- 4 Şubat 2014
- 123
- 44
- 28
kızım daha iki yaşında göğüslerim sarkık deil hatta bi çok genç kız dan daha iyi durumdu fakat beni rahatsız eden boyutu bana göre küçük geliyolarMerhaba karariniz hayirli olsun simdiden burdaki konulari okursaniz bir cok degisik ve basarili doktorarin ismi geciyor tabi fiyatlar degisebiliyor ama en uygunu bogazici tip merkezi
Bu hastanede iki uc arkadas ameliyati oldu ve gayet basarili
Sizin kizinizda var kucukmu? Ve gogusleriniz sarkikmi?
çok teşekkürederim tatlım bilgilendirdiğin içincanım sana tavsıyemm ben de forumda yenı oldugumda soyle bugune kadar konuları bır gezin yorumları okuu emin ol aradıgın her cevabı bulacaksın fıyat konusunda şehıre hastaneye gore degısıyor ben adanada 4500 ozelden oluyorum mesela ama 6000 yapan hastanede gordum bu degısıyor acıkcası bı kac doktorla randevu alıp gorusmen snn ıcın en dogrusu cunku kısıye gereken uygulamaklarda bazen degısıklık gosterıyor
O zaman cok guzel duracak sizde protezkızım daha iki yaşında göğüslerim sarkık deil hatta bi çok genç kız dan daha iyi durumdu fakat beni rahatsız eden boyutu bana göre küçük geliyolar
Herkese merhabalar.bende ensonunda dun saat 3.30 da dikleştirme +protez ameliyatimi oldum.ikibuçuk saat kadar sürmüs.kendimi bosuna korkutmusum bunca sene.inanin okadar rahatimki ben bile kendime inanamiyorum.ameliyat olucak arkadaslarda insallah benim gibi kolay atlatirlar.sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim
Tesekkur ederimGeçmiş olsun :) Güzel sonuçların olsun inşallah
Gecmis olsun aramiza hosgeldinHerkese merhabalar.bende ensonunda dun saat 3.30 da dikleştirme +protez ameliyatimi oldum.ikibuçuk saat kadar sürmüs.kendimi bosuna korkutmusum bunca sene.inanin okadar rahatimki ben bile kendime inanamiyorum.ameliyat olucak arkadaslarda insallah benim gibi kolay atlatirlar.sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim
Kas zari alti oldugu icin bu kadar rahatsindir gerci bende cok aci cekmedim bende ucuncu gun saclarimi topladim coraplarimi biraz zor giydim:))Senin surecinide okumustum.doktora sadece diklestirme olmadan protez istedigimi soyledim ama kabul etmedi.ben iz istemiyordum.ama baktim diklestirme olmadan olmuyor banada izi kabullenmek kaldi.lolipop seklinde diklestirme oldu.meme basi kucultulup yukari alindi.meme buyuklugum zaten vardi.cok buyuk meme istemedigim icin 250cc de karar kildik.tam istedigim buyuklukte.kas zari alti yuvarlak silikon takildi.dr.eser aydogdu.dr.un eli gercekten cok hafifmis.atasehir acibademde oldum.inaninki burdaki yorumlari okuyunca ben gecen sene karin germe ve memeyi iptal ettirdim korkudan..ama bir sene boyunca icimdeki arzuyu bastiramadim ve sadece meme ameliyati olmaya karar verdim.hic bir sikintim yok.saclarimi kendim topluyorum.uzerimi hatta coraplarimi bile kendim giyiyorum.yan yatabiliyorum.kendim kalkabiliyorum bugun eve gelirken pazarda bile dolastim.simdi gecen zamana aciyorum.en kisa zamanda karin germeyide dusunuyorum.sadece narkozdan ayilirken istifra ettim.tek sikintim bu oldu.
Kas zari alti oldugu icin bu kadar rahatsindir gerci bende cok aci cekmedim bende ucuncu gun saclarimi topladim coraplarimi biraz zor giydim:))
Dogru bir karar vermissin diklestirme olmakla canim
Dokun da oldugu icin bence ideal olcu olmus protezin cok merak ettim resim koyacakmisin?
canım çok geçmis olsun darısı basıma olsun insallahSenin surecinide okumustum.doktora sadece diklestirme olmadan protez istedigimi soyledim ama kabul etmedi.ben iz istemiyordum.ama baktim diklestirme olmadan olmuyor banada izi kabullenmek kaldi.lolipop seklinde diklestirme oldu.meme basi kucultulup yukari alindi.meme buyuklugum zaten vardi.cok buyuk meme istemedigim icin 250cc de karar kildik.tam istedigim buyuklukte.kas zari alti yuvarlak silikon takildi.dr.eser aydogdu.dr.un eli gercekten cok hafifmis.atasehir acibademde oldum.inaninki burdaki yorumlari okuyunca ben gecen sene karin germe ve memeyi iptal ettirdim korkudan..ama bir sene boyunca icimdeki arzuyu bastiramadim ve sadece meme ameliyati olmaya karar verdim.hic bir sikintim yok.saclarimi kendim topluyorum.uzerimi hatta coraplarimi bile kendim giyiyorum.yan yatabiliyorum.kendim kalkabiliyorum bugun eve gelirken pazarda bile dolastim.simdi gecen zamana aciyorum.en kisa zamanda karin germeyide dusunuyorum.sadece narkozdan ayilirken istifra ettim.tek sikintim bu oldu.
Ben seni izlemeye aliyorum benim albume bak istersenSu an zaten bantli pazartesi kontrol cagirdi.duzene girince sana gostermek isterim
Zaten izlemedesin unutmusum :)))Ben seni izlemeye aliyorum benim albume bak istersentsk ederim
Insallah darisi size..canım çok geçmis olsun darısı basıma olsun insallah
Tesekkur ederim.hic korkmayin.dayanilmiyacak bi agrisi yokost: 39248216 .!.:canım çok geçmis olsun darısı basıma olsun insallah
Canım benim dümdüz bir gosum vardı şimdi 85 bedene yakın kas altı damla silikon protesto kulanildi dr kamuran efendi oğlu fiyat uygundu 5000 ve ptomosyonlu bir fiyat uygulandı ve su an okadar doğal duruyor ki dr seçimi çok önemliFiyat ve doktor ismi alsam çok iyi olur teşekkür ederim SeraParis ben doğal Olmucak diye çok korkuyorum dümdüz göğüslerim neredeyse
İstanbuldaysaniz bir ön görüşme için gidince tavsiye ederimCanım benim dümdüz bir gosum vardı şimdi 85 bedene yakın kas altı damla silikon protesto kulanildi dr kamuran efendi oğlu fiyat uygundu 5000 ve ptomosyonlu bir fiyat uygulandı ve su an okadar doğal duruyor ki dr seçimi çok önemli
aslında biraz şüpeliyim ayrık duruyormu acaba yada cokmu sert cok soru sordum biliyorum ama bir sey daha acaba yuvarlak protezmi yoksa damlamı sizce yardımınız için çok teşekkürederim mükemmel bir siteO zaman cok guzel duracak sizde protez
nerde oldunuz hangi doktor diren takıldımı size acabaHerkese merhabalar.bende ensonunda dun saat 3.30 da dikleştirme +protez ameliyatimi oldum.ikibuçuk saat kadar sürmüs.kendimi bosuna korkutmusum bunca sene.inanin okadar rahatimki ben bile kendime inanamiyorum.ameliyat olucak arkadaslarda insallah benim gibi kolay atlatirlar.sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim
nerde oldunuz hangi doktor diren takıldımı size acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?