Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bence sonuçlarını görüp beğendiğin kişiye yaptırmalısın.ben ankara da ferruh bingül e yaptırdım yine koltuk altı kesisiyle.çok memnunum.volkan tayfur a yaptırıp çok memnun olan,güzel sonuçlar alan arkadaşlar da var.

mutluluk2015 .!.:
Çook geçmiş olsun Sardunyam16.Nasılsın? ağrın var mı? eğer kendini iyi hissediyorsan aklımdaki soruları az çok biliyorsundur??Biraz bilgi verirsen çok sevinirim
Canim benim göğüs dokum vardi.sarkikti.meme basi yukari alindi,kucultuldu,diklestirme yapildi.250cc protez konuldu.bukadar.uyudum uyandim, goğüslerim istedigim sekle geldi.sormak istediklerin varsa cevaplarim

100 .yıl 10 000 tl, akay 11000 tl, medicana 12000 tl dedi.Koltuk altı kesisini kendi önerdi. Bu fiyatlar koltukaltı için. meme altı 7000, 8000, 9000 şeklinde sanırım.

koltuk altı kesisini hiç iz kamadığı için önerdi. Yine de bilemiyorum tabi. fiyat çok sanki.

Ferru Bingül ü de çok duydum. Zühtü Demir ve Ferruh bingül ilk muayene için ücret alıyorlar mı? Volkan tayfur ilk muayenede ücret almıyor.Zühtü ve Ferruh beye ameliyat olan arkadaşlarım bilgi verebilirler mi?

Zühtü be de ilk muayeneden ücret almıyor ama tavsiye eder miyim etmem yinede sen bi görüş istersen.

libra 72, ben seni nasıl izlemeye alcağımı bilmiyorumyeniyim ya ondan . çok özür dilerim sanırım bilgisayar işlerinde biraz cahilim.

bu arada benim 3,5 yaşındaki ufaklık uyanmak üzere. her an çıkabilirim. Yine de lütfen her türlü bilgiyi bekliyorum. Müsait olur olmaz okuyacağım ve yazacağım.

Canım ben 6000 e yaptırdım.ben yaptırırken yuvarlak 6000,damla 6500 dü.ama ben yaptırdıktan sonra zam gelmiş.fiyatlar değişmiş.ben nar şatıroğlu hastanesinde oldum.

bybt :))))) canımız sağolsun yahu. sen neden memnun kalmadın?
Canım benim dikleştirme ve protez oldu ama çok dikleştirilmemiş ve hala göğüs başlarım aşağıda ve sarkık duruyor ama bunu dr olması gereken göğüs şekli budur aslında diye geçiştiriyor.

bu fark doktor farkı mı, hastane farkı mı, reklama harcanan parayı çıkartma derdi mi... anlamadım ki???Ama Ferruh beyle de görüşeceğim en yakın zamanda.

Bilemiyorumki canım.ben yaptırdığım dönemde de volkan bey 9000 e yapıyor diye duymuştum.her doktor farklı fiyat veriyor.ama ben ferruh bey den çok memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…