Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Gecmis olsun.ben de diklestirme ve protez oldum 1 hafta once.sizin meme uclarinizda oyuncak gibi sonradan takilmis gibi duruyomu?? Su anki goruntu korkunc.alttaki dikisler de korkunc.nasil siliklesecek bunlar hic aklim almiyo
ay canım ya korktum bak şimdi çok mu kötü duruyor?doktora sordunmu peki ne dedi?.ne zaman düzelmeye başlarmış?meme başı büzük büzük değildir inşallah .bende daha görmedim.ameliyat korkusunu atlattık şimdide iz korkusu bastı.inşallah güzel iyileşirler..

meme ucu cevresi cok tuhaf sonradan yapismis gibi ve dokununca hic his yok su an.alt kisim dikis te buzuk buzuk ama bunlar hepsi gececek dedi doktor.sag memenin dikisi daha berbat diyerine gore.yorgan dikilmis gibi

meme ucu cevresi cok tuhaf sonradan yapismis gibi ve dokununca hic his yok su an.alt kisim dikis te buzuk buzuk ama bunlar hepsi gececek dedi doktor.sag memenin dikisi daha berbat diyerine gore.yorgan dikilmis gibi
benim sargılarım yarın açılacak.neyle karşılaşıcamı bilmiyorum.sargının üzerinden göğüs ucuna ellediğimde sanki gıdıklanıyo gibi olyor.bu his olduğu anlamınamı geliyo acaba.bu gece bana uyku yok.kafama takarım ben şimdi.bir seneye dikiş anca toparlanır diyorlar ama tırstım iyice

Ben gordugum halde manzarayi yine de rahatim cunku doktoruma guveniyorum.o kendinden cok emin gececek bunlar cok silik iz kalacak diyor.korkma sen de rahat ol.internetten de foto bulamadim.hep 1 ay 3 ay sonrasi fotolari var

Ben gordugum halde manzarayi yine de rahatim cunku doktoruma guveniyorum.o kendinden cok emin gececek bunlar cok silik iz kalacak diyor.korkma sen de rahat ol.internetten de foto bulamadim.hep 1 ay 3 ay sonrasi fotolari var
senin kas üstü,kas altı nasıl olmuştu.kaç cc konuldu..

Bende sadece dikleştirme oldum yarin iki hafta olacak dikleştirmede iz çok oluyo meme etrafi ve alta uzanan bir cizgi ve memenin alti boyunca yeni olmasina ragmen bazi yerlerdeki izler çok incecik görünüyo simdilik ilerde iyice belirsizlecegini düşünüyorum meme basi hiç belli olmuyo iyileştikçe tamamem yok olmasada silikleşirler.

senin kas üstü,kas altı nasıl olmuştu.kaç cc konuldu..
Canim benim kas alti 300cc konuldu
Benim meme ucu ve altinda dikey cizgi var.tam lolipop.meme altinda yok kesi ama dikisler hic estetik gorunmuyo belki daha cok yeni.muhakkak ilerde duzelecektir

Canim benim kas alti 300cc konuldu

Benim meme ucu ve altinda dikey cizgi var.tam lolipop.meme altinda yok kesi ama dikisler hic estetik gorunmuyo belki daha cok yeni.muhakkak ilerde duzelecektir
Canım benim de izlerim çok kötü ben snlatmak için bi tabir bulamamıştım sen çok güzel açıklamışsın yorgan dikilmiş gibi :) benim doktorumda geçecek diyor ama bakalım zaman gösterecek.benim meme ucuna dokununca acı bi his oluyor hissediyorum yani belki senin hala uyuşuk olduğu için hissetmiyor olabilirsin.

slm kızlar..ben perşembe günü haldun beyle görüşmeye gittim..çok yoğun olduğu için ameliyat günümü henüz alamadım..ayın 23.de tekrar gidicem tahliller yapılacak ve ameliyat gününe karar verilecek..bu arada görüşmemizde çok sıcak kanlı ve ilgili idi..mentor ve allergan protez kullanıyormuş, ikiside çok iyi dedi..ben mentor kullanıyor diye diğer markayı hiç araştırmadım..bilgisi olan arkadaşlar sizce nasıl bi protez allergan?

Ikisi de iyi diye biliyorum allergan kullandigini bilmiyordum ben. Bu arada ben de cok yakin zaman önce haldun hocaya ameliyat oldum. Hic agrim olmadi diyebilirim ama eve giderken yolun uzun olmasi mide bulantisi yapti. Insallah senin de hic agrin olmaz.

inşallah canım dediğin gibi olur..allergan kullandığını bende daha önce duymadım o yüzden şaşırdım..hangisini istersen onu takarız dedi..net kararı ameliyat günü için gittiğimde veririz artık..haldun bey birde bana bidahaki geldiğinde dolgusuz sütyenle gel dedi..silikon boyutu hakkında deneme yapıcakmış..nasıl bi sütyen giymem gerekir,yarım atlet tarzı sporcu sütyenimi yoksa,şu eski tarz penye sütyenlerdenmi giymeliyim?

Insallah.. Tam bilmiyorum ben unutup dolgulu sutyenle gitmistim ama bence normal dolgusuz penye sutyenler.

ne kadar tuttu ameliyat masraflarınız acaba ve hangi protez

bugün kontrele gittim.yapışkanlı bantlar açıldı..ama açılırken kalbim duracak sandım..çok kötü bi görüntüyle karşılaşıcamı sandım..kafamı kaldırıp biraz baktım ben bile inanamadım..meme başı o kadar muhteşemki dikiş izi hiç belli değil..öyle yapmacık görüntüsüde yoktu ..dikey çizgiyi göremedim ama ondada bi sorun olucanı sanmıyorum..üzerine bant yapıştırıldı..ewe gelince dayanamayıp en alt kısmını birazcık kaldırıp baktım,gayet güzeldi..şu an çok sevinçliyim..şişlikler geçince iyice oturucakmış..doktoruma çok çok teşekkür ediyorum..beni hayal kırıklığına uğratmadı..ellerine sağlık..

Sinlestirme olan kizlar resim eklemeyi dusunuyormusunuz ben cok merak ediyorum izleri lutfen !
Ben de biliyorsunuz sadece protez var ve diklestirme yaptirmak istiyorum

Cuma gunu ameliyat oldum ve hastaneden ciktigimdan beri 3 gundur sabah mide bulantisi ile uyaniyorum bu normal bir sey mi sizde dd olmus muydu cok kotu hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…