- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
Kaslarım kesilsin istemiyorum. Kas üstü daha iyi olacağını düşünüyorumAnladım, size uygun olan yöntem ne ise o olsun ki sorun yaşamayın sonrasında![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaslarım kesilsin istemiyorum. Kas üstü daha iyi olacağını düşünüyorumAnladım, size uygun olan yöntem ne ise o olsun ki sorun yaşamayın sonrasında![]()
Meme dokunuz çok azsa kas üstünde portakal gibi duran, yapay bir sonuç olabilir. Siz bilirsiniz.Kaslarım kesilsin istemiyorum. Kas üstü daha iyi olacağını düşünüyorum
Meme dokum var, cok aşırı olmasa da var.Zaten asiri olsa proteze gerek kalmaz ki. Kaslarım kesilsin istemiyorum, sağlık açısından onu daha tehlikeli görüyorum kendime. Sizin meme dokunuz nasildi. Kas üstü 400 cc idi di mi sizin,birde hangi marka, slikonun yüzeyi pürüzlü mü düz mü, iyilesmenizde hızlı olmustur kas üstü olduğu içinMeme dokunuz çok azsa kas üstünde portakal gibi duran, yapay bir sonuç olabilir. Siz bilirsiniz.
Yani, üst kısımda hiç doku kalmamıştı emzirmelerden sonra. Altta dokum vardı. Sarkık gibi görünüyordu. Dolgulu 75 b cup sütyen kullanıyordum. Altta dokum oldugundan kas altı olmazdı bana. Protezin verdigi dolgunluk ayrı, benim dokum ayrı gibi dururdu. Bu yüzden kas zarı altı tercih etti doktorum. Hee kas altı daha iyi olur deseydi itiraz etmezdim. Çünkü eninde sonunda dikleştirmeye gerek duyulduğunda mecbur kas altı olacakki uzun ömürlü olsunMeme dokum var, cok aşırı olmasa da var.Zaten asiri olsa proteze gerek kalmaz ki. Kaslarım kesilsin istemiyorum, sağlık açısından onu daha tehlikeli görüyorum kendime. Sizin meme dokunuz nasildi. Kas üstü 400 cc idi di mi sizin,birde hangi marka, slikonun yüzeyi pürüzlü mü düz mü, iyilesmenizde hızlı olmustur kas üstü olduğu için
Benim de aynı dediğiniz gibi. Sağ tarafım tam dolu, sol tarafımın üst kısmı boşaldı, altta dokum var sarkik duruyor. O yüzden kas üstü protezle toparlanir dikleştirme gerek kalmaz diye düşünüyorum. Sizin şimdiye kadar sarkma sorunu oldu mu, protez olunca çok fazla sarkma sorunu olmaz diye düşünüyorum protez tutar memeyiYani, üst kısımda hiç doku kalmamıştı emzirmelerden sonra. Altta dokum vardı. Sarkık gibi görünüyordu. Dolgulu 75 b cup sütyen kullanıyordum. Altta dokum oldugundan kas altı olmazdı bana. Protezin verdigi dolgunluk ayrı, benim dokum ayrı gibi dururdu. Bu yüzden kas zarı altı tercih etti doktorum. Hee kas altı daha iyi olur deseydi itiraz etmezdim. Çünkü eninde sonunda dikleştirmeye gerek duyulduğunda mecbur kas altı olacakki uzun ömürlü olsun
Mentor marka, pürüzlü yuvarlak hıgh profil kullanıldı. Öyle dayanılmayacak agrılarım olmadı ama hareket kısıklığı oldu tabi yinede.
Bana göre gayet iyi durumda. Sarkıklık yok, ama doktorum dikleştirme öneriyor. Yaptırsam da sırf protezi biraz daha büyütmek için yaptırırımBenim de aynı dediğiniz gibi. Sağ tarafım tam dolu, sol tarafımın üst kısmı boşaldı, altta dokum var sarkik duruyor. O yüzden kas üstü protezle toparlanir dikleştirme gerek kalmaz diye düşünüyorum. Sizin şimdiye kadar sarkma sorunu oldu mu, protez olunca çok fazla sarkma sorunu olmaz diye düşünüyorum protez tutar memeyi
Sana göre iyiyse boşver dikleştirmeyi, protez olunca cok sarkmaz, diklestirme çok iz bırakan bir ameliyat zaten boşver. Protezin 400 cc di mi gayet iyi bir büyüklük bence, şuanda kaç beden sütyen kullanıyorsun. Boyun kilon nasıl. Bende 400 cc istiyorum. Sen ne kadar buyutmeyi düşünüyorsun:)Bana göre gayet iyi durumda. Sarkıklık yok, ama doktorum dikleştirme öneriyor. Yaptırsam da sırf protezi biraz daha büyütmek için yaptırırım![]()
Yok, sarkma yok.. Doktorum üst kısmın daha yukarıda olsa iyi olur diyor ama yani nasıl anlatsam sütyensiz gayet dekolte giyebiliyorum rahat rahat..Sana göre iyiyse boşver dikleştirmeyi, protez olunca cok sarkmaz, diklestirme çok iz bırakan bir ameliyat zaten boşver. Protezin 400 cc di mi gayet iyi bir büyüklük bence, şuanda kaç beden sütyen kullanıyorsun. Boyun kilon nasıl. Bende 400 cc istiyorum. Sen ne kadar buyutmeyi düşünüyorsun:)
Bence gayet iyisin sevindim senin adına ne güzel, sütyensiz dekolte giyiyorsan dik duruyordur onlar:)Kac sene oldu sen ameliyat olalı hangi doktora olmustun, Ben 175 boyunda 60 kiloya yakınım bana 400 cc iyi olur mu sence ne dersin.Yok, sarkma yok.. Doktorum üst kısmın daha yukarıda olsa iyi olur diyor ama yani nasıl anlatsam sütyensiz gayet dekolte giyebiliyorum rahat rahat..
400 cc evet, 75 D dolgusuz sütyen kullanıyorum. Bazen 80 D de oluyor. 1.68 boy, şu an 68 kiloyumBiraz kilo aldım
![]()
Pandemi felan var yapıyorlar mı bende 23 gitmeyi düşünüyorum ama mhrs randevu felan alamıyorum bu arada çok geçmiş olsunBursa çekirge devlet hastanesi Hürrem şebnem gurlere oldum 8.500
Korkma çok güzel olacak uyuyup uyanacaksın hop bitmiş gitmişmember: 92421" .!.:Merhaba herkese sonunda yarın saat 8de ameliyatım var çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum lütfen dua edin![]()
Evet neredeyse onbes günden fazla böyle oldu kolay bir ameliyat değil geçecek ama az sabırBugün ameliyatımı oldum 315 cc motiva full ergonomix. Çok şükür sorunsuz geçmiş. Yalnız derin nefes alamıyorum ağrı ve batma oluyor. Sizlerde de böyle miydi?
Öncelikle geçmiş olsun sağlıkla kullanın elbette geçicek 1 ay sonra ve devamında hergün rahatlamış olacaksınız..sizi görüyordum kararsıZdınız sağlıkla ilgili soru işaretleriniz vardı iyi karar verip yaptırdınız hayırlı olsunBugün korseyi açıp baktım ama üstler çok şişti alt tarafa göre. Bu görüntü düzelicek dimi?
Aaa hayırdır kız, Hoşgeldin forumaMerhaba arkadaşlar benim haftaya meme dikleştirme+protez ameliyatım var boyum 175 kilom 59 göğüs altı ölçüm 80 göğüs üstü 90 cm doktorum göğüs çapı vs ölçümlerimi yaptı 400 cc protezin tam bana göre olduğunu söyledi detaylı anlattı. O an tamam dedim ama şuanda büyük olacak diye çok endişeleniyorum. Sizin yorumunuz nedir?
Ayyy evet sessiz izliyordum uzun zamandırAaa hayırdır kız, Hoşgeldin forumaMeme ameliyatı mı oluyorsun, hayırlı olsun
![]()