Hayırlı olsuuuun sıkıntının en büyüyünü atlattın.benim 5. Gün oldu haaala düzenli ağrı kesici kullanıyorum ve bak gecenin 3 buçuğunda Uykusuz ve forumdayım.çünkü tam uzanamayınca uyuyamıyoruuummerhaa amelıyatım dun 16.00 da oldum 17.00 amelıyatdan cıktım 345 cc kas ustu damla protes takıldıagrım yok sadece yatıp kalkarken zorlanıyorum bıde yururken put gıbıyım dokundugumda cok gergın tas gıbıler bu surec ne zaman gecer
bnmde bakma imkanım varmı yaptrcm yakın zmnda merak ediorum :)Mutluluk Merhaba canım. Ben de Libra gibi ferruh beye ameliyat oldum.16. Günüm bugün. Ferruh bey muayene si ücretsizdir. Ben koru hastanesinde ameliyat oldum.325 cc koltuk altı kas altına yerleştirildi. Natrelle allergan takıldı. Benim de foto var izlemeye alabilirim seni. Ben 7000 e ameliyat oldum.
---
cnm meraba gecmiş olsun önce. bende yaptırıcam fakat fiyatlar çok uçuk. este word ile görüştüm ön muayene ücretsiz dedi tavsiye ediyomusun. 5 bin bence en fiyatlardan biri. daha fazlasını vermem zaten. kaç cc snn
Hayatım evet ön gün oklarını kukanamazsin ve ağır kaldırmak yasak uzun bir zaman oğlunu kucağına alamazsin kas altı 325 CC takıldı göğsüm nerdeyse dümdüz du şu An çok güzel 85 beden göğsüm var meme altı kesisi ile yapıldı kanamam olduğundan koltuk altına takılan diren vardı ikinci gün çıkartıldı dikislimin uzunluğu sadece 3 Cm dr kamuran efendioglu harika bir dr kibar mütevazı ve bi okadar güler yüzlü sevecen este world tavsıye ediyorum düşün bence sevgilerSenin nasıl oldu?Biraz bahseder misin?
Tamam canım izlemeye alıyorum senibnmde bakma imkanım varmı yaptrcm yakın zmnda merak ediorum :)
Ameliyatın 2. Gününden 5. Gününe kadar devamlı midem bulanmıştı ne kadar kustum hatırlamıyorum bile anesteziden ve kullanılan ağrı kesici kas gevşeticilerden olduğunu düşünüyorum 5. Gün ilaç almayı kestim ve düzeldimAcaba vucudum silikonlara alismadigi icin tepki mi veriyor. Mide bulantisi cok kotu keske agrim olsaydi dedirtiyo. Psikolojim bozuldudaha once boyle bisi yasayan ya da duyan var mi
Canım bende 34 yaşındayım ve 2 çocuk annesiyim bende nerdeyse dümdüzdüm evet mutluydum etrafındaki herkesten iltifat alan kocası tarafından çık sevilen bi kadındım ama bi yanım hep eksikti kendimce sana tavsiyem sakın erteleme ve yaptır Dr um Ankara da benim çokda memnun kaldım düşünürsen yardımcı olurum sevgiler....Ben de bu operasyonu olmak istiyorum ve Ankaralı arkadaşlarımın yardımını bekliyorum!!Burada ismini çokça duyduğum Volkan Tayfur ile görüştüm. Görüşmeden çok memnun kaldım. Ama yine de tedirginim.Çok korkuyorum. 2 evladım var. 35 yaşındayım.Hiç memem yok. Dümdüzüm, sadece minicik 2 kabartı( Aslında çok mutluyum ama oğlan çocuğu gibiyim. Ben de kendimi daha özgüvenli hissetmek istiyorum.Siteye de yeni üye oldum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Olmaz mı tatlım oluyor tabiki bende 2,5 kilo fazla çıkmıştımkızlar bişi sorucam..bu ameliyattada vücutta ödem oluyomu?tartıya çıkıyorum üç dört kilo fazlam var..hem artık bundan sonra tartılırken şu silikoncukların ağırlığını düşücez dimi kilomuzdan :)))
Bu fazlaliklar ne zaman ve nasil gider acabaOlmaz mı tatlım oluyor tabiki bende 2,5 kilo fazla çıkmıştım
Canım yıllarca korktuğum için ertelediğim ameliyatı olalı 5 ayı geçti .mentor 275cc sol 300 cc sağ high profil mentor marka Dual plan ve meme altı kesisi evet ilk 4-5 gün zor ama ilk kalktığın an kadar kötü değil yani öyle ağrıdan öldüm değil ama kolayda olduğunu söyleyemem benim göğüs dokum yok denecek kadar azdı ve simetri vardı ayrıca sol memede çökme vardı doktorum çok uğraşmış sağolsun ama sonuç gerçekten beni mutlu etti ilk zaman biraz daha büyük olsun isterdim diyordum şimdi protez oturdukça onuda söylemiyorum yani bence erteleme birgün bile pişman olmadım tek keşkem daha önce yaptırmamak oldu.dıktorum Gürhan Ulusoy bu aradaSevgili mister81, sana da çoook geçmiş olsun.Umarım herşey yolundadır şimdi. Bana bilgi verirsen çok sevinirim. Doktorun kimdi? Hangi yöntemle ? Handi marka silikon? falan filan . Sen zaten aynı süreçlerden geçmiş biri olarak biliyorsun merak ettiklerimi.Benim hiç meme dokum yok. Dual plan, natrella, koltukaltı kesisi dedi doktorum. 10000 de fiyatı. Çok kokuyorum vallahi.
Burası bunu bilenlerle dolu tatlımYa da hiç sütyen bulamamanın nasıl bişey olduğunu, ya da bulduğun o fındık memelerine uygun 1 tane sütyeni yıkayıp yıkayıp giydiğini bilemezler.AAAh aaahhhhh
Ayrıca 10 bin çokSevgili mister81, sana da çoook geçmiş olsun.Umarım herşey yolundadır şimdi. Bana bilgi verirsen çok sevinirim. Doktorun kimdi? Hangi yöntemle ? Handi marka silikon? falan filan . Sen zaten aynı süreçlerden geçmiş biri olarak biliyorsun merak ettiklerimi.Benim hiç meme dokum yok. Dual plan, natrella, koltukaltı kesisi dedi doktorum. 10000 de fiyatı. Çok kokuyorum vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?