- 26 Ocak 2015
- 30
- 13
- 13
teşekkür ederim.ayrıntıları paylaşacağım bırdan şu an sadece bolca heyecan var günler yaklaştıkça artıyor. bir de kafama takılan bir şey var genel anestezi altında yapışcak bir ameliyat fakat.akciğer filmi elektro falan istenmedi sadece kan tahlili aldılar. ve bu ameliyat öncesi memografi çekilmesi gerektiğini düşünüyorum. ki bunuda istemediler. ne dersiniz bu konudaSelam C ceylan1234 kararin hayirli olsun hic korkmana greke yok ben 4 gun sonra alis veris bile yaptim ve cogu kisi de benim gibi kolay atlatiyo bu ameliyati
teşekkür ederim
Rica ederim canim heyecan da olsun birazcik bunlar tatli heyecanlar :) bendede bisey istemediler ve yapmadilar sadece kan tahlili ...teşekkür ederim.ayrıntıları paylaşacağım bırdan şu an sadece bolca heyecan var günler yaklaştıkça artıyor. bir de kafama takılan bir şey var genel anestezi altında yapışcak bir ameliyat fakat.akciğer filmi elektro falan istenmedi sadece kan tahlili aldılar. ve bu ameliyat öncesi memografi çekilmesi gerektiğini düşünüyorum. ki bunuda istemediler. ne dersiniz bu konuda
Selam senin için çok eğlenceli bir zaman başlamış herkezin tavsiyesini şimdi dikkate alman gerekiyor.Bende 1 ay önce ameliyat oldum ve şuan çok memnunum hiç bir şikayetim yok ertesi gün işime bile gittim.Benim sana tavsiyem doktor oygar aytekin alanında en iyi doktorlardan biri görüşmeye gidersen ne demek istediğimi anlıcaksın.İ.günleryardım edebilicek kimse yok muaraştırmalara başladım ama ne yapmam gerektiğini hala bilmiyorum
Kizlar.merhaba ben de yeni.ameliyat oldum bugun 7.gun. 163boyum iki gogus olcusu birbirinden farkli diye 275 bi.tarafa 300tarafa Takildi Ama baktigimda suanda iki.gogus.arasinsa.bariz fark var. Doktorum iner demisti ama benim icime sinmiyor bu durum. Tekrar ameliyati dusunuyorum hattasonuca sevinemedim bile kafam cok karisik napicagimi bilmiyorum
Slm geçmiş olsun benimde iki gün sonra ameliyatim var dr kimdi ayrıca bir msj daha okumuştum sizin sikayetinizde ki gibi birbirinden farklı CC kulanilmis şişlikler Tamen indikten sonra belli olmuyor diye yazmisti ı biraz sabır canım geçmiş olsun
Canım sen buldun mu birini izmirden? bende aryordum
Daha çok çok erken ben 2 ay kadar bekledim bir protez insin diye.. Şu an 6 aylık ama hala değişiyorlar.Kizlar.merhaba ben de yeni.ameliyat oldum bugun 7.gun. 163boyum iki gogus olcusu birbirinden farkli diye 275 bi.tarafa 300tarafa Takildi Ama baktigimda suanda iki.gogus.arasinsa.bariz fark var. Doktorum iner demisti ama benim icime sinmiyor bu durum. Tekrar ameliyati dusunuyorum hattasonuca sevinemedim bile kafam cok karisik napicagimi bilmiyorum
Yarın ameliyat ay korku bir yandan heyecan bir yanda ne yapcam ben bu gece uyku yokkk bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?