Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

damla daha doğal yuvarlaksa daha yapay gibi duruyor sanki yada aklımızda böyle kalmış bundan dolayı sanıyorum

tşk ederim yeni üyeyim bnde ameliyat olmak istiyorum ama emzirdiğim için bir sene beklemem lazımmış şimdiden bilgi ediniyorum pskolojim çok bozuldu benimde ark takip ediyorum onlar sayesinde cesaretlendim

canım o sesin gelmesi normal bendede vardı çok paniklemiştim ama 5.veya 6. günde geçiyor hiç merak etme.

tşk ederim yeni üyeyim bnde ameliyat olmak istiyorum ama emzirdiğim için bir sene beklemem lazımmış şimdiden bilgi ediniyorum pskolojim çok bozuldu benimde ark takip ediyorum onlar sayesinde cesaretlendim
rica ederim cnm..bende burdaki arkadaşların yorumları sayesinde karar verdim olmaya

cnm youtube den damlamı yuvarlak silikon mu yaz araştır dr anlatımını yapıyo fikir amaçlı iii oluyo cnm

ben görselde arattım bulamadım..anlatımdan ziyade görsele ihtiyacım var cnm

Çok şükür sonunda oldu 2. Günündeyim 1.5 saatlik uçak yolculuğumu yaptım çok zorlanmadim genital bölgede sorun ağrı vs. Yaşamıyorum ama göğüslerimde ağrım var yinede mutluyum kendime baktıkça çok mutluyum darisi tüm isteyen arkadaşlarımın başına :-D

Benim 2. Günüm ağrı olayı benide çok zorluyo masaj yapıyomusun?

çok geçmiş olsun ..biraz bilgi verebilirmisin

merhaba kızlar bende meme büyütme operasyonu geçirdim bugün 14. günüm sağ ve sol göğsüme 250 şer cc mentor takıldı , diren takmaya ihtiyaç duyulmadı. kas üstüne yerleştirildi ve şu an gayet iyi durumdayım sadece ara ara hafif ağrılarım oluyor . batmanda yaşıyorum ve bu operasyon için giresun a sevgili doktorum ömer ekin in yanına gittim ve 3. günümde batman a geri döndüm. kendisine buradan tekrar tekrar çookkk teşekkür ediyorum çünkü mükemmel bi iş çıkardı ayrıca forumda yazılan fiyatları görünce çok şaşırdım , çünkü inanın çok iyi bi fiyata mal oldu bu operasyon. ayrıca çok ilgili ve çok sevecen bi dr. daha önce hiç ameliyat olmamış biri olarak bu operasyona gülerek geçtim ve inanın hiç tedirgin olmadım çünkü sevgili doktorum ömer ekin ve ekibi o güveni fazlasıyla verdi.kendisine müteşekkerim

Cok gecmis olsun kizlar.hayirli olsun...
N1a7z arkadasim valla bravo ucak yolculugunu iyi basarmissin.kas ustumuydu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…