
gerçi vücut ölçülerinede bağlı ama 300 iii de bundan aşağısı küçük olur gibi geliyor bende 400 yada yukarısı istiyorum inş banada kısmet olur
damla yuvarlak ben ikisinidebide beğeniyorum bide olsunda ne olursa olsun diyorumsen nasıl isterdin peki damlamı yuvarlakmı?
Benim 2. Günüm ağrı olayı benide çok zorluyo masaj yapıyomusun?Kizlaar
Bugün 4. Günüm
Kas altı 300 cc
Sağ göğsüm den hem hafif bir ses geliyor ara ara hem de inceden titreşim oluyor? Normal mi bu?
Bir de bugüne kadar hep sağ memede hassasiyet vardı. Sabaha karşı solun ağrısı ile uyandım.
Bir an evvel normale donsem keşke.
O kadar ağrı kesici içiyorum baş ağrısı da cabası
çok geçmiş olsun ..biraz bilgi verebilirmisinÇok şükür sonunda oldu 2. Günündeyim 1.5 saatlik uçak yolculuğumu yaptım çok zorlanmadim genital bölgede sorun ağrı vs. Yaşamıyorum ama göğüslerimde ağrım var yinede mutluyum kendime baktıkça çok mutluyum darisi tüm isteyen arkadaşlarımın başına :-D
Çok şükür sonunda oldu 2. Günündeyim 1.5 saatlik uçak yolculuğumu yaptım çok zorlanmadim genital bölgede sorun ağrı vs. Yaşamıyorum ama göğüslerimde ağrım var yinede mutluyum kendime baktıkça çok mutluyum darisi tüm isteyen arkadaşlarımın başına :-D
Cok gecmis olsun kizlar.hayirli olsun...merhaba kızlar bende meme büyütme operasyonu geçirdim bugün 14. günüm sağ ve sol göğsüme 250 şer cc mentor takıldı , diren takmaya ihtiyaç duyulmadı. kas üstüne yerleştirildi ve şu an gayet iyi durumdayım sadece ara ara hafif ağrılarım oluyor . batmanda yaşıyorum ve bu operasyon için giresun a sevgili doktorum ömer ekin in yanına gittim ve 3. günümde batman a geri döndüm. kendisine buradan tekrar tekrar çookkk teşekkür ediyorum çünkü mükemmel bi iş çıkardıayrıca forumda yazılan fiyatları görünce çok şaşırdım , çünkü inanın çok iyi bi fiyata mal oldu bu operasyon. ayrıca çok ilgili ve çok sevecen bi dr. daha önce hiç ameliyat olmamış biri olarak bu operasyona gülerek geçtim ve inanın hiç tedirgin olmadım çünkü sevgili doktorum ömer ekin ve ekibi o güveni fazlasıyla verdi.kendisine müteşekkerim
çok teşekkürler silver5 :)Cok gecmis olsun kizlar.hayirli olsun...
N1a7z arkadasim valla bravo ucak yolculugunu iyi basarmissin.kas ustumuydu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?