Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar 1.69 boyundayım 48 kiloyla amelyata girdim 250 cc takıldı. Kas üstü yapıldı amelyatım. 2 sene oldu ve forumdaki herkes 250 den daha büyük durduğunu söylemişti. Cc olarak takılmayın gerçekten herkeste farklı duruyor
Beni de takip eder misin ben de 1.53 boyunda ve 49 kiloyum Doktor 350cc iyi olur dedi Gözüme çok büyük gelsin istemiyorum.

merhabalr canim ben 4 gun once oldum 375 cc yuvarlak dual plan yontemiyle ameliyatimi oldum su an sekli cok garip sanirim herkesin oyleymis yani ilk güne ragmen cok fark var seklinde degisecegine inaniyorum. Dr ahmet arslan malatuada ben cok memnun kaldim ve aska baska dr arastrmadim
Canım merhaba ben de ahmet arslana ameliyat olmayı düşünüyorum hala memnun musun eli hafif miydi iz falan kaldı mı

Kızlar merhaba. Ben ameliyat olacaklara ufak bir bilgi amaçlı yazayım dedim. 2 gün sonra ameliyatım tam 1 ayı dolmuş olacak. İlk 2 hafta gerçekten çok zordu benimki kas üstü olmasına rağmen. Hatta ilk 20 gün. Uyandığımda taş gibiydi ağrısı sızısı hassasiyeti. Ama şimdi çoook daha rahatım. Arada elbette minik ağrılar sızılar hassasiyetler oluyor ama o da geçecek. Zaten artık hiç katlanılmayacak gibi değil hatta çoğu zaman hiçbir şey hisssetmiyorum. Spor sütyene çok alıştım. Arada birkaç saat normal süryen giyiyorum hiç rahat etmiyorum mesela. Masajı olabildiğince ihmal etmemeye çalışsam da ediyorum maalesef. Scarex jeli mutlaka günde 1-2 sürüyorum. Şu dönemki sıkıntılarım şunlar kaldı;
2 güne normal sütyene geçebileceğim ama rahat edemiyorum
Hala fazla sertler yumuşamalarını dört gözle bekliyorum
Boyutundan çoook memnunum. 320 cc ile şu an 80c ye geçtim. Boyum 1.70 kilom 58.
iyileşme sürecim sanki yavaş ilerliyor mesela sol memem daha çabuk aşağıya inmeye başladı, sağ ile arada biraz fark var ama 3-6 ayda eşitlenecekmiş. Şimdilik her şey yolunda çok şükür. Merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz
DOKTURUNUZ KİMDİ?

Herkese Merhaba benimde bugün 5.günüm.325 cc kas altı yuvarlak Mentor marka.her geçen gün daha iyi Ewt ama yine de benim de rahatsız olduğum şeyler var.mesela her 2 göğsümden bazı hareketlerde lıkır lıkır sesler geliyor.bunu yaşayan başka arkadaşlar var mı acaba?bana dren takılmadı dr a sordum bu sesleri gayet rahat içerde kanama olmuştur zamanla kaybolur dedi.ayrıca sol göğsüm normalde daha küçüktü şuan diğerinden daha büyük ve biraz biçimsiz.sağ göğsüm şekil olarakta ağrı bakımından da daha iyi.soldaki şişkinliği ve Ağrı'yı sorduğumda sol göğüs kasın çok kalındı dedi şuan biraz karamsarım sola taş oturmuş gibi nefes alamıyorum soldaki batmadan
merhaba
meme ameliyatınız kime yaptırdınız?önerir misiniz benim doğum sonrası memeler boşaldı ve sarktı istanbulda iyi bir doktor arıyorum ama çok endişeliyim.merdiven altı çok yer var meme üzerine iyi cerrah bulmak zor.size hangi yöntemle yapıldı şuan ne durumdasınız? hiç pişman olduğunuz oldu mu? cevap verirseniz çok sevinirim.teşekkürler

Merhabalar, Siteye yeni üye oldum. 23 yaşındayım Ankarada yasiyorum yeni mezunum universiteden. Ise girmeden goguslerimi yaptirmak istedim ve parami ayarlayip ailemi ikna ettim. Gectigimiz gunlerde muayeneye gittim ve ameliyat tarihim 22 temmuz olarak belirlendi.
Boy 175 kilo 65
Doktorum Ünal Şahin ameliyat yerim ise İncek Lösante.
Kas altı olacak gogus altından kesi ile diren bilmiyorum
~300cc high profile yuvarlak mentor protez

16 temmuz kan testi ve meme ultrason
17 temmuz covid test
21 temmuz covid test2
22 temmuz ameliyat günü

Benle tecrubelerinizi paylasmanizi ve surecte yanimda olmanizi umuyorum 🙏

Kızlar merhaba. Ben ameliyat olacaklara ufak bir bilgi amaçlı yazayım dedim. 2 gün sonra ameliyatım tam 1 ayı dolmuş olacak. İlk 2 hafta gerçekten çok zordu benimki kas üstü olmasına rağmen. Hatta ilk 20 gün. Uyandığımda taş gibiydi ağrısı sızısı hassasiyeti. Ama şimdi çoook daha rahatım. Arada elbette minik ağrılar sızılar hassasiyetler oluyor ama o da geçecek. Zaten artık hiç katlanılmayacak gibi değil hatta çoğu zaman hiçbir şey hisssetmiyorum. Spor sütyene çok alıştım. Arada birkaç saat normal süryen giyiyorum hiç rahat etmiyorum mesela. Masajı olabildiğince ihmal etmemeye çalışsam da ediyorum maalesef. Scarex jeli mutlaka günde 1-2 sürüyorum. Şu dönemki sıkıntılarım şunlar kaldı;
2 güne normal sütyene geçebileceğim ama rahat edemiyorum
Hala fazla sertler yumuşamalarını dört gözle bekliyorum
Boyutundan çoook memnunum. 320 cc ile şu an 80c ye geçtim. Boyum 1.70 kilom 58.
iyileşme sürecim sanki yavaş ilerliyor mesela sol memem daha çabuk aşağıya inmeye başladı, sağ ile arada biraz fark var ama 3-6 ayda eşitlenecekmiş. Şimdilik her şey yolunda çok şükür. Merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz
Öncelikle geçmiş olsun,güle güle kullan canım.Bende olmayı çok istiyorum ve istediğim ölçü de 80 c ama boyum 1,64 kilom 54 nasıl durur byük mü olur kafam çok karışık

Öncelikle geçmiş olsun,güle güle kullan canım.Bende olmayı çok istiyorum ve istediğim ölçü de 80 c ama boyum 1,64 kilom 54 nasıl durur byük mü olur kafam çok karışık
Çoook teşekkür ederim. Öncelikle ilk günler hatta haftalar çok büyük geliyor gözünüze bundan emin olun. Sonuçta sıfırdan geldiğimiz nokta malum :) ama alıştıkça çok hoşunuza gidiyor. Ben yıllardır yaptırsam da büyük yaptırmam diyordum ama şimdi çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Kaburga genişliği ve vücut yapınızla çok alakalı ama bu durum bir de

Çoook teşekkür ederim. Öncelikle ilk günler hatta haftalar çok büyük geliyor gözünüze bundan emin olun. Sonuçta sıfırdan geldiğimiz nokta malum :) ama alıştıkça çok hoşunuza gidiyor. Ben yıllardır yaptırsam da büyük yaptırmam diyordum ama şimdi çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Kaburga genişliği ve vücut yapınızla çok alakalı ama bu durum bir de
teşekkür ederim cnm cesaretlendirdin,ben daha yeni araştırmaya başladım açıkcası Bursa’da iyi bir doktor arayışındayım,bir de maliyeti ne oldu cnm

arkadaşlar meme estetiği yaptırıp doğumda ve hamilelikte sıkıntı yaşayan oldu mu allah aşkına?

Merhabalar, Siteye yeni üye oldum. 23 yaşındayım Ankarada yasiyorum yeni mezunum universiteden. Ise girmeden goguslerimi yaptirmak istedim ve parami ayarlayip ailemi ikna ettim. Gectigimiz gunlerde muayeneye gittim ve ameliyat tarihim 22 temmuz olarak belirlendi.
Boy 175 kilo 65
Doktorum Ünal Şahin ameliyat yerim ise İncek Lösante.
Kas altı olacak gogus altından kesi ile diren bilmiyorum
~300cc high profile yuvarlak mentor protez

16 temmuz kan testi ve meme ultrason
17 temmuz covid test
21 temmuz covid test2
22 temmuz ameliyat günü

Benle tecrubelerinizi paylasmanizi ve surecte yanimda olmanizi umuyorum 🙏

Cesaretiniz için sizi alkışlıyorum en güzelini yapıyorsunuz,Allah yardımcınız olsun.

teşekkür ederim cnm cesaretlendirdin,ben daha yeni araştırmaya başladım açıkcası Bursa’da iyi bir doktor arayışındayım,bir de maliyeti ne oldu cnm
Rica ederim ne demek. Ben adanada 13 bin tlye geldi bana. İstanbul kadar pahalı değil burası tabii ama bursada fiyatlara hiç hakim değilim

Merhaba,
Yıllardır ameliyat olmayı düşünüyorum, fakat korkumdan dolayı hep erteledim. İlk defa bu hafta muayeneye gittim. 1.68 boy, 50 kiloyum ve 75A sütyeni bile dolduramıyorum. Doktor 275-300 Cc olabilir dedi. Silikonların büyüklüğünü gördüm. Fakat o büyüklük takıldığında nasıl durur bir fikrim yok. Beni biraz aydınlatın lütfen 🙏🏾

Merhaba,
Yıllardır ameliyat olmayı düşünüyorum, fakat korkumdan dolayı hep erteledim. İlk defa bu hafta muayeneye gittim. 1.68 boy, 50 kiloyum ve 75A sütyeni bile dolduramıyorum. Doktor 275-300 Cc olabilir dedi. Silikonların büyüklüğünü gördüm. Fakat o büyüklük takıldığında nasıl durur bir fikrim yok. Beni biraz aydınlatın lütfen 🙏🏾
Boyunuz gayet iyi. Bende benzer boy ve kilodayım , 300cc beni hiç tatmin etmemişti. Birkaç dr la daha görüşün derim, dokunuz da azmış , eğer olmuşken biraz olsun diyorsanız en az 350 cc. Iki ameliyat olmuş biri olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim 😊 ama görmeden yönlendirmek de çok dogru olmaz tabi karar sizin nihayetinde .

X