SüpersinizBen ilk gunden itibaren gösterdim ve süreci beraber izledik o benden daha çok farketti yavaş yavaş duzeldigini şuan için mukemmeller benim tamamen yoktu doğuştan
Kas üstü benimde 350 ultra hg p 1.62 boy 45 kiloyla ameliyat oldum ilk 3 hafta cehennem gibi geçti benim çünkü görüntü kötü baskı hissi fazla o sporcu sütyeni felaket ama son hafta denize havuza girdim 4. Haftanın icinde bayağı yüzdüm akşam bir baktım aaaa kendine gelmişler şişlik inmiş o tuhaf saçma görüntü geçmiş 4 gün yüzdüm baya iyi oldular valla hatta şuanda tatildeyim iki ay dolmadı bile zatenKas altı 350 hp 153 boy 53 kg
Ohhh mis olmuş sevindim darısı başıma inşallahKas üstü benimde 350 ultra hg p 1.62 boy 45 kiloyla ameliyat oldum ilk 3 hafta cehennem gibi geçti benim çünkü görüntü kötü baskı hissi fazla o sporcu sütyeni felaket ama son hafta denize havuza girdim 4. Haftanın icinde bayağı yüzdüm akşam bir baktım aaaa kendine gelmişler şişlik inmiş o tuhaf saçma görüntü geçmiş 4 gün yüzdüm baya iyi oldular valla hatta şuanda tatildeyim iki ay dolmadı bile zaten
İlk 3 hafta boyle geçiyor 4. Haftanın sonunda çok daha iyi hissediyorsunuz yani bende böyle oldu ama gunden güne bile çok farkediyorSüpersinizben eşimi zor ikna ettim yani bu muydu demesini istemiyorum zaten şu an lohusa gibiyim hassasım ne halt ettim modundayim teşekkür ederim
İnşallah ama zamanla hiç strese sokma tadını çıkar memisler büyüdü sonuçta ne kadar kötü olabilir kiOhhh mis olmuş sevindim darısı başıma inşallah
Merhabalar benim 1.5 ay oldu şu an çok doğal, dik ve yusyuvarlak duruyorlar. Tam istediğim gibiler. Ameliyattan 2.haftadan sonra şekli oluşmaya başlıyor. İki gün önce kontrole gittiğimde doktor 6.ay ve 1.senede.ilr daha iyi oturacağı ı söyledi. Böyle bile kalabilir sonuçtan çok memnunum. Eğer ameliyat olalı az bir süre geçtiyse ödemdendir. Merak etmeyinMerhaba geçmiş olsun sonuç değişti mi şu an sizinle aynı durumdayım sanırım üstü sis alt boş tuhaf teşekkür ederim
Teşekkür ederim yarın dört olacak sevindimMerhabalar benim 1.5 ay oldu şu an çok doğal, dik ve yusyuvarlak duruyorlar. Tam istediğim gibiler. Ameliyattan 2.haftadan sonra şekli oluşmaya başlıyor. İki gün önce kontrole gittiğimde doktor 6.ay ve 1.senede.ilr daha iyi oturacağı ı söyledi. Böyle bile kalabilir sonuçtan çok memnunum. Eğer ameliyat olalı az bir süre geçtiyse ödemdendir. Merak etmeyin
Çok erken endişe etmeyin. Alası olmayacak 4.haftadaki şeklinizin şu ankiyle. Kaç cc yaptırdınızTeşekkür ederim yarın dört olacak sevindim
Kas altı dualplane 350 cc hp çok teşekkür ederim inşallahÇok erken endişe etmeyin. Alası olmayacak 4.haftadaki şeklinizin şu ankiyle. Kaç cc yaptırdınız
Merhaba bnm de yarın operasyonum sarkmam yok Hacim kaybı var kas zarı altı dedi dr umKesi yeri meme altı emzirmeden dolayı bosalmisti benim sarkma sınırda dedi Dr
Benim de sarkma yok iki cmle falan dedi içi boştu şu an çok sis güzel görünmüyor böyle yunusMerhaba bnm de yarın operasyonum sarkmam yok Hacim kaybı var kas zarı altı dedi dr um
Benimkiyle birebir aynı büyüklük ve yöntem olmuş. Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. C beden mi istediniz?Kas altı dualplane 350 cc hp çok teşekkür ederim inşallah
Dolu dolu 80b olur dedi dr ben tamamen dra bıraktım arkadaşımın Dr u tabi arkadaşımın meme şekli yuvarlak ve küçüktu benim şikayetim boş gorhntuydu diri ve dolu olsun ebat önemli değil şu anda şiş tabi ama ben böyle hemen yuvarlak tombik meme bekledim sanırımBenimkiyle birebir aynı büyüklük ve yöntem olmuş. Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. C beden mi istediniz?
Merhaba geçmiş olsun ben de dokuz gün önce ameliyat oldum önce sutyen takiyordum bugün küçük korse gibi bandaj taktı Dr ödem çok fazla eski memem sarkikti hafif içi boştu silikon ve ödem yukarıda kendi dokum altta Dr um Bi on yıl sonra küçük bir müdahale gerekir dedi sarkmaya bağlı ya eskisi çok kötüydü şimdiki nasıl olacak bilmiyorum yoruldum yaa senin durum neydi teşekkür ederimMerhaba, Ben bu platformu yıllarca çok okudum, araştırdım. Şubat ayında ameliyat oldum. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim. Ankara'da ameliyat oldum. Şu an neredeyse hiç sıkıntım kalmadı ve çok memnunum. İlk defa buraya mesaj yazıyorum. Dediğim gibi merak ettiğiniz bir ayrıntı varsa sorun anlatayım. Sevgiler.
En az 400Merhaba sizce bu meme implant cc ne olabilir?