Canim tabiki soru soracaksin yoksa nasil bilgi edineceksin bende herkesin kafasini utulesim ameliyat olmadan tam 4 ay :))aslında biraz şüpeliyim ayrık duruyormu acaba yada cokmu sert cok soru sordum biliyorum ama bir sey daha acaba yuvarlak protezmi yoksa damlamı sizce yardımınız için çok teşekkürederim mükemmel bir site
Geçmiş olsun canım, Eser hanımın bu sitede yaptığı bir ameliyat sonucunu görmüş kendisinden çok soğumuştum, inşallah senin sonucun çok güzel olur.[/QUOTE]925350işi.birazda yapiyamber: 655772"]Dr. Eser aydogdu...acibadem hastanesi....dr.ameliyatta diren takacagini soylemisti.ama kanamam olmadigi icin takmamis..
çok tesekkürederim tatlım sonucların cok güzel profilini inceledim ne kadar ödemiştin meme estetiği için ve ne zaman olmustun ameliyatiCanim tabiki soru soracaksin yoksa nasil bilgi edineceksin bende herkesin kafasini utulesim ameliyat olmadan tam 4 ay :))
Simdi ayrik yada birlesik durmasi senin simdiki yapindan kaynaklanan bir gorunum olacak ilk basta sert ama daha sonra yumsamaya basliyacak tabiki tam bir gercek meme kiyavimda olmuyor
Benim dokum cok ve gayet yumsaklar ve esim dokundugu zaman hissedip hissetmedini sordum oda gercek meme gibi dedi hic hissetmiyorum dedi
Yuvarlak yada damla bu hem senin nasil bir meme istedigine bagli artik cogu doktor yuvarlak kullaniyor kas alti oldugu zaman zaten dogal meme gibi duruyor top top durmuyor
Bazi doktorlarda damla kullanmayi tercih ediyor yani sen bir kac resim bak nette damla yada yuvarlak sekline belki istedigin meme seklini bulursun
Benim arkadasim da damla var gercekten onunki de yuvarlak gibi duruyor
Tabi aslinda doktorlar neyi onerirse bir bildikleri vardir
Bir cevap daha yazim bunu da aklina takabilirsin
Boyut olarak kac cc diye dusuneceksin birde sen begendigin resimleri goster doktoruna doktorun anlar az cok kac cc oldugunu
Eger baska sorularin varsa cevaplarim canim
bu arada canım sana diren takıldımı bu diren olayı beni biraz korkutuyordaCanim tabiki soru soracaksin yoksa nasil bilgi edineceksin bende herkesin kafasini utulesim ameliyat olmadan tam 4 ay :))
Simdi ayrik yada birlesik durmasi senin simdiki yapindan kaynaklanan bir gorunum olacak ilk basta sert ama daha sonra yumsamaya basliyacak tabiki tam bir gercek meme kiyavimda olmuyor
Benim dokum cok ve gayet yumsaklar ve esim dokundugu zaman hissedip hissetmedini sordum oda gercek meme gibi dedi hic hissetmiyorum dedi
Yuvarlak yada damla bu hem senin nasil bir meme istedigine bagli artik cogu doktor yuvarlak kullaniyor kas alti oldugu zaman zaten dogal meme gibi duruyor top top durmuyor
Bazi doktorlarda damla kullanmayi tercih ediyor yani sen bir kac resim bak nette damla yada yrlak sekline belki istedigin meme seklini bulursun
Benim arkadasim da damla var gercekten onunki de yuvarlak gibi duruyor
Tabi aslinda doktorlar neyi onerirse bir bildikleri vardir
Bir cevap daha yazim bunu da aklina takabilirsin
Boyut olarak kac cc diye dusuneceksin birde sen begendigin resimleri goster doktoruna doktorun anlar az cok kac cc oldugunu
Eger baska sorularin varsa cevaplarim canim
Canim bana dren takildi ama inan cikartinca hic bir aci duymadim sadece tuaf bir sey ama acitmiyorbu arada canım sana diren takıldımı bu diren olayı beni biraz korkutuyorda
çok teşekkürederim tatlım çok yardımcı oldun önceliğim senin doktorun olucak hakkında biraz arastırma yaptım oldukca olumlu sonuclar cıkardım ayrıca tatlm direnler cıkarıldıktan sonra herhangi bir işlem yapılıyormu cıkarıldığı yere ve cıkarılırken acıyormuCanim bana dren takildi ama inan cikartinca hic bir aci duymadim sadece tuaf bir sey ama acitmiyor
Benim kombin oldugu icin fiyat degisik lipo ve germe icin
Ama sadece memeye 6000/7000 tl arasidir
Ameliyatim 24 aralik ta oldu
Sardunyam ben pazartesi amlyt olacam ameliyat haneye giriş anı korkusu var.umarım herşey yolunda gider.Herkese merhabalar.bende ensonunda dun saat 3.30 da dikleştirme +protez ameliyatimi oldum.ikibuçuk saat kadar sürmüs.kendimi bosuna korkutmusum bunca sene.inanin okadar rahatimki ben bile kendime inanamiyorum.ameliyat olucak arkadaslarda insallah benim gibi kolay atlatirlar.sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim
Sana şimdiden gecmis olsun diyorum.inanki hiç korkulacak bidurum yokmuş.ameliyata giderken biraz heyacan yaptim..napiyorum ben ya diye..zaten bunlari düşünürken uyumuşum..gözümü açtiğimda odamdaydim.hîssî olarak kendimi yokladim.acaba ameliyat olmadimmi diye.çünkü hiç ağrim yoktu.üşümenin dişinda o an icin hic rahatsiz oldugum bi durum olmadi..aradan dört saat geçti çorba içîp yürümem gerekiyordu.çorbanin yarisinda istifra ettim.aradan galiba iki saat sonra köfte yedim..ondan sonra her isimi kendim yaptim.hemsirebile kizdibeni niye cagimiyosun diye.bu gun dördüncü günüm halada normal işlerimi yapabiliyorum.benimhic agrim olmadi.bunun neyle alakali bi durum oldugunu bilmiyorum ama şişligin disinda hic sıkıntım olmadı.dikiş yerlerini daha görmedim ama gayet güzel duruyolar.bende korsede yok sadece sporcu südyeni var.sıkı bi şekilde bantlarla sarili.olumlu düşün olumlu olsunSardunyam ben pazartesi amlyt olacam ameliyat haneye giriş anı korkusu var.umarım herşey yolunda gider.
Sana şimdiden gecmis olsun diyorum.inanki hiç korkulacak bidurum yokmuş.ameliyata giderken biraz heyacan yaptim..napiyorum ben ya diye..zaten bunlari düşünürken uyumuşum..gözümü açtiğimda odamdaydim.hîssî olarak kendimi yokladim.acaba ameliyat olmadimmi diye.çünkü hiç ağrim yoktu.üşümenin dişinda o an icin hic rahatsiz oldugum bi durum olmadi..aradan dört saat geçti çorba içîp yürümem gerekiyordu.çorbanin yarisinda istifra ettim.aradan galiba iki saat sonra köfte yedim..ondan sonra her isimi kendim yaptim.hemsirebile kizdibeni niye cagimiyosun diye.bu gun dördüncü günüm halada normal işlerimi yapabiliyorum.benimhic agrim olmadi.bunun neyle alakali bi durum oldugunu bilmiyorum ama şişligin disinda hic sıkıntım olmadı.dikiş yerlerini daha görmedim ama gayet güzel duruyolar.bende korsede yok sadece sporcu südyeni var.sıkı bi şekilde bantlarla sarili.olumlu düşün olumlu olsun
Arkadaslar ameliyat sonrasi ilk gun kasinti olmasi normal mibandaj cikti ama yururken filan hala kasinti var neden acana
Hic korkma.bende bir sene once ameliyat gunu alip korkudan iptal etmistim.ama tekrar cesaretimi toplayip, ben bu ameliyati sömestri tatilinde yapmam lazim deyip, dr, dan cok zorda olsa ameliyat gunu aldim ve oldum.iyikide olmusum.evde üç erkek cocoğum var .onlar bîle anlamadilar ameliyatli oldugumu.acisi öyle büyütülcek, dayanilmicak bîşey değil..dr bana kas zari alti 250 cc.yuvarlak mentor marka sîlîkon uygun gördü..diklestirme ve meme basi kücültmede yapildi Herkese merhabalar:)forumları sürekli takip etmeme rağmen yeni üye oldum..9 gün önce dikleştirmeli protez ameliyatı geçirdim..kas altı yöntemiyele mentor,225 cc protez takıldı.benim de doktorum sardunyam16 nın doktoru Eser Aydoğdu..en kötü kısım drenlerin kaldığı ilk geceydi sanırım,drenler çıkar çıkmaz ağrı adına çok bişey kalmadı.sadece ilk hafta göğsümde kaya taşıyormuşum hissi vardı,iki gündür o histe yok artık:))yarın işbaşı yapıyorum,tek sıkıntım göğsümün üstündeki sıkı bantlar,ne giyeceğim diye düşünüp duruyorum:)) bir de 225 cc bile gözüme büyük gözüküyor:)umarım ödemler inipte,silikon yerine yerleştikçe daha küçük bir görüntü olurrrr:)[QULLE84, post: 39297254, member: 415321"]Oncelikke geçmiş olsun. Cok cesaretlendim yazini okuyunca. Mart ta bende ameliyat olmayi dusunuyorum ama şu aci olayı cok kafama takiliyodu. ne yontemle oldun. Kas alti mentor marka puturlu olucak benimki.
Canim bildigim kadariyla biraz doktorun prensibi ve el isciligi.benim doktorum ameliyat oncesi konustugumuzda ben istisnasiz her hastama takiyorum cunku icerde olasi bir kan birikmesi olursa o halde hastami tekrar ameliyathaneye almak istemem.cok kanamali bir operasyon degil ama yine de risk almaya gerek yok demisti.bu diren nediir, ne işe yararr? Doktorlar neye göre takıyor diren?
Gecmis olsun.ben de diklestirme ve protez oldum 1 hafta once.sizin meme uclarinizda oyuncak gibi sonradan takilmis gibi duruyomu?? Su anki goruntu korkunc.alttaki dikisler de korkunc.nasil siliklesecek bunlar hic aklim almiyoHic korkma.bende bir sene once ameliyat gunu alip korkudan iptal etmistim.ama tekrar cesaretimi toplayip, ben bu ameliyati sömestri tatilinde yapmam lazim deyip, dr, dan cok zorda olsa ameliyat gunu aldim ve oldum.iyikide olmusum.evde üç erkek cocoğum var .onlar bîle anlamadilar ameliyatli oldugumu.acisi öyle büyütülcek, dayanilmicak bîşey değil..dr bana kas zari alti 250 cc.yuvarlak mentor marka sîlîkon uygun gördü..diklestirme ve meme basi kücültmede yapildi Herkese merhabalar:)forumları sürekli takip etmeme rağmen yeni üye oldum..9 gün önce dikleştirmeli protez ameliyatı geçirdim..kas altı yöntemiyele mentor,225 cc protez takıldı.benim de doktorum sardunyam16 nın doktoru Eser Aydoğdu..en kötü kısım drenlerin kaldığı ilk geceydi sanırım,drenler çıkar çıkmaz ağrı adına çok bişey kalmadı.sadece ilk hafta göğsümde kaya taşıyormuşum hissi vardı,iki gündür o histe yok artık:))yarın işbaşı yapıyorum,tek sıkıntım göğsümün üstündeki sıkı bantlar,ne giyeceğim diye düşünüp duruyorum:)) bir de 225 cc bile gözüme büyük gözüküyor:)umarım ödemler inipte,silikon yerine yerleştikçe daha küçük bir görüntü olurrrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?