Canim benim göğüs dokum vardi.sarkikti.meme basi yukari alindi,kucultuldu,diklestirme yapildi.250cc protez konuldu.bukadar.uyudum uyandim, goğüslerim istedigim sekle geldi.sormak istediklerin varsa cevaplarimmutluluk2015 .!.:Çook geçmiş olsun Sardunyam16.Nasılsın? ağrın var mı? eğer kendini iyi hissediyorsan aklımdaki soruları az çok biliyorsundur??Biraz bilgi verirsen çok sevinirim
Zühtü be de ilk muayeneden ücret almıyor ama tavsiye eder miyim etmem yinede sen bi görüş istersen.Ferru Bingül ü de çok duydum. Zühtü Demir ve Ferruh bingül ilk muayene için ücret alıyorlar mı? Volkan tayfur ilk muayenede ücret almıyor.Zühtü ve Ferruh beye ameliyat olan arkadaşlarım bilgi verebilirler mi?
Yok canım ben değilim nerdeee öyle göğüslerim olsaydı keşke:)bybt!! resimdeki sen misin??? muhteşem duruyor da
Canım benim dikleştirme ve protez oldu ama çok dikleştirilmemiş ve hala göğüs başlarım aşağıda ve sarkık duruyor ama bunu dr olması gereken göğüs şekli budur aslında diye geçiştiriyor.bybt :))))) canımız sağolsun yahu. sen neden memnun kalmadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?