Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba bende yeni ameliyat oldum 9 gun oldu 300cc takildi oldukca memnunum

Çok teşekkür ederim dönüşünüz için. Bakalım Ağustos ayı boyunca doktor konusunda araştırma yapıp, Eylülde de ameliyat olmayı düşünüyorum. Ben öyle büyük olmasını istemiyorum, ama yaptığıma da değsin istiyorum. Bakalım artık

Boyunuz kilonuz nedir acaba ve nasıl durdu 300 Cc bir de sıcak havada ameliyat bunaltıcı oluyor mu? Ve ağrınız, sızınız? Kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Kusura bakmayın çok soru sordum
173 boyundayim isterseniz ozelden yazin fotoğraf atayim Normalde benim Ağrı Eşim çok düşük Bu yüzden ağrılı bir süreç olmasından korkuyordum ama Allah'a şükür öyle bir şey yaşamadım sadece ameliyattan sonra 2 saat müthiş bir ağrım oldu Daha sonra hiçbir şekilde Ağrı olmadı Hatta ağrı kesici bile kullanmadım sıcak hava Tabii ki etkiliyor ben normal şartta da çok terleyen bir insanın aşırı derecede Hatta terleyen bir insana bu yüzden dikiş yerlerim sürekli ıslanıyordu orayı kuru tutmakta zorlandim birazcik kendimi oldukça iyi hissediyorum ben sağlık calisaniyim o yüzden sadece bir hafta izin alabildim pazartesi is başı yaptım yohun is temposuna bile dayandım suanlik her sey benim icin iyi gidiyor

Herkesin sizinki gibi güzel geçmiyor maşallah ne güzel atlatmışsınız Boyuttan memnun musunuz ödemlidir tabi şuan ama

Doktorunuz kim ?

mer
Canım beni takip et sana galerimi açıcam. Benimde tahta gibiydi 250 cc yapıldı 300-350 çok olur bence. Benimkilere bak öyle kararını net verebilirsin.
merhaba bende hep dogal olssun diye kücük yaptırmak istiyorum ve hep aklımda 300den az olsun var, siz boyutundan memnun musunuz yaptırmadan önce ne kadar dokunuz vardı ve şekli damla mı

mer

merhaba bende hep dogal olssun diye kücük yaptırmak istiyorum ve hep aklımda 300den az olsun var, siz boyutundan memnun musunuz yaptırmadan önce ne kadar dokunuz vardı ve şekli damla mı
Ben çok memnunum. Yaptırmadan önce hiç dokum yoktu 75a çift dolgulu bile içi dolmuyorsu. Şimdi 80b dolgusuz kullanıyorum. Çok doğal duruyor ve çibir şekilde sırıtmıyor. Yuvarlak 250 taktırdım. 1.69 boy 47 kiloyla amelyata girdim. Zaten kilo aldıkçada göğüsler büyüyor.

Arkadaşlar,
Benim en çok merak ettiğim 300 cc’den küçük yaptıranlar da yatınca memeler dimdik duruyor mu yoksa daha yayılıyor mu normal meme kıvamı olmasa da? Ben de 1.69 boyunda 50 kiloyum ve göğüs üst alt arası 10 cm doku 0 gibi ancak özgüvensiz değilim. Sadece bazen aynadan bakınca memem olsun istiyorum zaten büyük meme hoşuma gitmediği için de dolu b cup olsa yeter kafasındayım. Daha küçük implant tercih eden arkadaşlar fotoğraflarını paylaşırsa çok mutlu olurum. Bir de eğer araştırırsanız pütürlü yüzeyliler lenfomaya sebep olabildiği için AB ülkelerinde yasaklandı. O yüzden kimseye tavsiye etmiyorum (damla silikonların hepsi pürüzlü bu arada).

Herkese yeniden merhaba. Tam 40 gün oldu ameliyatımın üstünden çok çok mutluyum tecrübelerimi paylasabilirim sorulara açığım

merhabalar, sizinle tamamen aynı sartlara ve aynı isteklere sahibiz. gercekten kücük istememin yanında tamamen dogal olsun diye ve dimdik yapay duracagından korktugum icim damla tercih etmek istiyodum ilk defa zararlı oldugunu duydum. acaba hic görüstügünüz ya da cevrenizden duydugunuz ve dogallıgına güvendiğiniz bir doktor öneriniz var mıdır

Herkese yeniden merhaba. Tam 40 gün oldu ameliyatımın üstünden çok çok mutluyum tecrübelerimi paylasabilirim sorulara açığım
Merhaba ben de üç gün önce ameliyat oldum memelerim taş gibi üst tarafı alt taraftan daha sis ya yamuk yumuk nolur geçici deyin

Merhaba geçmiş olsun sonuç değişti mi şu an sizinle aynı durumdayım sanırım üstü sis alt boş tuhaf teşekkür ederim

Bugün duş aldım eşim yardım etmek istedi gerek yok dedim ben hep gizlenerek mi yaşayacağım diye panik oldum çünkü çok şapşal görünüyor
Ben ilk gunden itibaren gösterdim ve süreci beraber izledik o benden daha çok farketti yavaş yavaş duzeldigini şuan için mukemmeller benim tamamen yoktu doğuştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…