Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

benim ameliyatıma daha 1 ay var ama alışveriş yapmayı 3 ay önce bıraktım bile. ya da bol bol şeyler alıyorum, hani sığsın memeler :KK1:

evet kesinlikle bu duyguları yaşamak harika! :) sen de iyi yapmışsın canım, bekle bence de, ameliyattan sonra tadını çıkara çıkara alırsın istediğini :))

benim ameliyatıma daha 1 ay var ama alışveriş yapmayı 3 ay önce bıraktım bile. ya da bol bol şeyler alıyorum, hani sığsın memeler :KK1:

çok iyi yapıyosun bol şeyler almakla, çünkü çoğu üstüm ya olmuyo ya da çok sıkıyo :)

ayy canım benim ya tahmin edebiliyorum heyecanını ben heyecandan hani barış bey sütyenin içinde silikon denemesi yapıyor ya sütyeni ters giymiştim heyecandan barış bey ters giymişsin diyip kendi giydirmişti nasıl utanmıştım anlatamam ama sonra alışıyor insan o doktorumuz sonuçta.msj sayını doldurduğunda fotoğraflara bakarsın
,
Buu gidişle alıntı sayısını dolduramadan ameliyat olurm ben :) Bugün şubat sonuna gün aldım

arkadaşım, mesaj sayısını doldurmak için, özel olarak açılmış forum var, orada doldurmaya çalış istersen, ben orda doldurdum, genelde boş oluyor orası, arasıra girenler oluyor, artık şiir, yararlı bilgiler vs. elinden ne gelirse orada yazarsın, böylelikle mesaj sayını doldurabilirsin,

,
Buu gidişle alıntı sayısını dolduramadan ameliyat olurm ben :) Bugün şubat sonuna gün aldım

ayy canım benim ya tahmin edebiliyorum heyecanını ben heyecandan hani barış bey sütyenin içinde silikon denemesi yapıyor ya sütyeni ters giymiştim heyecandan barış bey ters giymişsin diyip kendi giydirmişti nasıl utanmıştım anlatamam ama sonra alışıyor insan o doktorumuz sonuçta.msj sayını doldurduğunda fotoğraflara bakarsın

arkadaşım, mesaj sayısını doldurmak için, özel olarak açılmış forum var, orada doldurmaya çalış istersen, ben orda doldurdum, genelde boş oluyor orası, arasıra girenler oluyor, artık şiir, yararlı bilgiler vs. elinden ne gelirse orada yazarsın, böylelikle mesaj sayını doldurabilirsin,

teşekkürler burcu :)

ayy canım benimmm çok sevindim senin adına şurdaa ne kalmış 3 hafta çabuk geçer..bu ameliyattan sonra verdiğim en doğru kararlardan birisiymiş diyeceksin emin ol :KK66: msj sayını doldur da fotolarımı da gör artık..Doktorumuz ne harikalar yaratıyor şahit ol bi kez daha :KK66:
,

canım ameliyat olduğuma ben bile inanmayacağım inan ameliyat izlerimi görmesem o kadar benle bütünleşti göğüslerim..rabbim isteyen herkese versin bu mutluluğu.

amiiin hayatım inşallah bizler gün sayıyoruz hayırlısıyla geçer inşallah..

Hooopp...yakala teklifi yolladımm..:13: Bakabilirsin albümümee...:KK16:

yakaladım..sağol arzum cum:)çok teşekkür ederim.resimlerin çok güzeller cicişlerinde öyle.insanın istediği iç çamasırlarını alıp giymesi nasılda güzel bişeydir tahmin ederim.sana 400cc takılmıştı sanırım çok büyük duruyodur diye düşünmüştüm ama hiçde öyle durmamışlar.bende seninki kadar istiyorum yani hayal ettiğim bu büyüklükte göğüsler.kesi yerindede hiç iz yok maşallah.ölçümlere giderken bu büyüklüğü kesin denicem.teşekkürler canım

ben hasan beyden önce, başka bir doktora daha gittim, o sütyen içine deneme yaptırmıştı, fakat hasan bey böyle birşey yapmadı. arzumcum sana bu tür bir deneme yaptı mı,
27 sinde gittiğimde neler olacak, lütfen sen ameliyat gününü anlatabilir misin, teşekkür canımın içi.

drita teşekkür ederim arkadaşlık yolladığın için.hayatım resimlerine baktım çok güzeller sanırımm zayıf bi bayansın bende öyleyim çok değil ama normal.gayet doğal ve normal ebatlarda olmuş seninkiler.damla sanırım..arzum ve burcu nunda resimlerine baktım onlarda güzel henüz sizlerden başkasının albümünü görmedim.tekrar teşekkürler hepinize öpüldünüz..

drita teşekkür ederim arkadaşlık yolladığın için.hayatım resimlerine baktım çok güzeller sanırımm zayıf bi bayansın bende öyleyim çok değil ama normal.gayet doğal ve normal ebatlarda olmuş seninkiler.damla sanırım..arzum ve burcu nunda resimlerine baktım onlarda güzel henüz sizlerden başkasının albümünü görmedim.tekrar teşekkürler hepinize öpüldünüz..

Rica ederim canım ne demek:KK34: Resimler karar verme aşamasında yardımcı oluyor gerçekten. En azından boyu ve kilosu sana yakın olan arkadaşlarla kendini kıyasladığında, aşağı yukarı sonuç hakkında fikir edinebilirsin.
Benim boyum 1.70 kilo 62 çok ta zayıf değilim aslında.Bana 350 cc kas altı yuvarlak protez takıldı. Kas altı olduğu için zamanla damla şeklini alıyor ve o yüzden top gibi görüntü oluşmuyor. Beğenmene sevindim canım, inşallah sende istediğin sonuca ulaşır ve aramıza mutlu olarak katılırsın:KK16:

bende görmek istiyorum, lütfen,
ben de zayıf olduğumdan, ve de cicişsiz, özellikle merak ediyorum, tşk.

Rica ederim canım ne demek:KK34: Resimler karar verme aşamasında yardımcı oluyor gerçekten. En azından boyu ve kilosu sana yakın olan arkadaşlarla kendini kıyasladığında, aşağı yukarı sonuç hakkında fikir edinebilirsin.
Benim boyum 1.70 kilo 62 çok ta zayıf değilim aslında.Bana 350 cc kas altı yuvarlak protez takıldı. Kas altı olduğu için zamanla damla şeklini alıyor ve o yüzden top gibi görüntü oluşmuyor. Beğenmene sevindim canım, inşallah sende istediğin sonuca ulaşır ve aramıza mutlu olarak katılırsın:KK16:

inşallah canım amin diyelim iple çekiyorum valla o gnleri:)maşallahın varmış bu arada manken gibisin:)benim boyum 1.60 kilom 52.ben seninkileri damla sanmıştım.insanda karar vermekte zorlanıyor yahu ben damla istiyodum çünkü.neyse daha zamanım var inşallah istediğim memişlere kavuşurum.karar aşamasında gerçekten hepiniz çok yardımcı oluyorsunuz hepiniz sağolun cnm iyki kk varmış:)))))))

inşallah canım amin diyelim iple çekiyorum valla o gnleri:)maşallahın varmış bu arada manken gibisin:)benim boyum 1.60 kilom 52.ben seninkileri damla sanmıştım.insanda karar vermekte zorlanıyor yahu ben damla istiyodum çünkü.neyse daha zamanım var inşallah istediğim memişlere kavuşurum.karar aşamasında gerçekten hepiniz çok yardımcı oluyorsunuz hepiniz sağolun cnm iyki kk varmış:)))))))ve sizleedeeeeeeee

arkadaşlar selam
21inde ameliyat oluyorum.ameliyattan sonra nasıl pijama giyindiniz?tecrübelerinizden yararlanmak istedim

canım tekrar mail gönder istersen mail in ulaşmamış olabilir bilmiyorum..sana özelden numaralarını gönderiyorum telefonla arayıp konuşursun sistemlerinde ir sıkıntı olabilir internette.barış beyin fulya terrace de kendi ofisi var.Amaliyatlarını da Acıbadem Fulya hastanesinde yapıyor canım benim..ooo senin göğüslerin maşallahı varmış canım benim. senin de söylediğin gibi konulan protez içeri içi boş deriyi dolduracak ve yine 80 d ama dolu dolu bir 80 d elde edersin tabi ki..ama bu konuyu barış beyle ayrıntılı konuşman gerek..ben seni yanlış yönlendirmek istemem..sen msj sayını doldur canım başka türlü fotoğraf gözükmüyor maalesef ki :KK43:
Merhaba Burcu,
sanıyorum arkadaş olarak eklemişsin beni , ama resilerini göremedim maalesef:KK43:
Bilmem kaç mesaj yazmam gerekiyormuş.Fiyat bilgisi için teşekkürler. Barış Bey'e mail gönderdim ancak dönmedi. Kendi internet sitesindeki iletişim mail adresini kullandım.Başka bir iletişim bilgisi olan var mı?kendisinin sürekli olarak çalıştığı bir hastane var mı yoksa kendi ofisinde mi çalışıyor?

Bir de merak ediyorum acaba , ben,im göğüslerim 80-D , yani küçük değiller aslında ,sadece içi boşalmış gibi ve de kendini bırakmış haldeler.Protez takılırsa kocaman olmazlar değil mi? Ya da nasıl bir teknik ile diri göğüslere kavuşurum acaba?
Burcu , senin resimleri görebileceğim başka bir yol var mı forum da :)

canım harikasın bu ne hız maşallah maşallah..üst olarak yanına fermuarlı bir polar al çok rahat edeceksin öyle..altına nrmal bi pijama al yeterli olacaktır.
arkadaşlar selam
21inde ameliyat oluyorum.ameliyattan sonra nasıl pijama giyindiniz?tecrübelerinizden yararlanmak istedim

Hooopp...yakala teklifi yolladımm..:13: Bakabilirsin albümümee...:KK16:

Arzum baktım sonunda resimlerine. çok güzel olmuş, hem dolgun hem de doğal duruyolar. walla bayıldım. peki bişey sorcam ameliyattan önce ne kadar büyüklükteydi senin göğüslerin?

X