Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hayırlı olsuuuun sıkıntının en büyüyünü atlattın.benim 5. Gün oldu haaala düzenli ağrı kesici kullanıyorum ve bak gecenin 3 buçuğunda Uykusuz ve forumdayım.çünkü tam uzanamayınca uyuyamıyoruuum . Bu süreci çok kolaylıkla atlatan arkadaşımız var.sanada acil şifalar dilerim..

bnmde bakma imkanım varmı yaptrcm yakın zmnda merak ediorum :)

bugün 16. günüm ameliyatın ertesi günü regli oldum zaman zaman akıntı zaman zaman kanama şeklinde hala devam ediyor başka bir sorunum yok ağrı acı gibi. sizde yaşadınızmı bunu merak ediyorum.

Senin nasıl oldu?Biraz bahseder misin?
Hayatım evet ön gün oklarını kukanamazsin ve ağır kaldırmak yasak uzun bir zaman oğlunu kucağına alamazsin kas altı 325 CC takıldı göğsüm nerdeyse dümdüz du şu An çok güzel 85 beden göğsüm var meme altı kesisi ile yapıldı kanamam olduğundan koltuk altına takılan diren vardı ikinci gün çıkartıldı dikislimin uzunluğu sadece 3 Cm dr kamuran efendioglu harika bir dr kibar mütevazı ve bi okadar güler yüzlü sevecen este world tavsıye ediyorum düşün bence sevgiler

Acaba vucudum silikonlara alismadigi icin tepki mi veriyor. Mide bulantisi cok kotu keske agrim olsaydi dedirtiyo. Psikolojim bozuldu daha once boyle bisi yasayan ya da duyan var mi
Ameliyatın 2. Gününden 5. Gününe kadar devamlı midem bulanmıştı ne kadar kustum hatırlamıyorum bile anesteziden ve kullanılan ağrı kesici kas gevşeticilerden olduğunu düşünüyorum 5. Gün ilaç almayı kestim ve düzeldim

Canım bende 34 yaşındayım ve 2 çocuk annesiyim bende nerdeyse dümdüzdüm evet mutluydum etrafındaki herkesten iltifat alan kocası tarafından çık sevilen bi kadındım ama bi yanım hep eksikti kendimce sana tavsiyem sakın erteleme ve yaptır Dr um Ankara da benim çokda memnun kaldım düşünürsen yardımcı olurum sevgiler....

Olmaz mı tatlım oluyor tabiki bende 2,5 kilo fazla çıkmıştım

Sevgili mister81, sana da çoook geçmiş olsun.Umarım herşey yolundadır şimdi. Bana bilgi verirsen çok sevinirim. Doktorun kimdi? Hangi yöntemle ? Handi marka silikon? falan filan . Sen zaten aynı süreçlerden geçmiş biri olarak biliyorsun merak ettiklerimi.Benim hiç meme dokum yok. Dual plan, natrella, koltukaltı kesisi dedi doktorum. 10000 de fiyatı. Çok kokuyorum vallahi.

Ben de öyleyim. Bu isteğimi bi kaç arkadaşıma söyledim. kızdılar bana. senin memeye ihtiyacın yok sen çok güzelsin, hiç yakıştıramadık senin gibi mutluluk saçan bi insana .... dediler. Ama onlar eşimin yanında giyinip soyunurken ne kadar utandığımı anlayamıyorlar

Ya da hiç sütyen bulamamanın nasıl bişey olduğunu, ya da bulduğun o fındık memelerine uygun 1 tane sütyeni yıkayıp yıkayıp giydiğini bilemezler.AAAh aaahhhhh

Galiba herkes uyumuş:))) Müsait olunca yazın lütfen. Aydınlatın beni arkadaşlar. Aman haaaa Grey'in Anastasia'yı aydınlattığı gibi değil. Teşekkürler.

Canım yıllarca korktuğum için ertelediğim ameliyatı olalı 5 ayı geçti .mentor 275cc sol 300 cc sağ high profil mentor marka Dual plan ve meme altı kesisi evet ilk 4-5 gün zor ama ilk kalktığın an kadar kötü değil yani öyle ağrıdan öldüm değil ama kolayda olduğunu söyleyemem benim göğüs dokum yok denecek kadar azdı ve simetri vardı ayrıca sol memede çökme vardı doktorum çok uğraşmış sağolsun ama sonuç gerçekten beni mutlu etti ilk zaman biraz daha büyük olsun isterdim diyordum şimdi protez oturdukça onuda söylemiyorum yani bence erteleme birgün bile pişman olmadım tek keşkem daha önce yaptırmamak oldu.dıktorum Gürhan Ulusoy bu arada

Ayrıca 10 bin çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…