Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

gogusteki hissi baski var ama nefes alabiliyorsunuz. ben nefes darligi yasarim diye cok korkmustum ama yasamadim hic. ameliyattan cikinca kustum tum anesteziyi. bu da beni rahatlatti. sonra yemek yedim uyudum. sabah altida ciktim taksiye bindim evime geldim bunlari yaparken de tektim. su an cift yastikla yatiorum duz yatamiyorum henuz. o zaman baski artiyor cunku.cift yastikla duz sekilde uzanip uyuyorum bu yorucu sadece. onun disinda agri denilecek bir his degil, goguste baskinin vermis oldugu gerginlik var
Amelyattan çıktım 1 gibi şimdi taburcu olucam gayet iyiyim bende bütün işlerimi kendim yapabildim çok şükür korktuğum gibi olmadı 😊

Insallah kolay gecer iyilesme sureciniz bemde 6.gunumdeyim hala toparlanamadim
Sizede çok geçmiş olsun ben taburcu oldum yatmadım gayet iyiyim çok şükür ağrım sızım yok . Dikiş hakkında bişey demedi benimd e hiç aklıma gelmedi sormak 3 gün sonra kontrolüm var yine yazarım sizin ilk gününüz nasıldı ? Ben hala inananmiyorum çocuk k kolay geçti benim bu günüm

Sizede çok geçmiş olsun ben taburcu oldum yatmadım gayet iyiyim çok şükür ağrım sızım yok . Dikiş hakkında bişey demedi benimd e hiç aklıma gelmedi sormak 3 gün sonra kontrolüm var yine yazarım sizin ilk gününüz nasıldı ? Ben hala inananmiyorum çocuk k kolay geçti benim bu günüm
Geçmiş olsun böyle kolay geçenlere şaşırıp imreniyorum valla benim de 6.günüm bitti ama ilk günler çok zordu hala da zor özellikle sabahları kalkarken taş gibi ve çok ağrılı oluyo kalkmak. Bir an önce bu günlerin geçmesini bekliyorum.. sizin kaç cc hangi yöntemle oldu?

Geçmiş olsun böyle kolay geçenlere şaşırıp imreniyorum valla benim de 6.günüm bitti ama ilk günler çok zordu hala da zor özellikle sabahları kalkarken taş gibi ve çok ağrılı oluyo kalkmak. Bir an önce bu günlerin geçmesini bekliyorum.. sizin kaç cc hangi yöntemle oldu?
Çok şükür bende çok korkmuştum ama çıktığım andan beri rahattım herşey yolunda sadece gerginlik var başka bişey yok. Bana kas altı 355 cc takıldı şuan üst kisimlar sis görüntü olarak tam istediğim boyutta biraz inecektir ozamnda beni mutlu edecek bı boyut olur diye düşünüyorum.

Çok şükür bende çok korkmuştum ama çıktığım andan beri rahattım herşey yolunda sadece gerginlik var başka bişey yok. Bana kas altı 355 cc takıldı şuan üst kisimlar sis görüntü olarak tam istediğim boyutta biraz inecektir ozamnda beni mutlu edecek bı boyut olur diye düşünüyorum.
Evet iniyormuş ama üst kısımlardaki şişlik implantın alta kaymasıyla alt kısım hacimleniyormuş aslında boyutta bi küçülme olmayacak şekil oturacak

ben demistim size 🙂 cok gecmis olsun bende pazartesi oldum simdi ise gidiyorum☺️ yani artik iyilestim sayilir darisi basiniza🤗🌸
Çok tesekkurederim inşallah benimde 10 gün çabucak biter çok şükür iyiyim gece 1 kere ağrım oldu 2 gibi ilacımı içtim uyumuşum. Sırt üstü yatmak yordu sadece ama başka hareket kısıtlaması gibi bişey yaşamadım dikkatlice yapıyorum işlerimi 😊

😂 yok aslinda regl olunca bile hastaneye giden aglayan bir tipim. ama ameliyatlarda enteresandir cesaret ediyorum. ya agri degil, kollarinizi hareket ettiremiyorsunuz, sirtiniz gergin o his kotu. nefes sorunu yok, agri sizi yok. hareketsizlik, kalitesiz uyku zorladi beni. insallah siz de iyi sekilde atlatirsiniz ☺️👍🏻💜
Bende olmak istiyorum ama calisiyorum hastanede toparlanamazsam die korkuyorum kas ustu olsak nasil olur

Bende olmak istiyorum ama calisiyorum hastanede toparlanamazsam die korkuyorum kas ustu olsak nasil olur
Kas üstü normal şartlarda çok tercih edilmiyor. Doktorla görüşmeniz lazım tabi ama kas altı da dayanilmicak bı ağrı yok ben dün oldum ağrı kesici veriyolar zaten hapin etkisi geçince basliyo biraz kas ağrısı ama genel olarak gayet iyiyim. Bence olmuşken kas altı olun

Hafif geçirenleri tenzih ediyorum ama ilk 1 hafta gerçekten zorlu geçti bende özellikle ilk 4 gün. Aktif bir işim olsaydı 2.hafta da izin alırdım çünkü ağrı devam ediyor yoğunluğu azalsa da. Bence 2 hafta gözden çıkarılmalı işi olanlar için diyorum. Ben öğretmenim şuan okula gidiyo olsaydım kesinlikle 2.hafta da rapor alırdım.

Hafif geçirenleri tenzih ediyorum ama ilk 1 hafta gerçekten zorlu geçti bende özellikle ilk 4 gün. Aktif bir işim olsaydı 2.hafta da izin alırdım çünkü ağrı devam ediyor yoğunluğu azalsa da. Bence 2 hafta gözden çıkarılmalı işi olanlar için diyorum. Ben öğretmenim şuan okula gidiyo olsaydım kesinlikle 2.hafta da rapor alırdım.
Arkadaşlar kendi sözümü çiğniyorum çünkü bugün öğleden sonra ikinci duşumdan sonra inanılmaz hızlı bi şekilde toparlandım. Dışarı çıkıp yürüyüş yapmamın da etkisi olmuş olabilir ama hareketlerim çok daha serbest hale geldi. Yani birdenbire bu kadar hızlı toparlanmama kendim de şaşırdım çünkü mesajı sabah yazmıştım 😄 yani bende en büyük zorluğu ilk 1 hafta olmuş oldu eğer yarın sabaha yine sözümü çiğneyecek bi durum olmazsa 😂 ortalama 2. Hafta işe başlanabilir gibi bence tabi yine kişisine göre değişebilir.

Benim bugün 3. Günüm bu gece daha iyi uyudum tabi kalkarken üstüme öküz oturmuşcasina zorlandım heryerim tutulmuş. Bide memelerim taş gibi çok gergin ve sert muhtemelen ödemliler. Bugün ilk kontrolüm var bakalım ne diyecek. Sadece bu his nezamn gider yani sanki derin nefes alsam patlicak gibiyim herkesin oldu mu bu durum ?

Benim bugün 3. Günüm bu gece daha iyi uyudum tabi kalkarken üstüme öküz oturmuşcasina zorlandım heryerim tutulmuş. Bide memelerim taş gibi çok gergin ve sert muhtemelen ödemliler. Bugün ilk kontrolüm var bakalım ne diyecek. Sadece bu his nezamn gider yani sanki derin nefes alsam patlicak gibiyim herkesin oldu mu bu durum ?
Ben bir hafta itibari ile rahatlama yaşadım tabi hala %30 falan o his var ama çok daha iyiyim. İlk kalkarken hala zorlansam da son 3 gündür kendim kalkabiliyorum bugün çok daha rahat kalktım. Geçen hafta bugün olmuştum tam ameliyatı.

Çok tesekkurederim inşallah benimde 10 gün çabucak biter çok şükür iyiyim gece 1 kere ağrım oldu 2 gibi ilacımı içtim uyumuşum. Sırt üstü yatmak yordu sadece ama başka hareket kısıtlaması gibi bişey yaşamadım dikkatlice yapıyorum işlerimi 😊
bende boyle rahat atlattim sureci. pazartesi ameliyat olup persembe ise donmek degisik bir h
ilk 3 gun onemli sonrasinda hemen kalkiyorsunuz. ben ameliyat sonrasi odada dolaniyordum. hemsire odaya girince ayakta beni gorunce hasta kim diye sordu 😂 yani bana gore abartilacak bir surec degildi su anda calisiyorum ve agrim sifir olun korkmayin yani 🙂👍🏻

Arkadaşlar ameliyat oldum meme dikleştirme ve dual plane 400 cc high profil protez takıldı. Doktor 360 cc de getirmişti ameliyat esnasında yakışanı kullanacağım demişti 400 cc takmış 😊 Şuan füze gibi ama muhteşem görünüyor yaaa dolgun ama öyle korkunç bir büyüklükte değilmiş sürekli bakasım var 😂 şuanda ağrılarım var göğüs kafesimde baskı ve dikişlerde içerde acı var inşallah birkaç güne daha iyi olur 🙏🏻

Arkadaşlar ameliyat oldum meme dikleştirme ve dual plane 400 cc high profil protez takıldı. Doktor 360 cc de getirmişti ameliyat esnasında yakışanı kullanacağım demişti 400 cc takmış 😊 Şuan füze gibi ama muhteşem görünüyor yaaa dolgun ama öyle korkunç bir büyüklükte değilmiş sürekli bakasım var 😂 şuanda ağrılarım var göğüs kafesimde baskı ve dikişlerde içerde acı var inşallah birkaç güne daha iyi olur 🙏🏻
Geçmiş olsun ben de Çarşamba günü oldu. Bugün daha iyiyim çok ağır geçmedi sadece protez benimki böyle olanları görünce seviniyorum 😍 herkes isteğine kavuşur inşallah biran önce ben çok memnunum kendim minyomun benimkilerde 355 cc ama tam bana göre oldular 😊 sizde beğenirsiniz hele bikac gün geçsin daha güzel gözükür gözünüze

Geçmiş olsun ben de Çarşamba günü oldu. Bugün daha iyiyim çok ağır geçmedi sadece protez benimki böyle olanları görünce seviniyorum 😍 herkes isteğine kavuşur inşallah biran önce ben çok memnunum kendim minyomun benimkilerde 355 cc ama tam bana göre oldular 😊 sizde beğenirsiniz hele bikac gün geçsin daha güzel gözükür gözünüze
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun 🥰 valla bende beğendim minyon da değilim ben 174 boyum omuzlar geniş 400 bana tam oldu ödemler de inince daha küçüğü bana olmazmış gerçekten. Doktorun dediğini dinlemek lazım 😊 ama çok ağrım var yaaa hem kas altı hem dikleştirme hemde biraz yağ enjeksiyonu oldu ağır geçiriyorum 😔

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun 🥰 valla bende beğendim minyon da değilim ben 174 boyum omuzlar geniş 400 bana tam oldu ödemler de inince daha küçüğü bana olmazmış gerçekten. Doktorun dediğini dinlemek lazım 😊 ama çok ağrım var yaaa hem kas altı hem dikleştirme hemde biraz yağ enjeksiyonu oldu ağır geçiriyorum 😔
Tahmin edebiliyorum 3 gün epey zor 4. Gün hafiflicek meraketme. Senin daha ağır Allah kolaylık versin 2 ay çabucak geçip gitsin inşallah hepimize ♥️

Back