- 8 Temmuz 2020
- 32
- 15
- 25
merhaba, çok teşekkür ederimMerhabalar cok gecmis olsun size simdidenumarım herşey cok güzel gecer, ben hala düşünme ve araştırma aşamasındayım kas altimi? Kas üstümü yerleştiricek sizin doktorunuz?
Merhabalar cok gecmis olsun size simdidenMerhaba, ben de yarın Perşembe sabahı ameliyat olacağım.Motiva Ergonomix 300cc kararlaştırdık doktorumla.Biraz heyecanlıyım bu gece de pek uyuyamadım heyecandan. Bugün kan tahlillerim var inşallah her şey güzel olur
Selamm nasil oldunuz iyimisiniz? Ağrı durumunuz nasil?merhaba, çok teşekkür ederimevet kas altı yerleştiricek dokum çok az ve ince olduğu için öyle uygun olur sana dedi doktorum. bakalım çok heyecanlıyım yarın sabah için.sevgiler
merhaba, iyiyim çok şükür. Dün gece neredeyse tüm gün uyudum arada ağrılarım beni uyandırdı iğne yaptılar. bir de mide bulantım oldu ama geçti şimdi kahvaltımı ettim dinleniyorum. daha iyiyim enerjim geldiMerhabalar cok gecmis olsun size simdidenumarım herşey cok güzel gecer, ben hala düşünme ve arastirmaşamasındayım kas altimi? Kas üstümü yerleştiricek sizin doktorunuz?
Selamm nasil oldunuz iyimisiniz? Ağrı durumunuz nasil?
Cok sevindim ozaman güzel geçmiş ameliyatinizmerhaba, iyiyim çok şükür. Dün gece neredeyse tüm gün uyudum arada ağrılarım beni uyandırdı iğne yaptılar. bir de mide bulantım oldu ama geçti şimdi kahvaltımı ettim dinleniyorum. daha iyiyim enerjim gelditeşekkür ederim sorduğunuz için
Merhabalar, ben de operasyon yaptırmak istiyorum. Öncesi sonrası fotoğraflarınızı bana da açabilirseniz sevinirimBenim de 8 Ekim de ,bir aksilik olmazsa. Öncesi fotoğrafım var şuanda:) sürecinizi takip etmek isterim
Benim Dr'um, sarksa da, hiçbir zaman eskisi gibi sarkmaz, 2 cm en fazla iner dediAnladım. Ben de küçük olduğu için büyütmek istiyorum tekrar ama ilerde sarkarsa diye de korkuyorum bi yandan. Çünkü henüz çocuk yok ama düşünüyorum. Bence kilo alımı olduysa ondan dolayı büyümüştür hamilelik ve emzirme sonrası kendine gelicektir diye düşünüyorum.. emzirdiğiniz zaman da bizlere yazın lütfen merak ediyorum rahat oluyo mu bi engeli var mı diye..
Bu arada izleriniz ne durumda meme altı kesisi miydi sizinkisi?
merhaba geçmiş olsun nasıl geçti iyi misiniz ağrılarınız nasıl? :)Kızlarrr normalde Ferruh Bingül’e ameliyat olmayı düşünüyordum ama ön görüşmeyi uzak bir tarihe verdikleri için vazgeçtim. Az önce Diren Çelik’le görüştüm kendisi içime sindi ve ameliyat tarihimi aldım bu ayın 25inde ameliyat oluyorum. Çok heyecanlıyımmm. İçimde bir korku da yok değil ameliyat sonrası süreçten çok korkuyorum açıkçası. Umarım korktuğum gibi olmaz sorunsuz bir şekilde atlatırım.
Merhaba, çok iyiyim, 7. Günüm, benim ağrı eşiğim yüksek sanırım, kollarımı ve vücudumu kullanıyorum, sadece sabah uyandığımda memeler sert oluyor, hareket edince geçiyor. Aşağıdan bakabilirsinizmerhaba geçmiş olsun nasıl geçti iyi misiniz ağrılarınız nasıl? :)
geçmiş olsun çok güzel olmuş ağrısız olması harika umarım benim de öyle olur :)Merhaba, çok iyiyim, 7. Günüm, benim ağrı eşiğim yüksek sanırım, kollarımı ve vücudumu kullanıyorum, sadece sabah uyandığımda memeler sert oluyor, hareket edince geçiyor. Aşağıdan bakabilirsiniz
Ben de kol germe ve meme dikleştirme protezli ameliyatı oldum, konu açtım, yuvarlak kondu , resim paylaşımı yaptım
KOL GERME VE MEME DİKLEŞTİRME PROTEZLİ / SİLİKONLU AMELİYATI Doç Dr Murat Sarıcı
2. AY GÜNCELLEME .................................................. Sol meme inmedi ve hoş durmuyor maalesef. Sağ meme gayet iyi. Kollarım epey sarkık duruyor, bir kaç plastik cerrah gördü, tam germe yapılmadığını ve revizyon gerektiğini söylediler. Başarısız oldu, Dr kol germede iyi...www.kadinlarkulubu.com
Merhaba, sağolun. :) Valla ne yalan söyleyeyim ilk 3 gün kâbustu. Ağlaya ağlaya ne yaptım ben kendime diye söylenip durdum. İlk 3 gün WC’ye bile annem yardımıyla girdim iç çamaşırımı vs. Kendim çekemiyordum. Baya ağrım vardı 4. Gün hafiflemeye başladı bugün 9. günüm ara ara kas ağrım oluyor kas altı yapıldı benim ameliyatım. Hala kendim yatıp kendim kalkamıyorum. Henüz dik de duramıyorum. Sırt üstü yarı dik uyuyorum, dinleniyorum. Sürecim bu şekilde ilerliyor bakalım. Normal hayata dönmeyi iple çekiyorum :)merhaba geçmiş olsun nasıl geçti iyi misiniz ağrılarınız nasıl? :)
İnşallah, herşey yolunda gider sizin içingeçmiş olsun çok güzel olmuş ağrısız olması harika umarım benim de öyle olur :)
Çok geçmiş olsun umarım yakın zamanda ameliyat olduğunuzu ubutacak kadar eski halinize dönersiniz:) O kadar yorum okudum belki söylemişsinzdir ben unutmuşumdur kusura bakmazsanız kaç cc takıldı kesi nerden yapıldı ve daha önceki südyen kap numaranız neydi? :)Merhaba, sağolun. :) Valla ne yalan söyleyeyim ilk 3 gün kâbustu. Ağlaya ağlaya ne yaptım ben kendime diye söylenip durdum. İlk 3 gün WC’ye bile annem yardımıyla girdim iç çamaşırımı vs. Kendim çekemiyordum. Baya ağrım vardı 4. Gün hafiflemeye başladı bugün 9. günüm ara ara kas ağrım oluyor kas altı yapıldı benim ameliyatım. Hala kendim yatıp kendim kalkamıyorum. Henüz dik de duramıyorum. Sırt üstü yarı dik uyuyorum, dinleniyorum. Sürecim bu şekilde ilerliyor bakalım. Normal hayata dönmeyi iple çekiyorum :)
Umarım. :) 355 cc takıldı, kesi meme altından yapıldı. 75b’ydi yanlış hatırlamıyorsam :)Çok geçmiş olsun umarım yakın zamanda ameliyat olduğunuzu ubutacak kadar eski halinize dönersiniz:) O kadar yorum okudum belki söylemişsinzdir ben unutmuşumdur kusura bakmazsanız kaç cc takıldı kesi nerden yapıldı ve daha önceki südyen kap numaranız neydi? :)
Merhabalar, baya bir sene geçmiş üzerinden ama:) siz sanıyorum Seda Barutça ya oldunuz değil mi ameliyatı? Sonrası nasıldı ağrınız oldu mu? Ben normalde başka bir doktorla anlaşıyordum ertelemem gerekti, son zamanlarda Seda Hanım instagramdan karşıma çıktı aradım bilgi aldım, en kısa sürede gideceğim görüşmeye:) Fotoğraflarınızı uygun olursa ben de görmek isterim beni takip eder misiniz? Ben sizi ediyorum:)teşekkürler güzel dileklerin için cnm aldım izlemeye.. 300 cc kas altı meme altı kesi öncesi ve sonrası tam bir evrim
Merhaba benim 300 CC hg profil 50 gün oldu. şu an için memnunum vücudumla orantılı güzel görünüyor. İlk günlerdeki şişlikler geçti yumuşadı.Merhabalar herkes 350 ve üstü olmuş gibi 300cc olup memnun olan yok mu acaba
Boy kilonuz ve önceki sütyen cup ınız neydi?Merhaba benim 300 CC hg profil 50 gün oldu. şu an için memnunum vücudumla orantılı güzel görünüyor. İlk günlerdeki şişlikler geçti yumuşadı.